[HC] LF Constant Party
- Ali209
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ali#2525
- Kontaktovat uživatele:
Tak DJ, sám víš, že HC se prakticky nedá jinak hrát než sólo; jest-li máš v plánu projí aspoň nightmare. Hrát v partě je daleko těžší než sólovat. Bohužel si na rozdíl od D2 povolání spíše škodí a dokonce nejsou ani od Blizzardu na spolupráci designována.
- DJLAHIRE
- Quill Rat
- BattleTag:DJLAHIRE#2583
- Kontaktovat uživatele:
Re: [HC] LF Constant Party
normal/nightmare si probehnu vetisnou sam, ale hell/inferno hraju s lidma po teamspeaku.
-
- Quill Rat
Mozem potvrdit, dnes pri vlezeni do jedneho dungu sa mi sekol PC, asi na 40 sekund nebolo mozne s PC nic robit, v kuse len hrabal disk a stalo to. Nemat partaka, prave by som zakladal novy postavu... U mna plati, ze bez partaka (aspon jedneho) v HC ani ranu...
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Já mám mnicha lvl 53 act 1 Hell a zatím jsem šel skoro vše solo.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Likvidator#2617
Došel jsem Hell solo. Na inferno goblin farm asi kaslu protoze z 20 pokusu jsem rad, kdyz najdu jednoho goblina ale vetsinou je to i horsi.
Mozna zkusim najit dalsi 3 lidi, co delaj goblina na act 1 infernu ale moc se mi nechce... tenhle styl hry se mi vubec nelibi.
Mozna zkusim najit dalsi 3 lidi, co delaj goblina na act 1 infernu ale moc se mi nechce... tenhle styl hry se mi vubec nelibi.
@Ali209
Máš pravdu jen v případě, že hraješ HC public game, kde trollové nalákají celou mapu a neví co pak dělat, než stát v moltenu... a obdivovat svoje "hera" v Hall of fallen Heroes;)
Pokud máš partu kámošů a kecáte třeba na TS, hraní v partě je rozhodně lepší a už vůbec bych neřekl, že si povolání navzájem škodí :/ to je poněkud nešťastná myšlenka.
Hrajem v partě Já (Barb), Monk a WD. Často mi pomohl skill od parťáka, ať se jedná třeba o Serenity, mantru, nebo Gargantuan;), atd...
Náš progress je Hell - act III., všichni 60.
Parta je podlě mě prostě lepší, pokud máš s kým hrát, už jen kvůli tomu pokud dostaneš na solu lag venku = dead.
Máš pravdu jen v případě, že hraješ HC public game, kde trollové nalákají celou mapu a neví co pak dělat, než stát v moltenu... a obdivovat svoje "hera" v Hall of fallen Heroes;)
Pokud máš partu kámošů a kecáte třeba na TS, hraní v partě je rozhodně lepší a už vůbec bych neřekl, že si povolání navzájem škodí :/ to je poněkud nešťastná myšlenka.
Hrajem v partě Já (Barb), Monk a WD. Často mi pomohl skill od parťáka, ať se jedná třeba o Serenity, mantru, nebo Gargantuan;), atd...
Náš progress je Hell - act III., všichni 60.
Parta je podlě mě prostě lepší, pokud máš s kým hrát, už jen kvůli tomu pokud dostaneš na solu lag venku = dead.
Naposledy upravil(a) PuNY dne 07.06.2012, 15:43 hod., celkem upraveno 1 x.
HC barbarian lvl ?? / ?? / ACT ??
Graveyard:
HC barbarian lvl 60 / INFERNO / ACT IV - Diablo down - Sacrifice A2
TOP 10 HC EUROPE
Graveyard:
HC barbarian lvl 60 / INFERNO / ACT IV - Diablo down - Sacrifice A2
TOP 10 HC EUROPE
-
- Quill Rat
Tak ja som zrovna vcera zistil, ze mi RIPol dalsi kamos s lvl 60, a to vdaka lagu v hre... Cize rovnaky dovod, pre ktory som ja neumrel len skrz to, ze som mal partaka... To ze je hra tazsia je mozno pravda, ale je aj ovela zabavnejsia, s partakom kecame na Mumble a neustale sa podporujeme a vyuzivame moznosti svojich postav...
Samozrejme o public game nemoze byt ani rec, tu som nevydrzal ani na SC, to uz radsej solovat... A v HC je este o to vacsie riziko, ze natrafis na blbcov a RIP ta vdaka nim caka za najblizsim rohom...
Samozrejme o public game nemoze byt ani rec, tu som nevydrzal ani na SC, to uz radsej solovat... A v HC je este o to vacsie riziko, ze natrafis na blbcov a RIP ta vdaka nim caka za najblizsim rohom...
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC