CAPTAIN DALTYN DOWN
CAIN HAS BEEN RESCUED
MIRA EAMON DOWN
New Tristram je celý můj

Bohužel si ho zatím můžu užívat jenom sám,tento progress byl krutě vykoupený krví, ale brzy přibudou spolubojovníci.
Přes víkend jsem neměl moc času, počasí bylo pro výzvu velmi nepřiznivé

Co musím zmínit je, že ač jsem sám nevěřil, bylo mi dokázáno, že melee postavy nejsou tak mrtvé, jak se zdály. Několik udatných se do nich pustilo a musím říct, že jim to jde mnohem lépe, než jsem si uměl představit.
Včera večer jsem musel zapracovat na udržení náskoku v ripech, a tak jsem zabil další WD, naštěstí to bylo čerstvé, záložní na 17lvlu. S tím na 4Olvlu z páteční pařby jsem se vydal spolu s Mirou(wiz) a SiremBennim(WD) do Adrias Hut. Po neskutečné bitvě v ledovém pekle jsem se zpět na povrch vrátil jenom já. Podělanej strachy, že potkám špatnou elitu v katedrále lvl 1 (ze které taky nelze utect) jsem vstoupil, proklestil si cestu a osvobodil CAINA. Potom hnaný touhou po kovářovi jsem se rozhodl ještě ubít jeho velmi frigidní ženu co si schovával radši ve sklepě. Musím říct, že takto zle mi ještě nikdy žádná žena zombice nezatopila, opět se totiž z lokace nedá utéct, a ty její flusance z ní lítaly mnohem častěji než by se mi líbilo a to sem ji fearoval a očarovával, co to šlo. Nepodceňte ji, jak sem ji podcenil já, fakt jsem rád, že jsem tam nezdechl,procnul sem u ní minimálně 3krát. Jdu zpracovat, co jsem natočil a hodím to sem.
DALTYN:
MIRA EAMON: (nečekaně těžká)