Mrtvolky - HC crew
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
Ja si nemuzu pomoct...ale hodne vam pomohlo ze ste sli tri dps a jeden support za coz mne tu nekdo zesmesnoval...a pokud v tomhle slozeni pujdete i 45+ tak vam budu opravdu drzet palce...a pokud to pujdete dvakrat support a dvakrat dps tak to proste nedate protoze na to nemate dostatecne poladeny dps chary...berte to jen jako muj nazor a klidne mne za to sezerte ale takhle to proste vidim...pokud ste totiz mely problem dat 43 ve slozeni dvakrat support a dvakrat dps tak jak to asi bude vypadat na 45+.....a to ze ste mely spatnej roll monster je na teto urovni gr ve full parte nic nevypovidajici protoze by ste to mely dat i tak...je jasne ze muzete namitat ze delam chytryho protoze sem ten co nevi o cem mluvi protoze sme 43 nedaly a na 44 sme se jeste ani nepodivaly ale gear na charech mluvi stale jasne...a trochu me zarazi ze jeste nejste schopni vzhledem k tomu ze uz ste ostrileni pardalove odhadnout na co ty vase chary asi tak priblizne maj a na co uz ne...
PS:gratulace sem rozeslal hned po dokonceni gr tem kteri moje nazory berou v potaz a ne tak ze se vas tu snazim zesmesnit a vi ze se vam snazim pomoct bez jakekoliv zavisti ci zaste...ja vam ten uspech preji a moc...takze jeste jednou cg pekna prace...
PS2:jediny v cem sem nemel pravdu je to ze tu 43 nedate a za to se vam omlouvam ale nutno podotknout ze ste zmenily slozeni party a to dost zasadne..je mozne ze by ste tu 43 dali i se dvema supporty ale bylo by to hodne na hrane a pokud by se vam v tomhle slozeni party povedlo dat 44 sekl bych se jen o jeden tier...
PS:gratulace sem rozeslal hned po dokonceni gr tem kteri moje nazory berou v potaz a ne tak ze se vas tu snazim zesmesnit a vi ze se vam snazim pomoct bez jakekoliv zavisti ci zaste...ja vam ten uspech preji a moc...takze jeste jednou cg pekna prace...
PS2:jediny v cem sem nemel pravdu je to ze tu 43 nedate a za to se vam omlouvam ale nutno podotknout ze ste zmenily slozeni party a to dost zasadne..je mozne ze by ste tu 43 dali i se dvema supporty ale bylo by to hodne na hrane a pokud by se vam v tomhle slozeni party povedlo dat 44 sekl bych se jen o jeden tier...
Naposledy upravil(a) motherfucker dne 12.03.2015, 14:47 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... jj máš pravdu ... a teď z jinýho soudku, kdo bude dneska večer?:-)) ...
-
- Gorebelly
dneska hraje Archangel s namy
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
pokud mě malá neuspí, teda pokud budu uspávat... tak budu, v opačném případě budu určitě.
-
- Minion of Destruction
...mysím, že minimálně deu bude určitě taky, tak by jsme to mohli zkusit jako včera :-) ...
Ja budu urcite.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Já půjdu s kýmkoliv kamkoliv když mě žena nebude moc prudit jako včera mi normálně řekla "že já si radši nenašla alkoholika místo hráče" jako bylo to z pr*ele ale dost mě to nasralo
-
- Minion of Destruction
Tak k tomu vecer otevri pět šest skopku a třeba to bude v poho:-).
Odesláno z mého LENMIC A800 pomocí Tapatalk
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
vidíš a to mě manželka zase řekla, že je lepší, když sedím po večerech u PC, než abych hobloval nějakou jinou :-)
-
- Minion of Destruction
... no já dal manželce přečíst vaše příspěvky a od srdce jsme se zasmáli :-)) ...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jo to me říkala taky a taky než bych chlastal nekde.:-DFrozen píše:vidíš a to mě manželka zase řekla, že je lepší, když sedím po večerech u PC, než abych hobloval nějakou jinou :-)
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Gorebelly
Musim se mrtvolkam omluvit na rollu gr zalezi uz na 44 dneska to byl docela masakr
Jake prispevky?
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Zdar hulku dneska jsem tu taky zítra už jdu do práce takže přijedu až v neděli ale dneska jsem připraven na všechno
Edit: DEU prosim tě když jsme šli tu 44 řekl jsi jdu nahrávat. Nahrál jsi to nějak?
Edit: DEU prosim tě když jsme šli tu 44 řekl jsi jdu nahrávat. Nahrál jsi to nějak?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
https://www.youtube.com/watch?v=l3D2RWMDNPQ
trocha inspirace
btw trochu koketuju s myšlenkou na dps monka se vzdáleným castem abych nebyl přímo u mobek což je jasná smrt, blbý je že a) torch fakt nemůžu sehnat b) ani amulet c) pasivka je slabší jak u dh ale to se s patchem změní trochu k lepšímu, prozatím by to byl asi rip raz dva
trocha inspirace
btw trochu koketuju s myšlenkou na dps monka se vzdáleným castem abych nebyl přímo u mobek což je jasná smrt, blbý je že a) torch fakt nemůžu sehnat b) ani amulet c) pasivka je slabší jak u dh ale to se s patchem změní trochu k lepšímu, prozatím by to byl asi rip raz dva
-
- Minion of Destruction
Tak dneska by mohla byt skoro plna sestava. Chtěl bych někdy zkusit fear+crus+2xDH, protože tak jsme nikdy nesli. Sice dmg 3 DH bude chybět, ale kombimace kuliček a toho ze všechno bude stát může byt zajímavá.
-
- Minion of Destruction
A ještě aby to nezapadlo, tak si včera Spatnak zvedl osobak někde snad z 36 na 41:-). A sice říkal ze se mu moc nechce a ze tam ripne, ale nakomec se držel víc než statečne:-).
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
pokud bude strašák můžu skusit obětovat ještě nějakou toughness za dmg, s ním je to přecijen zase bezpečnější když mě nenahání frozen orb přes půl mapy
jj psal mi že má vymačkanopu klávesu, kterou dává serenitu
jj psal mi že má vymačkanopu klávesu, kterou dává serenitu
-
- Minion of Destruction
Ale mysl ze tomu přijde na chuť a dobře se bavil:-). A jj v kombu s crusem a fearem bych taky prepl víc do dmg a vidělo by se.