Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
DEU
Gorebelly
BattleTag:DEU#2111
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 13:16 hod.

Hosi, nemohl by nekdo nosit i na gr 40+ nemesisky? Ty by mohly hodne pomoci.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!

motherfucker
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tvoje mama

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 13:22 hod.

Nechci nejak prudit ale pokud tam budete mit DH kterej ma mio lifu na ukor heatred managmentu nebo DPS tak budete mit s tou 43 problem porad...chce to srovnat si priority bud hrat total safe a smirit se s tim ze budete behat GR okolo 40...nebo upravit gear tak jak ma byt za cenu mozneho RIPu a pokouset se o GR 43 a dale...kazdopadne si myslim ze hrat na total safe GR 40+ je vetsi risk nez s gearem tak jak by mel byt...a vic lifu vam stejne na vyssich GR moc nejak nepomuze...doufam ze sem nikoho nenastval...je to jen muj nazor tak mne hned neukrizujte...kazdopadne drzim palce..

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 13:35 hod.

Hodne dh jede i na vysokych gr pure dps. Tam je to ale o tankovi aby se moby ani nehnuli jelikoz jakakoliv rana je pro dh ik. Otazka je jak pote vyridi rg kdyz co rana to proc.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 11.03.2015, 13:41 hod.

no pokud budu furt utíkat s procem tak to určitě nestihneme, je mi jasný že dmg mojeho dh může bejt 2x taková ale pak jsem jasnej, hlavně boj s RG kdy strašák moc nepomůže bude nekonečnej

pokud radíš dát full dps na dh a jít za cenu smrti (+ tradiční že s procem se přece neutíká) tak tu postavu můžu rovnou smazat
Obrázek Obrázek

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 13:47 hod.

Jedina moznost je strilet pres obrazovku. Jenze i kdyz neprocnes na mobech, procnes u rg. Ale musi to nejak jit, kdyz v leaderboardech je pokoren gr 53.

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 13:48 hod.

Tak se kouknete na moje DH zadnej papir to neni ae dps dava hodne slusnou takhle nejak sem to myslel ale pokud mate svuj nazor nebudu vam ho brat je t vase postava a hrajte ji jak uznate za vhodne...

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 14:00 hod.

... no MF já taky nechci prudit :-)) ... a rád si nechám poradit, ale bylo by super, kdyby nám poradilo nějaký DH, který chodí 45+ :-) ... tady nám radí DH, který to 43 taky nedalo, ještě u toho riplo a myslím, že i 42 nedalo vícekrát než my :-))) ... prosím taky nebrat jako nějaký hate, rád se bavím s lidma co mají názor :-) ... každopádně si dovolím říct, že nemáš pravdu a viděl jsem to z vlastní zkušenosti xkrát, chodili jsme v sestavě, kdy jedno DH mělo výrazně vyšší dmg než já a v důsledku bylo mnohem míň platný než já, protože 2-3x za rift proclo a stálo a nejen to, celou hru to muselo hrát připosraně a bylo tam k prdu ... prostě tím stylem jak jsi to popsal to je jednoduchý, to 43 dáš ( dáte ) dřív než my, ale až budeš levelit další a další postavu co bude moct jít na to 43, tak my možná budeme chodit 45, to je jednoduchá logika ... a co si teda neodpustím, tak jestli jsme nikdy něco nebyly, tak po_sr_aní ( teda teď mluvím určitě za sebe, frozena, hulka a petra ) , od začátku jsme hrávali na nejtěžší obtížnosti, crypty a pod jsme hrávali defakto výhradně MP10 apod ... Tzn. napsal jsi to pěkně, Tvůj názor beru a respektuji, ale nesouhlasím s ním :-) ...
Naposledy upravil(a) mdmT dne 11.03.2015, 14:30 hod., celkem upraveno 1 x.

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 14:03 hod.

... MF kolik ďáváš sólo ať mám představu ? ... a tuto argumentaci nemám rád ( "ale pokud mate svuj nazor nebudu vam ho brat je t vase postava a hrajte ji jak uznate za vhodne" ), to není žádnej argument, ale jen hození vidlí a flame tu rozjíždět nechci ... já se rád nechám poučit, rád si poslechnu děláš to a to konkrétně blbě, vyměň to za to a bude to o tolik a tolik lepší ... pak se klidně můžu s tím člověkem hádat do krve, ale budu to brát ... ne "vy to děláte blbě, já to dělám líp, výsledek sice stojí za stejný ho*no, ale je to tak" ...

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 14:33 hod.

Tak nejdriv k tomu RIPu na gr 43 za 1-nebyli sme v dealnim slozeni ktere je po hre s vasim supcrussem podle meho nazoru,supruss,DH,DH jakykoliv vyladeny dps char..za 2-zkusenost s takovym RG na takove urovni jako je ghoom.

Predpoklad pro uspesne dokonceni gr 43 a ne jen jen toho..naprosto luxusni cas na gr 42..v case 9 min kde ikdyz ste tuhle uroven sli mozna vieckrat se ale s casem absolutne nechytate...a uz pro to si myslim ze gr 43 nejste schopny dat v case kuli nedostatku dps...ja uz ted jen cekam az se sejdem tak aby sme sli v idealnim slozeni a to gr 43 padne bez vetsich problemu takze asi tak..kazdopadne pocitam s Archangelem ktereho tam budu proste chtit...support cruss je tam prave od toho aby se DH mohlo trochu vic zamerit na dps preci nebo ne?

Ted k nazoru ze dps neni tak potreba protoze kdyz procne pasivka tak je pak dps dealer k prdu to ale plati i pro chary ktere to dps nebo hatred manez na takove gr nemaji budete to pizlat a vyjde to prakticky nastejno a v gr jde o cas a by ste to stihly takze je to prast jak uhod...ale tahle diskuze jde spatnym smerem a to nechci chci si s vami jeste zahrat takze tuhle diskuzi radsi ukoncim v miru...hrajte jak uznate za vhodne jeste jednou a preju uspech...

PS:solo ortodox DH nehraju mam ho jen pro hru ve full parte na vysoke gr takze tak...
Naposledy upravil(a) motherfucker dne 11.03.2015, 14:39 hod., celkem upraveno 1 x.

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 11.03.2015, 14:37 hod.

Jestli můžu přidat pár nestranných poznámek. V partě jsem vyšší GR nechodil (max asi 38 a byl to comics :) ), protože můj notebook je s*it a prostě se to nedá, když jdu v plné partě na T6, tak tam pobíhám s 5-10 fps permanentně a nemůžu využít největší obranou sílu DH a to kitovaní... ALE na solo jsem se zatím usadil na GR 40 a až sem jsem dal vše na první pokus s cca 12-15 mio toughness bez unity. Na 40 jsem měl asi 15,5 toughness. Proč to vlastně píšu, na takovém GR DH stejně musí hrát "připosraně" zezadu, ať už kvůli bezpečí, kvůli max dmg ze Zeisu, tak taky kvůli Priders fall v cold buildu. CA má obrovský dostřel, takže není problém, aby DH bylo na okraji obrazovky a dávalo full dmg. Toughness je potřeba mít na hranici, aby ne vše šlo do procu a zaroveň se toughness dala obětovat za DMG nebo RCR, protože každé procentíčko se takhle vysoko počítá. Vemte si, pokud Vám GR uteče o 30 vteřin, tak jsou to jen cca 3% celkového času... když to hodně zobecním, tak 3% dmg ti udělá jeden emerald v chestě.

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 14:41 hod.

Dekuji za podporu... Toughness je potřeba mít na hranici, aby ne vše šlo do procu a zaroveň se toughness dala obětovat za DMG nebo RCR, protože každé procentíčko se takhle vysoko počítá. Vemte si, pokud Vám GR uteče o 30 vteřin, tak jsou to jen cca 3% celkového času... když to hodně zobecním, tak 3% dmg ti udělá jeden emerald v chestě.

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 14:50 hod.

Jeste bych doplnil je mozne hatrd manez obetovat za vetsi dps ale ne obetovat dps nebo hatred manez za touch to je kontraproduktivni...

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 11.03.2015, 15:00 hod.

Dle mě je 50% RCR (pro Cluster Arrow) už slušné a 20% CDR (diamant a paragon) je minimum... Pak už jen vyvážit Toughness dle potřeby a obtížnosti...

EDIT: s 20% CDR dokážou dvě sehraný DH držet 30% buff za vlka skoro bez mezer...
Naposledy upravil(a) Stanley dne 11.03.2015, 15:48 hod., celkem upraveno 1 x.

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 11.03.2015, 15:15 hod.

to hrajete nons HC? pac jestli jo tak nechapu jak to nemuzete davat s vasema 600+ paragonama. ja sem zacal d3 hrat po cca pul roce a to kvuli sezone ale i tak sme dali 41 na mapach z A3 v tech hradnich katakombach. nekde na 320 paragonu bez priders helmy na DHckach a nejakych lepsich itemech, dokonce 1 DH nemelo ani ruksak.

bych vam rad poradil kdybych vedel jak to jedete a s cim :-)

DEU
Gorebelly

Příspěvek od DEU » 11.03.2015, 15:54 hod.

Tak se mrkni na nase profily a muzes radit hned. Cekame :)

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 11.03.2015, 15:55 hod.

tak treba tvuj neotevru ze ))

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 11.03.2015, 16:04 hod.

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 11.03.2015, 16:56 hod.

DEU píše:Tak se mrkni na nase profily a muzes radit hned. Cekame :)
to ze nemas ancient veci oba vime na tom zapracovat :-) s tim co vidim si osobne myslim ze GR 40+ na solo nedas :-), ale muzu se plest
tyhle poznamky bez jako moje poznatky z GR43+ s partou WD a 3x DH, jestli jedete neco jinyho tak je to irelevantni
neck - to je na vyssi GR proste odpad, nema diru a to je zakladni neuspech, je fajn ze ma arcane heal coz povazuju za nejvetsi nebezpeci pro DH (sentra + jail ikdyz u toho nejsem tak moc jistej zda je skutecne arcane)
ramena - ja osobne si nemyslim ze te cooldown na jednom itemu ze setu zachrani, volil bych sentry
chest +life je spatnej ale vim ze dostat tuhle chestu je za trest
ruksak - naroloval bych tam CA misto vitky
nechapu tvoje paragony co davat do ofensive, ale proc tam nemas vymaxovany CHD? jetli misto toho jedes pasivku tak to opravdu zmen protoze je mnohem lepsi jet balistu
co se tyce gemu ja jedu treti molten mistu zeisu a to hlavne kvuli jailu a aji se mi s tim hraje vice safe.
vymenil bych dajmondy za emeraldy alespon 2 kdyz nechces vic
Naposledy upravil(a) vacicak dne 11.03.2015, 16:57 hod., celkem upraveno 1 x.

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 11.03.2015, 16:57 hod.

Verim ze ste 41 dali ale jak... s odrenejma usima a casem na h...jinak mi hrajem non season to je trochu jiny lvl..itemy gemy..
Jinak na necku diru mit nemusis stci s elementem a je to prakticky stejne..a za nejvetsi prasarnu na vysokem gr povazuji poison...
Naposledy upravil(a) motherfucker dne 11.03.2015, 17:02 hod., celkem upraveno 1 x.

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 11.03.2015, 17:01 hod.

... pánové a co takhle si jít poměřovat pindíky do jiných vláken?:-)) ... já jsem starší člověk a jsem už prostě pomalnej, no a co, proto to mám přestat hrát? ... hraju to čistě pro závabu s partou super lidí se kterýma jsem si 100% sedl ... netvrdím, že jsme super dobří, skvělí, báječní a jedineční a že na nás nikdo nemá ... to, že tu padají nějaký čísla je proto, že z toho máme radost, mě vyhecuje DEU, když udělá sólo je dno víc než já, tak já hecuju jeho, ale když mě překoná, tak z toho mám radost ... hraju to s nima ( a sebevědomě prohlásím, že oni se mnou ) , protože si máme o čem pokecat a ne proto, že ten má lepší char než onen ... tzn. jo taky by mě mohli říct, hele ty dneska nechoď, dneska chceme jít 44 a ty na to nemáš, bereme lepšímo dmg dealera ... no za 2,5 roku se mě to nestalo ... ale že už jsem vytočenej, tak si to neodpustím - může mě prosím začít poučovat někdo, kdo ten 43+ dal a ne někdo kdo ho nedal nebo je na 41 ( poznámku o paragonu naprosto ignoruju, protože ta nestoují za komentář ) ...

a MF s tím 41 už bež do háje , jednakl je to 42, dali jsme to v úplně jiné sestavě a lepší čas tam není, protože nás to ze 41 háže rovnou do 43 ... tzn. fakt už běž do háje ... NEMAŽU, TO JE SRABSKÝ, TZN. EDIT, ZDE SE OMLOUVÁM, TO NEBYLO NA NÁS .... TZN. OMLUVA
Naposledy upravil(a) mdmT dne 11.03.2015, 17:03 hod., celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“