Mrtvolky - HC crew
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... tak já se taky za žádnýho přizdisr_áče nepovažuju, ale tam to prostě bylo postavený tak, že se k němu dostat nedalo :-) ... a DEU dneska to na ten rip skoro vidím, dneska si k tomu otevřu vínečko, takže uvidíme, vidím to na nějakej rip v sólo GR40 :-))) ...
Re: Mrtvolky - HC crew
Md, jak jste dopadli na tech patecnich vecernich gr? Pres tyden opet budu v klasickych vecernich hodinach, tak muzeme pokracovat... 

S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
já byl na plech, takže nemůžu referovat... ale koukal jsem že mám všechny postavy živé, takže to je dobrý 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
no byl jsi hezky líznutej 
na nějaký rekordy to nebylo
já utratil asi 200mega a 150fs za rerol brnění
ale ta redukce je tam dneska nebudu můžeme zítra něco dát
jinak RIP mončiči č. 4 už asi, zase ten frozen, myslím že klanové tradice už nebude molten ale frozen ve všech podobách

na nějaký rekordy to nebylo
já utratil asi 200mega a 150fs za rerol brnění

jinak RIP mončiči č. 4 už asi, zase ten frozen, myslím že klanové tradice už nebude molten ale frozen ve všech podobách
Zdar taky bych rád dodělal toho supporta ale i po celém ranním dýchánku u diabla mám 40 fs takže to je hodně vzdálená budoucnost
Mám sto chudí se na to vyprdnou a rozject ho na sezoně kde jsou ty bombové gemy

Hulku ze te ti monkove porad bavi. Pass na h**** jakmile mas gear tak rip v lagu...Cruse mas, tak udelej treba nejakyho doktora 

Já umím hrát jen za cruse a ještě s odřenýma ušima
a jenom tři buildy znám
ostatní chary jsou na mě moc těžký 

Hosi dnes nebudu. Odinstalaci ptr jsem zahadne smazal i normalni diablo. Nyni ho stahuju max 100 kb/sec. Necham to bezet pres noc a snad se to do zitra vecera stahne. Doma budu okolo 8 vecer.
- hulkxxxl
- Ancient
mám i dva doktory (pet a strašáka) to mě moc nebaví
já jsem holt na ty sekací chary barb je momentálně bez dmg tak ten monk je jediná volba, btw pasivka bude po patchi lepší
bude tam taky 2s imunita tak se těším
monk je jak barbar kdyby neměl IK set na trvalé ancienty, ta epi jako imunita na cc efekty + 50% redukce dmg je prostě potřeba
a to dh mě nějak přestalo bavit, fakt to chodím jen s vama na vysoké gr, jinak na něj ani nešáhnu

monk je jak barbar kdyby neměl IK set na trvalé ancienty, ta epi jako imunita na cc efekty + 50% redukce dmg je prostě potřeba
a to dh mě nějak přestalo bavit, fakt to chodím jen s vama na vysoké gr, jinak na něj ani nešáhnu
-
- Minion of Destruction
... pánové já omlouvám absenci, ale byl jsem na školení :-) ... večer zase budu na značce ... jinak deu solo jsem dal 38 ve slušným čase , tak pokud jsi se nezlepšil, tak šup na 39 :-)) ....
- hulkxxxl
- Ancient
ak gz účastníkům k 190 místu, škoda že ten 43 stále odolává byl blbej roll co se týká množství mobů a map, který ničí dmg DH 
jednou to přijde
jdu číst patch notes co soudruzi zase překopali

jednou to přijde
jdu číst patch notes co soudruzi zase překopali
Nazdar kluci dneska budu a už se těšim padl mi minule v riftu ancient condemn meč a ještě i ancient štít na toho supporta to bylo jak vánoce takže boost jako parase už se těším až to dneska nahodí. Jinak minule jsem byl s klukama z vedlejšího klanu protože si Deu odinstaloval Diablo a jinak tam nikdo nebyl no a dali sme gr 42
Ahoj. Dnes a zítra již budu, tak doufám, že ta 43 padne 

- hulkxxxl
- Ancient
podle mě potřebujeme cruse, včera jak jsem šel s DH prostě stále chyběly zdroje, navíc crus stahuje moby aspoň trochu na hromadu (na monka nemá to je jasný)
hlavně bylo hrozně blbý na jednoho moba střílet, když byla skupinka po kupě šlo to raz dva a grupa byla dole, nevím jestli si můžeme dovolit skipovat osamocený moby asi ne
takže to vidím na cruse, wd a 2x dh snad můj uberboss nebude protestovat a něco dám ale vidím tot ak do půl desátý max tak dojděte zavčasu
hlavně bylo hrozně blbý na jednoho moba střílet, když byla skupinka po kupě šlo to raz dva a grupa byla dole, nevím jestli si můžeme dovolit skipovat osamocený moby asi ne
takže to vidím na cruse, wd a 2x dh snad můj uberboss nebude protestovat a něco dám ale vidím tot ak do půl desátý max tak dojděte zavčasu
Budu tady a mám už i dokonce ty bracery co dávají větší dmg když je stahuju
-
- Minion of Destruction
... já si včera skvělě zahrál, ať už ve full, tak ve 3 a pak jsme jeli s frozenem asi 34-40 ve dvou bez supporta a byla to super hra :-) ... jinak na těchto riftech už do toho vstupuje hrozně moc věcí a je fakt, že na roll jsme nikdy v té 43 neměli kliku, když už byl slušnej roll riftu, tak byl děsnej rg ... myslím že kdyby se to sešlo, tak dáme 43 celkem v pohodě ... bwt proč je tak bájnej zrovna tier 43?:-) , řekněme kdyby byl cíl 45, tak tomu rozumím, ale proč zrovna 43?:-))) ....
- hulkxxxl
- Ancient
ještě no tu nikdo nedal 
furt ne a ne,vždy blbej roll nebo něco
jak to dáme tak jdeme na 44
to je jasný

furt ne a ne,vždy blbej roll nebo něco
jak to dáme tak jdeme na 44