Příspěvek
od mdmT » 06.03.2015, 10:05 hod.
... tvl to byl fór tak to neřešte :-)) ... jinak včera se krásně ukázalo jak je důležitej roll a to ani ne tak roll riftu, ale roll rg ... šli jsme 2x 43, v druhým případě byl podle mě i docela blbej roll riftu, ale i tak bylo na rg docela dost času, v prvním případě si myslím že tak někde 4 a ve druhým kolem 3 minut ... oba rg jsme dali, ale ani jednou v čas, protože jsme do nich ni v jednom případě němohli jít naplno .. oboje to bylo v uzavřených prostorech ( to jak se jde ke gnomovi v a3, už si ty názvy nepamatuju ) , první rg byl smraďoch ( ano MF vzpoměl jsem si v ten moment na Tebe a ano mít kaleidoskop by mě v ten moment fakt nevadilo :-)) a prostě jsme do něj nemohli jít naplno a šli do něj jen zpoza rohů, mě asi na 1,5 minuty úplně odstřihl, kdy ho kluci odtáhli před půl mapy a on za sebou nechal kilometr jedovatejch s*ač a já byl nahranej a mohl jsem jen stát, druhej byl choker ( opět poison :-) a tam to bylo podobný, člověk víc uhýbal než střílel ... být v obou případech např. stonefinger, tak jsme to dali s rezervou v řádu desítek vteřin .... ale tak třeba dneska, dneska to už bude i s vínkem, tak bude ta zábava ještě větší :-)) ...