Mrtvolky - HC crew
U DH to máš ale opravdu hodně posunuté do větší tougness (nic proti tomu na HC), takže dmg + RCR je pak hodně nízko.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew
to jsem dal včera protože byl fakt lagfest jako blázen, nevím co s tím je když mám smůlu na servr lítá mi ping mezi 100 - 1500 nahoru dolu fakt je to namašlu
nechtěl sem zdechnout (zelený ven a wh nahrazenej)
nechtěl sem zdechnout (zelený ven a wh nahrazenej)
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
jeden člověk sdílel video co jsem tehdá postoval na youtube, tak jsem se na něj podíval a musel jsem zamáčknout slzu
https://www.youtube.com/watch?v=_dJQDh1 ... lznpxps40k
https://www.youtube.com/watch?v=_dJQDh1 ... lznpxps40k
- hulkxxxl
- Ancient
ani se ti nedivím to bylo pravé diablo, super těžké bez kravin v podobě nevyhnutelné dmg atd, zlaté časy které se již nikdy nevrátí
zejtra končí sezona skusím popracovat na strašákovi a rád bych se někdy vrhnul na gr, jen by to chtělo nějakýho stahováka, ale Predy snad udělá cruse tak alespoň něco (na monka nic asi nemá)
PS:no jak tam vidím že nesbíráš modrý tak to by bylo dneska trestuhodný
neustále jsem bez modrého a bílého matroše kdyby mě deu nezásoboval tak nic neucraftím, i tak stále nosím na mončiči bracery z barbara
zejtra končí sezona skusím popracovat na strašákovi a rád bych se někdy vrhnul na gr, jen by to chtělo nějakýho stahováka, ale Predy snad udělá cruse tak alespoň něco (na monka nic asi nemá)
PS:no jak tam vidím že nesbíráš modrý tak to by bylo dneska trestuhodný
neustále jsem bez modrého a bílého matroše kdyby mě deu nezásoboval tak nic neucraftím, i tak stále nosím na mončiči bracery z barbara
Presne tak. Nase hry jsou nyni o tom, kolik modrych a legendarnich hulkovi dam
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- hulkxxxl
- Ancient
jo bohužel ty ripy stojí kvanta materiálu
hlavně bracery to je fakt smrt 72 modrejch a nemám kliku na blbé ani obyčejné fire dex vit a cc, natož ancienty nebo s rezistama v sekundáru
hlavně bracery to je fakt smrt 72 modrejch a nemám kliku na blbé ani obyčejné fire dex vit a cc, natož ancienty nebo s rezistama v sekundáru
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... pojedete někdo 2. sezonu, nebo na to prdíte? ... je to poslední šance, kterou diablu dám, tak se mě moc nechce sólo :-) ...
- hulkxxxl
- Ancient
já určitě nepojedu s2 a myslím že nově příchozí co byli na s1 na to taky prdí možná až bude nuda tak to ze srandy zkusím ))
raději bych se vrhnul zase na nějaký rekordy v griftech ale to by se muselo chtít 4 lidem
PS: včera jsem skoušel ten ring co mi dá ms za fear a musím říct že to je hukot neuvěřitelnej, neuvěřitelně to pomůže abych oběhl všechny moby, hohužel nemám extra dobrej roll přišel jsem o soket abych tam mohl mít cdr
raději bych se vrhnul zase na nějaký rekordy v griftech ale to by se muselo chtít 4 lidem
PS: včera jsem skoušel ten ring co mi dá ms za fear a musím říct že to je hukot neuvěřitelnej, neuvěřitelně to pomůže abych oběhl všechny moby, hohužel nemám extra dobrej roll přišel jsem o soket abych tam mohl mít cdr
-
- Minion of Destruction
... tím pádem je to vyřešený a asi to ani nebudu zapínat :-)) ...
- hulkxxxl
- Ancient
museli bychom se nějak domluvit celej klan pak si to dovedu představit opustit vše co člověk dělal poslední roky a jít na sezonu (ale sbírat všechno na všechny chary znova? )
bohužel myslím že se rychle dostaneš do stavu v jakým jsi byl na non season a už jen farmíš expy, takže motivace moc není dobrej by byl hlavně ten začátek a pomalu se prokousávat, a pak padne poslední kus m6 a OP DH je zase nasvětě, jen ty nové gemy jsou pro hc dost zajímavé aspoň ten na regen
bohužel myslím že se rychle dostaneš do stavu v jakým jsi byl na non season a už jen farmíš expy, takže motivace moc není dobrej by byl hlavně ten začátek a pomalu se prokousávat, a pak padne poslední kus m6 a OP DH je zase nasvětě, jen ty nové gemy jsou pro hc dost zajímavé aspoň ten na regen
-
- Minion of Destruction
... jj však to je jasný, já to myslel tak, že kdyby někdo věděl, že primárně pojede sezonu, tak se přifařím ... možná si zkusím něco jako sólo T6 od začátku a uvidím jak dlouho mě to bude bavit :-) ...
Zdar já ani nikdo kdo teď přišel na s2 určitě nepůjde moje ideály o sezoně padli 3 dny po začátku první takže vím, že stav jako na začátku diabla kdy nikdo neměl nic a každá zlatá věc byla jako dar z nebes to už se opravdu opakovat nebude. Navíc tam teď není ani žádný item který by mě zajímal takže já tuhle sezonu určitě vynechávám a co jsem se bavil s lidmi z bývalého klanu tak ani nikdo další jí nepojede.
- hulkxxxl
- Ancient
na sezonu beztak pujde sukvoš jel i s1 a podle mě pujde i s2
jinak od většiny lidí co znám mám právě takovéhle ohlasy, z gearu S2 mě zajímají bracery na monka a nové gemy jak na regen tak ten na zvednutí rezistů o 75% to je na vysoký GR jak dělaný
těším se jak si dneska budeme moci všichni zahrát
jinak od většiny lidí co znám mám právě takovéhle ohlasy, z gearu S2 mě zajímají bracery na monka a nové gemy jak na regen tak ten na zvednutí rezistů o 75% to je na vysoký GR jak dělaný
těším se jak si dneska budeme moci všichni zahrát
- Frozen
- The Butcher
mě by k diablu snad dostalo jen to, kdyby předělali systém obtížností a získávání itemů.... a to tak, že čím vyšší obtížnost, tím vyšší násobitel pro výslednou hodnotu attributů. Pak bych se asi k diablu vrátil a začal ho zase hrát, protože by mělo konečně smysl hrát vyšší obtížnost.
-
- Minion of Destruction
... Frozene a co zkusit T6 only story mód? ... myslím že by to mohlo být fajn, respektive takto to zkusím hrát a uvidím kam se dostanu, jako MP10 chalenge už to určitě nebude, ale i tak by to mohla být docela zábava ... tzn. kdyby si se měl chuť přidat, tak se zlobit nebudu :-) ...
U těch videí jsem se štěstím rozplakal. Po dlouhé době jsem viděl plnotučné D3 a ne tu nízkokalorickou náhražku. Jinak S2 bych klidně rozjel. Podmínkou však bude minimálně jeden spolubojovník a v optimálním případě tři
- Frozen
- The Butcher
@mdmT: pokud by si jel story mod na max obtížnost, tak se přidám. Ale museli by jsme hrát jen pokud by jsme byly online všichni. Sám to hrát nechci a dohánět pak ztracené lvly taky ne.
- hulkxxxl
- Ancient
dovedu si představit rozjet s2 t6 story, asi bych šel s barbem nebo crusem
s hracím časem víte jak to u mě je, nečekejte nějaký noční pařby
s hracím časem víte jak to u mě je, nečekejte nějaký noční pařby
- Frozen
- The Butcher
tak já to taky neplánuji hrát 7x týdně... ,ale pokud by jsme zahráli 2x týdně i třeba hodinku, tak si myslím, že fajn . Já jsem na pc nebyl teď asi tři dny, takže pokud se dnes zadaří a je sezóna 2, tak bych dal, ale nevím, zatím je situace taková, že mám jít dnes uspávat já
- hulkxxxl
- Ancient
s2 začíná 13.2. takže to klidně můžeme dát večer na 99% bych vzal barba jako za starejch časů MP10 a pižlal
mužeme se domlouvat na nějakejch konkrátních dnech většinou u mě jdou pátky a víkendy až na vyjímky
mužeme se domlouvat na nějakejch konkrátních dnech většinou u mě jdou pátky a víkendy až na vyjímky