Mrtvolky - HC crew
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... tak v pátek se paří minimálně do půlnoci ne?:-)) ...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew
už chlemtám druhej hrnek kafe dneska tak nevím jak vydržím
, ale nějakej ten gear na monka bych rád nahrabal
jo ale pamatuju časy kdy se v pátek pařilo alespoň do půlnoci, jen o jedenácté jsem začal mít vždycky problémy s pozorností protože to začaly v telce kočky z Playboye

jo ale pamatuju časy kdy se v pátek pařilo alespoň do půlnoci, jen o jedenácté jsem začal mít vždycky problémy s pozorností protože to začaly v telce kočky z Playboye

-
- Minion of Destruction
... tak aspoň Tě to vždycky probralo ... btw hulku jaký s tím Fire dáváš rány? a nemyslím max, ale rozsah? ... přišlo mi, že oproti mě dáváš šílený pecky, přitom oba máme podobně blbej equip :-)) ...
- hulkxxxl
- Ancient
oproti tomu jak jsem to měl předtím nedávám žádný pecky, ta ripnutá mončiči to byl zabiják, hlavně v kombinaci s palmou škoda že jsi to neviděl jejích 5 minut slávy 
momentálně crity lítají cca 20 - 40 mil fakt slabota (žádných 300 mil se fakt nekoná)
skusím ukovat lepší zbraň ať nemá ats ale dmg, než něco padne

momentálně crity lítají cca 20 - 40 mil fakt slabota (žádných 300 mil se fakt nekoná)
skusím ukovat lepší zbraň ať nemá ats ale dmg, než něco padne
-
- Minion of Destruction
... hm tak tomu nerozumím, já dávám 20-100 do bílých a 40-200 do elit a přitom mi přijde, že nadělám menší paseku jak ty .-) ...
- hulkxxxl
- Ancient

jinak máme co zlepšovat aspoň se člověk těší z dropu jak malej jarda
PS: přijde mi to nebo nemáš nikde crit šanci??? asi vidíš velkej crit ale je jednou za uherák
-
- Minion of Destruction
... nemám nikde nic, je to totální trash equip :-))) ... ani jsem neměl v plánu už hrát, ale pak jsem si říkal, že mám možná v bedně jeden komplet swk tak to zkusím, toto jsem poskládal asi za 5 minut z toho co jsem našel v bedně ... tzn. ne to že mám majel cc se ti nezdá, mám asi 23 nebo kolik ...
- hulkxxxl
- Ancient
no tak to je jasný to je nic nic nic nic nic nic crit nic nic nic nic nic crit
podle mě ho zvednout na 45 a uvidíš jak to bude lítat
skusím to dneska popřehazovat ukradnu bt gatě z wd a bt amu z dh, dám string opasek a budu gamblit crudest botky, hodím ještě nějakej regen pasivní a to musí stačit škoda že se mi nevejde ta palma už do skilů to bylo nej, skusím to bez inna setu viděl jsem borce co udělal GR48 solo, měl tough 25kk a s taegukem 53kk a ani jednou nezdechl, dps měl přitom 1,5 mil, měl tam ještě aughlid chestu a bracery a jel lightning... já teda musím nechat ten cinder abych to uživil
podle mě ho zvednout na 45 a uvidíš jak to bude lítat
skusím to dneska popřehazovat ukradnu bt gatě z wd a bt amu z dh, dám string opasek a budu gamblit crudest botky, hodím ještě nějakej regen pasivní a to musí stačit škoda že se mi nevejde ta palma už do skilů to bylo nej, skusím to bez inna setu viděl jsem borce co udělal GR48 solo, měl tough 25kk a s taegukem 53kk a ani jednou nezdechl, dps měl přitom 1,5 mil, měl tam ještě aughlid chestu a bracery a jel lightning... já teda musím nechat ten cinder abych to uživil
-
- Minion of Destruction
... no ono k tomu nic nic nic crit ... nemůžu si pomoct, ale přece pokud mám CHD někde 230% , tak je přece lepší 20% do elementu než 6% CC? nebo to počítám blbě? ... ten cc by v tomto případě měl přidávat nějakých 13,8% do dmg, navíc nepravidelně ( myšleno tak, že celkově přidá 13,8%, ale nevíš kdy ) a element ti přidá 20% permanentně ... Tzn. buď to blbě počítám nebo 20% element dmg. odpovídá 6% CC při CHD 330 ( cca ), takže se to vyplatí ve chvíli, kdy mám CHD vyšší než těch 330 ... nebo jsem mimo a počítám to blbě ??? ....
Ja po tom beachi urcite zajdu na, jak rikate, skopek. Ale moc jich nebude, takze bych mel pozdeji urco nejak dorazit 

S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- hulkxxxl
- Ancient
Chtěl bych ještě jednou uvítat nové členy klanu Mrtvolky, těším se až skončí sezóna a budeme si moci zahrát všichni. Doplnil jsem vaše BTtagy na první stránku snad jsem na nikoho nezapoměl.
Kdo z vás si přeje zaznamanávat ripy na hřbitov stačí napsat sz a já to tam hodím, zapisujeme tam zejména hlavní chary se kterýma se hrálo déle (dle přání)
Pokud bude mít někdo další zájem o přijetí platí stále to stejné, že po společné hře je možnost přijetí do klanu, rozhodně nebudeme příjmat nějaké masy nových hráčů.
Dneska si dám asi pauzu, ten týden lovení goblinů na mě zanechal následky v podobě spánkového dluhu takže zase někdy a všici Ripněte
Kdo z vás si přeje zaznamanávat ripy na hřbitov stačí napsat sz a já to tam hodím, zapisujeme tam zejména hlavní chary se kterýma se hrálo déle (dle přání)
Pokud bude mít někdo další zájem o přijetí platí stále to stejné, že po společné hře je možnost přijetí do klanu, rozhodně nebudeme příjmat nějaké masy nových hráčů.
Dneska si dám asi pauzu, ten týden lovení goblinů na mě zanechal následky v podobě spánkového dluhu takže zase někdy a všici Ripněte

- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Pokud by si chtěl ten náhrobek se svíčkama, klidně ti to pošlu v originálu. Je to dělaný v gimpu. Akorát s tím byla vždy hrozná práce 

- hulkxxxl
- Ancient
dal jsem ho pryč právě se ho nechystám aktualizovat
budu to jen psát, ono se toho poslední dobou zrakvilo dost jen ten Deu ne a ne umřít 
už i to než jsem dal dokupy linky mi zabralo půl hodiny
marně jsem se snažil posunout to logo nastřed ale ani jeden ze způsobů co znám se nepodařil tal leda až se někdy budeš nudit můžeš ho nějak zvětšit aby to líp vypadalo (ale to je fakt jen kosmetika
)

už i to než jsem dal dokupy linky mi zabralo půl hodiny

marně jsem se snažil posunout to logo nastřed ale ani jeden ze způsobů co znám se nepodařil tal leda až se někdy budeš nudit můžeš ho nějak zvětšit aby to líp vypadalo (ale to je fakt jen kosmetika

Ahoj já jsem moc rád, že jste Nás přijali mezi sebe a doufám, že Vám nebudeme dělat ostudu. Jinak RIPů bude jistě dost alespoň u mě 

Zdat hosi. Vitam nove cleny clanu.
hulku, zatim mam cca 400 hod a je to main. Doufam a klepu do cela zubu i dreva ze jeste nejakej ten plvl s tou holcinou pridam!
hulku, zatim mam cca 400 hod a je to main. Doufam a klepu do cela zubu i dreva ze jeste nejakej ten plvl s tou holcinou pridam!

S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- hulkxxxl
- Ancient
dneska bych dal kolem sedmé nějaké GR na expení gemů, jen doufám že nezapadnu se svojí wifinou sněhem
jižní morava vypadá docela zajímavě momentálně

- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
stačí takto?
to co tam bylo jsem vložil na jiné png
akorát jsem to umístil doprava (protože je zde max. 600 px obrázek) a oblast pro postování má cca 900
to co tam bylo jsem vložil na jiné png

- hulkxxxl
- Ancient
jj to už je lepší 
furt přemejšlím co ještě narvat do toho příspěvku ale mám pocit že to stejně nikdo nečte
asi zvytečně vynakládaná energie že?
PS: hrajete někdo ingress?

furt přemejšlím co ještě narvat do toho příspěvku ale mám pocit že to stejně nikdo nečte

PS: hrajete někdo ingress?
- hulkxxxl
- Ancient
jen tak pro zajímavost včera jsem jel expení gemů jel jsem monka, solo a pak si říkám že přepnu na dh, na monkovi není ideální gear a je to pomalejší
no jaké bylo moje překvapení že i bez soj a slušné zbraně bez vyexpenejch gemů je ten dps výstup skoro stejnej, jen je rozdíl v tom že na monkovi mám víc zdrojů a menší hity teda hitnu vícekrát výsledek je ale skoro stejnej
no jaké bylo moje překvapení že i bez soj a slušné zbraně bez vyexpenejch gemů je ten dps výstup skoro stejnej, jen je rozdíl v tom že na monkovi mám víc zdrojů a menší hity teda hitnu vícekrát výsledek je ale skoro stejnej