Mrtvolky - HC crew
hulku neni problem - vyexpime, pofarmime. Marast, taktez neni problem. Klidne si pridej do fl i me. Hrajeme s hulkem obvykle od 7-9 vecer, ja nekdy i pozdeji. O vikendech, kdyz je hnusne hraju i hodiny v kuse...Jsi vitan.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... hulku náhodou já to zapl už asi 3 dny po sobě :-)) ... jen hraju teda trošku později, takže Tě většinou vystřídám
... každopádně diablo má jednu výhodu to se mu upřít nedá, narozdíl od většiny ostatních her co hraju ( PvP v Crew a PvP ve fifě ) se to dá hrát totálně našrot :-)

- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541

jo však pamatuju naše páteční večery (noci) kdy nejmenovaný člen klanu teprve po náležitém posilnění alkoholem byl ochoten vzít wd a jít se nechat zabít do GR

-
- Minion of Destruction
... tak já hraju mončici bez pasivky, až padne tak padne a pak bude unistall ... hraju to do čistokrevnýho dmg, v podstatě to mám naplánovaný, že zkusím přes T6 rifty nafarmit aspoň průměrnej equip alá SC hráči, tzn. fakt čistokrevnej dmg, aby to dávalo zvony někde 400M+ , pak rozjedu GR a půjdu dokud neumřu, to je tak nějak to co mě přivedlo k diablu zpět, že si chci na HC postavit konečně super dmg postavu ( a ne furt dělat podržtašku :-) a zkusit co to snese, než to umře ...
To pujde na gr velice rychle.
- hulkxxxl
- Ancient
jo já to taky jel na dmg, v inventoráři jsem měl asi 1 mil, teda s palmou to čistilo parádně, neviděl jsem lítat nějaký obrovitánský čísla spíš tak kolem 50mil a pak to udělá prostě bum a všechno leží ani nevíš kam koukat, rozhodně byla dmg srovnatelné s dh, klidně bych řekl že i lepší a hlavně mě to bavilo víc protože zdroje nebyl takovej problém jak u dh, takže budu dělat další pokus
jel jsem spíše defenzivní pasivky jen jsem dal unity do party tím jsem neměl nde pasivku, ale myslím že je to ta nejhorší hnedka po barbarovi a stejně by mi v těch výbuších po sobě nepomohla
jel jsem spíše defenzivní pasivky jen jsem dal unity do party tím jsem neměl nde pasivku, ale myslím že je to ta nejhorší hnedka po barbarovi a stejně by mi v těch výbuších po sobě nepomohla
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Hulku taky jedu Monka po ripu před pár dny sem udělal nového a už mě chybí jen to daibo a inna chest.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
tak snad budu mít podobnou kliku
no to daibo je docela dost potřeba, to bude asi nejvetší oříšek
jinak inna jsem vygamblil docela rychle, crudest boty kadala dát nechtěla a set se mi zdá že nemá vůbec skladem
možná skusím tempest rush variantu tam si můžu craftnout půlku gearu a nepotřebuju nutně daibo, hexing gatě mám dvoje v truhle

jinak inna jsem vygamblil docela rychle, crudest boty kadala dát nechtěla a set se mi zdá že nemá vůbec skladem
možná skusím tempest rush variantu tam si můžu craftnout půlku gearu a nepotřebuju nutně daibo, hexing gatě mám dvoje v truhle
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Boty už me dala dvoje. :-D chodím teď chvilu gr na gemy a pak shardy utratit u Kadaly.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
... deu to je mi jasný, v podstatě to plánuju jako že si otevřu flašku bohemky, řeknu si dneska umřu a pojedu než umřu ... ale jako přece to běhání t6 furt dokola nemůže nikoho bavit? ... to už pak spíš pomalu chápu SC hráče, protože ti to asi hrají proto ( teda to si myslím, nevím:-), že chtějí udělat fakt top postavu s top equipem ... ale přece nebudu hrát T6 kde jsem v podstatě nesmrtelnej a čekat na DC, protože to stejně jednou přijde a pak odznova? ... jsem asi divnej, ale fakt ne :-)) ...
Americke deti holt asi ripuji denne a zrejme proto toto. Ja nemohu posoudit, jak se hrala predloni Vanilla, jelikoz jsem byl rok bez herniho kompu, ale co jsem cetl, byly to zlate casy Diabla. My to hrajeme s Hulkem a jhp spis na pohodu, ale uvidime co budu rikat, az pohrbim svoji dh kocku, ktera se blizi 400 hodinam...
- hulkxxxl
- Ancient
jo po tom ripu mončiči jsem si taky řekl že se*u nato když umřít, tak s celou parádou tak jsem si vzal wh belt, život lítal nahoru dolu jako blázen
ale neprocl jsem ani jednou
jak jsem vychladl zase jsem hezky zal bt pásek a amulet na kterým jsem konečně natočil 97% chd což mě potěšilo, stejně jako pak první cold SOJ za celou! dobu hraní, takže prides helma a sojka pro cold maelstrom jsou ready a čekají na test

jak jsem vychladl zase jsem hezky zal bt pásek a amulet na kterým jsem konečně natočil 97% chd což mě potěšilo, stejně jako pak první cold SOJ za celou! dobu hraní, takže prides helma a sojka pro cold maelstrom jsou ready a čekají na test
-
- Minion of Destruction
... no jako crypt runy na HC MP10 byly super, už jen příprava crypty byl takovej adrenalin, že o tom se může ROSu jen zdát ... doteď si pamatuju jak mě přes celou cryptu tam a zpátky nahánělytakový ty lítací mrchy a měly frozen a wall ... jenže to byla doba kdy nejvyšší obtížnost byla fakt pořád těžká a dalo se tam víc než lehce ripnout ... kolikrát se s náma báli chodit hráči co měli daleko lepší výbavu ... teď je T6 trapnej výsměch a chodit jen GR je divný a kvůli tragickýmu lootu na ho*no :-(( ....
Bavime-li se o roku 2012, tehdy jsem hral jeste sc. Hru jsem si koupil hned pri vydani a byla neskutecne tezka. Na inferno jsem dlouho daval max prvni akt. Druhy az po mesici, treti po dalsim mesici. Diabla na inferno jsem sejmul az nekdy v lete. Paragon leveling jsem dotahl na 17/100, slo to hrozne pomalu. Vedel jsem uplne prd o tom jak stavet char a podobne. Rok 2013 jsem stravil v zahranici takze nevim, jak se to hralo. Tehdy jsem jeste na forko nechodil. Az hrani hc me naucilo o hre premyslet jinak.
Zdravim
Ak budes potrebovat equipnut monka hulk tak ti kludne pomozem. Kludne mi napiste ked tam budem.
Ak budes potrebovat equipnut monka hulk tak ti kludne pomozem. Kludne mi napiste ked tam budem.
- hulkxxxl
- Ancient
díky už je vyexpen novej.. jen sehnat zase komplet gear v truhle mi zbylo velké kulové
dneska budu zase kolem sedmé mužeme dát něco spolu třeba něco popadá pro oba, deu to vyseká i sám
dneska budu zase kolem sedmé mužeme dát něco spolu třeba něco popadá pro oba, deu to vyseká i sám

Hosi mam jeste nejake vyrizovani, ale mel bych byt mezi 7 a 8.
No ja som to vcera kaosi nestihol..nakoniec som siel na drink. Ja som tiez myslel zeby sme hrali spolu a ja by som ti povyhadzoval lege co mi padaju aby si sa rychlejsie dostal k veciam. Ja hram toho fire monka takze asi by sme nepotrebovali rovnake veci. Dnes by som mohol zahrat ale asi az opkolo 8 mej
- hulkxxxl
- Ancient
dneska snad budu klasickej čas, zatím jedu fire s cindercoatem, protože nemám innas ani boty, včera se povedlo aspoň dokončit set, pak uvidím jestli nechám cindercoat a nebo mi budou stačit zdroje, stále nemám hůl a ten cinder je to jediný co mě zachraňuje od sucha
klidně písni jestli máme volno budeš vítán
klidně písni jestli máme volno budeš vítán
Dnes mam vecer beach takze to vidim hodne pozde spis az o vikendu.