Mrtvolky - HC crew
Panove tise zavidim vase stroje. Kupoval bych Dodge Challanger
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Re: Mrtvolky - HC crew
Btw budete dnes nekdo online? Dal bych zase po case.
Rok se s rokem sešel a nezbývá než popřát všem, krásné svátky vánoční, pěknou cestu z půlnoční, od Ježíška velký ranec, na Silvestra pěkný tanec, od muziky lehký krok a pak šťastný nový rok....
Odesláno z mého Sony Z1 compact pomocí Tapatalk
Hosi, taktez se pripojuji s gratulacemi. Nejsem na rymy tak at mate vsichni pohodove a klidne svatky a do Noveho roku vstoupite spravnou nohou.
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Taky přeji všem šťastné a veselé Vánoce a hodně příjemných chvil s rodinou a i těch propařených v novém roce
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... taky přeju vše nej a ne že u toho budete sedět i na štědrej den .-)) ...
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
A to zase ja jo. Jestli bude rano malej spat aspon do sedmi, tak si ranni hodinku dam. Teda jestli budu po dnesnim tekutem kaprikovi schopen davat alespon T4. Jinak vsem at se o vanocich splni vsechny prani, at vam dropnou ty vase vysnene kukriny, MoJ, Furnace, WHcka a ja nevim co a at ku*va ta Motorola zacne normalne delat ty Nexusy 6 at se da bezne koupit, protoze psat na tomto malem displayi je opravdu utrpeni( kor pri ceste v rozhrkanem autobusu rozmlacenym Brnem) Hlavne pohodu for all.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zdarec, mam dotaz ohledně Crew...Jedná se o to že hra mi pokaždý spadne do winu když se přiblizim k pohoří Los Pardes těsně nad Los Angeles. Ať to zkoušim z jaké koliv strany vždy to samé. I když tam jen přiblížím mapu na max, tak o5 pád hry. Jde o to, že tam je poslední čas ztraceného auta :-( Máte to taky někdo? Nějaké hráče jsem v té oblasti viděl, tak mi to je divny :-(
Naposledy upravil(a) Kolmen1 dne 25.12.2014, 14:53 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak nejen ze mi hra pořád padá, ale navíc když jsem jel závod proti někomu at už kdo z koho nebo frakce, tak hned od startu me vsichni ujely a to o peknej kus i když meli auto treba na 800 a já 1250 ať už v třídě R nebo treba v O kde mám lambo na 1292, tak v V kde mám 1295 keniga...vůbec to nechápu, ještě před pár dněma to bylo vše v pohodě. Opravený auta mám, body rozdělený taky, tak nechápu kde je problem :-(((( Může to bejt že jsem vyslal kamarády na jízdy od frakce? to je asi kravina ne?
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
to je kravina(s těma kamarádama v akci), ale dneska se to stalo jednomu taky, ale to tím, že měl nějaký dc ze začátku, tak mi jsme odjeli a pak to na něj čekalo 5s a on se připojil, ale už s handicapem...
-
- Minion of Destruction
...no evidentne si udelali klidný vánoce nebo hold jen chtějí pohřbít hru s ohromným potencionálem ... tak nějak tam přestalo fungovat skoro všechno, děsně blbne tvorba pvp hry, když už se vytvoří, tak to hráče po závodě rozhází na různý servery a vyhodí je to, prostě děs ... přitom je to fakt škoda, protože ta hra jako taková a tak jak je vymyšlená je skvělá ... ale tím jak to potentovali tak to mraky lidí ani nekoupí a zbytek přestane hrát a tím to bude vyřešený ...
Tak se hraje HC bez pasivky. https://www.youtube.com/watch?v=B4i7SMR6nnY
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Mám pocit že už je po něm.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Bohužel už je a je to celkem i dlouho....a navíc ta pasivka v podobě lana ho i zabila ..
Stastny Novy rok 2015 vsem MHC clenum!
-
- Minion of Destruction
... pánové taky přeji vše nej ... a pojďte s náma hrát The Crew :-)) ...
"PF 2015" Zatím jsem nedal GR40, takže s vámi hrát ještě nemůžu. Jsem těsně pod vrcholem a zde to už nevzdám;-)