Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
samo jenom v MH. Pri ww/sprint specu nema dps oh zbrane moc vliv, a tak by tam byl ruby k nicemu
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
Hele Leo, víš co bys mohl? Pro lamky, který wizze nikdy nehráli a chtějí ho zkusit udělat nějaký guide...já vím, že na různých forech toho je mraky, ale někde sbírat střípky....to já si to radši prohlídnu od tebe, když vím jak ti to jde Video bylo poučný to ano, ale co je psáno to je dáno...kdyby se ti to nechtělo psát tak nic, ale kdyby jo tak super.
Připojím se s prosbou o guide. Wizard je super, dokáže toho hodně a hodně vydrží. Bylo by to fajn nějak shrnout. Samozřejmě pro HC. Bral bych třeba nějaký dobrý build pro začátek, než se nažene dmg, tipy na levný gear, prostě co do začátku, když nemám nafarmeno, nemám plnou truhlu legend a zahraju si jen občas, protože rodina
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Byl jsem chvilku mimo internet, ale na "guide" jsem mezitim po chvilkach pracoval ;-) Zatim mam dva clanky hotove a dalsi 3-4 rozepsane...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Darkness
- The Butcher
Jak spolehlive pohrbit dobreho wizarda?
Opravdu mocny mag nebo carodejka je skoro nesmrtelny. Presto jej ale s trochou snahy lze pohrbit a to i na nizkem MP.
Staci splnit nasledujici predpoklady: (aneb porusit veskere pravidla bezpecne hry)
1. Mizerna nalada - nejlepe takova, kdy mas v hlave plno jinych veci a nevis ani jestli se ti chce hrat nebo ne. Je treba navodit stav, kdy ti je vicemene jedno jestli chcipnes nebo prezijes.
2. Zmen vsechny skily, za ty co skoro vubec nepouzivas, hlavne se zbav vsech obrannych skilu a zmen je na utocne nebo alespon support, jdes prece testnout build na nizke mp, predevsim:
teleport / safe passage => teleport / calamity
storm armor / reactive => storm armor / power of storm
3. vyhod vsechny health poty - stejne je nikdy nepouzivas
4. pridej se do party kde neni barb s inspiring presence - aby jsi nemel extra defense a 2500k+ regen - presvedc se, ze mas regen 0
5. ve vhodnou chvili se trhni od party a jdi na nejake hodne neprijemne elitky, idealne at jsou shieldning, at nechcipnou nahodou driv nez ty
6. kdyz jde do tuheho, at te ani nenapadne couvnout, naopak uhybej smerem do neprozkoumane oblasti, je sance, ze tam bude vic mobu, kdyby si s tebou elitky nedokazaly poradit, navic se tak jeste vic vzdalis od party a ziskas drahocenne sekundy, kdyz si po nejake dobe vsimnou, ze se tvuj zivot pohybuje podezrele nizko
7. kdyz procne pasivka mas napul vyhrano, hlavne potlac pud sebezachovy, nesnaz se ani ted presunout do bezpeci, ale proste jen sleduj jestli to vyjde nebo ne
Dulezite: musis dodrzet vsechny predchozi body! Pokud by jsi jen jeden z nich porusil, wizard by prezil.
Varovani: Ti nejmocnejsi magove neumiraji, ale jen se reinkarnuji, aby znovu povstali jeste silnejsi nez kdy drive!!!
Opravdu mocny mag nebo carodejka je skoro nesmrtelny. Presto jej ale s trochou snahy lze pohrbit a to i na nizkem MP.
Staci splnit nasledujici predpoklady: (aneb porusit veskere pravidla bezpecne hry)
1. Mizerna nalada - nejlepe takova, kdy mas v hlave plno jinych veci a nevis ani jestli se ti chce hrat nebo ne. Je treba navodit stav, kdy ti je vicemene jedno jestli chcipnes nebo prezijes.
2. Zmen vsechny skily, za ty co skoro vubec nepouzivas, hlavne se zbav vsech obrannych skilu a zmen je na utocne nebo alespon support, jdes prece testnout build na nizke mp, predevsim:
teleport / safe passage => teleport / calamity
storm armor / reactive => storm armor / power of storm
3. vyhod vsechny health poty - stejne je nikdy nepouzivas
4. pridej se do party kde neni barb s inspiring presence - aby jsi nemel extra defense a 2500k+ regen - presvedc se, ze mas regen 0
5. ve vhodnou chvili se trhni od party a jdi na nejake hodne neprijemne elitky, idealne at jsou shieldning, at nechcipnou nahodou driv nez ty
6. kdyz jde do tuheho, at te ani nenapadne couvnout, naopak uhybej smerem do neprozkoumane oblasti, je sance, ze tam bude vic mobu, kdyby si s tebou elitky nedokazaly poradit, navic se tak jeste vic vzdalis od party a ziskas drahocenne sekundy, kdyz si po nejake dobe vsimnou, ze se tvuj zivot pohybuje podezrele nizko
7. kdyz procne pasivka mas napul vyhrano, hlavne potlac pud sebezachovy, nesnaz se ani ted presunout do bezpeci, ale proste jen sleduj jestli to vyjde nebo ne
Dulezite: musis dodrzet vsechny predchozi body! Pokud by jsi jen jeden z nich porusil, wizard by prezil.
Varovani: Ti nejmocnejsi magove neumiraji, ale jen se reinkarnuji, aby znovu povstali jeste silnejsi nez kdy drive!!!
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Uz jsem to videl driv, no, co ti k tomu rict.. 1. RIP, 2. snad radsi nic..
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Darkness
- The Butcher
asi tak nejak dik
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
no uááá a ja si rikal, ze dneska valis dalsiho wize nebo co
RIP :-(
RIP :-(
to vazne hrajes hru na 10-15 fps? to bych to radeji smazal,nez se takhle trapit,bych prisel o nervy
RIP, to je velká škoda. Ale legendárka ti tam padla
Ještě bych tam možná dodal k těm podmínkám - nepoužívat zbraň s LS, protože ta by tě v tomhle případě pravděpodobně zachránila.
Ještě bych tam možná dodal k těm podmínkám - nepoužívat zbraň s LS, protože ta by tě v tomhle případě pravděpodobně zachránila.
Nj RIP, ty body co jsi vypsal to jsou detaily. Ustál jsi je hrozně dlouho, jedninej problém byl že jsi se prostě trhl od party a šel na ně sám.
- Darkness
- The Butcher
10-15 fps - to je o zvyku, hral jsem puvodne na linuxu a to bylo jeste daleko horsi, takhle je to pro mne luxus
zachranilo by mne prave cokoli:
- storm armor, by je davno sejmulo, kdybych ho mel standartne s runou reactive
- kdybych mel teleport safe passage, tak bych taky dostaval podstatne min
- regen cca 2300 s inspiring by za tu skoro minutu vylecil pres 100k zivota
- a nejzasadnesji chyby byla ze jsem neustupoval (elitka uz byly skoro tuha a sejmuli mne bili, ze jich tam bylo trochu vic)
- koukal jsem pak jeste jednou a ani nevim co jsem mel za primarni utok, ale kdybych mel living lighting, tak jen LOH by me stihalo dolecit
- i LS zbran samozrejme (psal jsem zmeny oproti tomu jak jsem hral normalne)
s tou legendarkou se mi to stalo uz po druhe
zachranilo by mne prave cokoli:
- storm armor, by je davno sejmulo, kdybych ho mel standartne s runou reactive
- kdybych mel teleport safe passage, tak bych taky dostaval podstatne min
- regen cca 2300 s inspiring by za tu skoro minutu vylecil pres 100k zivota
- a nejzasadnesji chyby byla ze jsem neustupoval (elitka uz byly skoro tuha a sejmuli mne bili, ze jich tam bylo trochu vic)
- koukal jsem pak jeste jednou a ani nevim co jsem mel za primarni utok, ale kdybych mel living lighting, tak jen LOH by me stihalo dolecit
- i LS zbran samozrejme (psal jsem zmeny oproti tomu jak jsem hral normalne)
s tou legendarkou se mi to stalo uz po druhe
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
no tě pic. RIP warrior. lehce mi to připomělo rip mojí wizzny jak si jí harvesteři taky tak pošťuchovali mez sebou
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
a na cem to hrajes? takhle bidne to jede na 4 roky starym notebooku...Darkness píše:10-15 fps - to je o zvyku, hral jsem puvodne na linuxu a to bylo jeste daleko horsi, takhle je to pro mne luxus
No vida i bez DC to jde ... a to by clovek rekl, ze na 100 Plevlu uz by mohl mit hrac trochu zkusenosti ... tohle si snad ani odpocivat v pokoji nezaslouzi
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Darkness
- The Butcher
Alfajk: comp jsem naposledy menil asi pred 4-5 roky, bude to chtit upgrade ...
Duvod proc jsem se snazil dostat co nejdrive nad 100k life ...
Co se stalo:
- kdyz mi spadl archon, vedel jsem, ze to bude drsne a dal jsem teleport pryc, ale vortexem si me hned podali, takze ja teleport na cooldown a elitky zacaly nahazovat frozen - snazil jsem se resetnout cooldown pres living lighting, ale nestihl jsem to a pak jen cekal, az rozmrznu ...
Duvod proc jsem se snazil dostat co nejdrive nad 100k life ...
Co se stalo:
- kdyz mi spadl archon, vedel jsem, ze to bude drsne a dal jsem teleport pryc, ale vortexem si me hned podali, takze ja teleport na cooldown a elitky zacaly nahazovat frozen - snazil jsem se resetnout cooldown pres living lighting, ale nestihl jsem to a pak jen cekal, az rozmrznu ...
- Darkness
- The Butcher
Pouceni z videa vyse, na MP5 nemam zatim dost dobrou obranu (mitigation) /allres+arnor/ a bez barbara s inspiring presence je to ruska ruleta. S barbarem v parte bych mohl klidne i na MP6.
Ani 1mil EHP neni dost na to bezpecne ustat kombinaci frozen + vortex + neco na MP5. Za pouhych 6s mi procla pasivka.
-----
Ted mi doslo, ze Darkness vzdy (3x) ripla na MP3. Pouceni: nebudu hrat mp3 :-)
Kecam, nejde o mp ale o to ze na prilis nizke obtiznosti delam zbytecne blbosti.
msstar cosi rikal, ze nedavno taky ripnul na ultra fast runu na nizkem mp ... (neco na tom bude)
Ani 1mil EHP neni dost na to bezpecne ustat kombinaci frozen + vortex + neco na MP5. Za pouhych 6s mi procla pasivka.
-----
Ted mi doslo, ze Darkness vzdy (3x) ripla na MP3. Pouceni: nebudu hrat mp3 :-)
Kecam, nejde o mp ale o to ze na prilis nizke obtiznosti delam zbytecne blbosti.
msstar cosi rikal, ze nedavno taky ripnul na ultra fast runu na nizkem mp ... (neco na tom bude)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
dodatečně R.I.P, vyšší MP donutí člověka se víc soustředit a ten adrenalin udělá určitě svoje, na low člověk dostane ten "God komplex" že se mu nemuže nic stát a ono ejhle...
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
RIP chlape. Jak je vidět z videa tak to bylo o pár vteřinek kdy jsme k Tobě dorazili. Byli jsme bohužel od sebe dost daleko.
- Darkness
- The Butcher
hulkxxxl - jj, presne tak
ViolatorCZ - vse zle je k necemu dobre
jak me msstar protahoval tak mi padl prvni zeleny planek, sice ten asi ten nejhorsi, ale i tak potesil
a povedl se mi koupit celkem slusny universalni stit (26mil)
prodavam jeden radiant star topaz nebo vymenim za ruby, kdyby nekdo chtel ..
ViolatorCZ - vse zle je k necemu dobre
jak me msstar protahoval tak mi padl prvni zeleny planek, sice ten asi ten nejhorsi, ale i tak potesil
a povedl se mi koupit celkem slusny universalni stit (26mil)
prodavam jeden radiant star topaz nebo vymenim za ruby, kdyby nekdo chtel ..