Shadouek - RIP - konec (lock téma)

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Shadouek a jeho nový příběh

Příspěvek od Kuki10 » 06.05.2013, 08:38 hod.

Ja bych to hnedka prodal.
Pak ripnes na dc a co z toho....
Me by ta helma pridala all res a 12k dps, pro me jasne pocty 12k dps vs 5mld, neni co resit.:-D
Kdyz moc, tak pul miliardy a byl bych tam, kde bych chtel byt...
Ale zajimavej pocit mit u sebe 5 mld, to se musi nechat.:-D
Ale hlavne, ze ta helma spadla tady u nas doma, aspon vime, ze sance tu je.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 06.05.2013, 08:45 hod.

Pripojuji se ke gratulaci. Krásnej drop a krásnej prodej. :D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 06.05.2013, 08:48 hod.

Este dodam, ze borec pri tradu byl ferovej, nezkousel zadny komba....
Este nas prosil, at nedavame jeho btag nikde, aby ho nekdo nespamoval, ze dotoval z kreditky....
Osobne dost pochybuju, ze by to nafarmil, vzhledem ke gearu jakej mel.....
A goldy taky netraduje, to bych ho znal.

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 06.05.2013, 09:13 hod.

Pěkné, pěkné. Závidím nejen k tomu top dropu, ale tak celkově :-)
Obrázek

grimlong
Wraith
BattleTag:DEJVOS#2122

Příspěvek od grimlong » 06.05.2013, 10:41 hod.

Ride píše:Jeste k Mempu:

Dejvosi velkej gratul. K pracham jeste vic. Je to takovy zvlastni - 1 predmet a uz te penize nezajimaj. Jsou jen podradna vec, na co to sbirat, to je pro socky (jako ja :-((( béééééé). Po dlouhem premysleni a slintani nad tou helmičkou jsem dosel k zaveru, ze dropnout to me, tak bych ho neprodal. Jasny oblekl bych barba jeste krutejsim zpusobem. Ale stejně... Asi su divnej.

No, ono kdyby to droplo na softu, tak bych si ho asi nechal, ale na HC muzes kdykoliv chcipnout a pak si vycitat, zes to blbec nestrelil. A hlavne za ty goldy muzes obliknout hromadu postav, takze pripadny RIP te az tak extremne moc neboli

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 06.05.2013, 10:49 hod.

Po těžkým přemýšlení má asi Dejv pravdu v tom, že je lepší to střelit za kupu goldů a pak z toho žít až dokud nevyjde patch, nebo diablo čtyřka :) Zas na druhou stranu obdivuju toho kdo to koupil už kvůli výše zmíněnému, dal za to miliardy a pak ripne a vše fuč...leda by chodil jen pro srandu MP0-1...s jeho equipem na tuhle obtížnost jen tak neripne...ale jestli chodí vyšší, tak DC nebo LAG a je kaput i s tou výbavou...joo kdyby nehrozil disconnect a nelagovalo to, tak by si to i na HC šlo nechat, protože svou blbostí umře málokdo a barbar je největší držák...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.05.2013, 07:44 hod.

Zdravím vespolek,
včera byl zvláštní den, venku bylo pošmourno a přesto sem na tenis vyrazil, před tenisem sem si chtěl chvíli zahrát, jenže čím dražší je equip, tím víc se člověk bojí chodit sám a odpoledne nikdo pořádně nehrál, většina ještě v práci, tak sem odpoledne věnoval pár milionů za kraft, kde se z 86ks ramen neujaly ani jedny, tak sem si říkal, že přeci nebudu mít takovou smůlu, tak sem nakoupil věci na rukavice a z 20ks se opět neujaly ani jedny, tak sem si říkal, že to snad není pravda, že bych teď ještě mohl skočit do světa Snactuary a někde ripnout, že by to byla třešnička na dortu(navíc já třešně nerad :D ).
No co vám budu povídat, závislák závisláckej sem a tak i když nebyl nikdo, kdo by se mnou šel, přesto sem se rozhodl, že do hry skočím a jeden rychlý run proběhnu, co kdyby náhodou...jedním okem sem sledoval hokej, kde to naši docela mrvili a druhým okem sem sledoval hru - samozřejmě sem to střídal, nejsem mentálek, který kouká na dvě věci najednou každým okem na jednu, to je jen v HROMu(ten časopis o záhadách, který dřív vycházel). Takže sem skočil do hry a hned u prvních elitech zásek, lag a já si říkám v duchu "už je to tady", no nakonec sem to nějak přežil, ještě že mám takový dps a LS a médi, kteří mě dohealovali, ale orosilo se mi čelo...každý druhý by se na to hned vyprdnul, ale já ne...říkám si, ještě jeden pack, to bude dobrý...dojdu k druhému (byl sem core of areat) a zrovna ty portovací mečouni, no málem mě sundali, opět mikro lagy, kdy sem měl full manu a za pár vteřin nula many, jak sem spamoval medvědy, hodil sem si i totem, přesto mi stačila procnout pasivka...opět chvilka rozjímání co dál...kouknu na hodiny, na tenis musím vyrazit až za půl hodiny, takže jdu dál....nejprve sem vyzkoušel všechny osvědčený finty, jako změnit rozlišení na horší a pak to vrátit...nic nepomohlo, lehce se to sekalo, tak si říkám, že to nějak uhraju a skáču do dalších lokací...no bylo to fakt HARDCORE včera odpoledne a kdybych ripnul, tak bych si asi nafackoval, ale prostě nedalo mi to si nezahrát, když mám chvilku, asi bych se měl léčit...když pominu, že o imaginárních věcech ze hry už mluvím s lidma kolem sebe jako by to bylo opravdu, tak hrát na HC, kde malá chybka může znamenat smrt s těmi seky a lagy, to už je fakt vrchol...ale přežil sem to, adrenalin mi tepal ve spáncích (nebo co to bylo) a bylo to takové zvláštní...ale nedoporučuju :D
Pak sem vyrazil na tenis, vyklepnul přítelku, trošku i zapršelo, takže malé osvěžení a pak cesta domů, sprška, večeře a pak opět nalogování do hry...bleskurychle zkouknu FL a koukám, že je lidí online dost, že bych se k někomu mohl třeba vetřít :D Píšu Dejvovi, který afkuje v menu či aukci a že skočíme runy...než jsme se vůbec k tomu dostali (krásná hodinka slintání nad itemy v AH, na který nemám :D ) jsme chtěli naskočit do hry a píše kuki, že měli asi minutovej lag všichni a pak DC. To už by bylo fakt OP HC, kdybychom v tomlhe šli a riskovali už docela slušně vymazlený chary (ono za pět mld se nakoupí pěkný equip :D). Takže jsme si řekli, že potáhnem Dejvovýho DH mým low barbem, ten když by pošel, tak by to tolik nemrzelo...potáhli jsme nějakých 15lv, občas to seklo...já si opět uvědomil, že WD je zlatýýýý jako barb mě baví, mám na něm nahraných nejvíc hodin, ale nějak sem zapoměl klikat na moby, který se pohybují, pořád sem klikal vedle a běhal jak pitomec a někde je honil, Dejv měl občas trošku namále než sem je dohonil a sundal, no barbar děs, jako asi bych si na to zas zvykl, ale s WD je to pohodlenější, SW naběhnu mezi bubáky, dám medvědy, který si cíl vždycky najdou sami :D U barba na ně musím klikat a to není nic moc, když mám postřeh jak tele, ale bylo to vtipný, když sem každýho bubáka jakoby opticky obíhal, protože sem kliknul vedle a tak sem ho přeběhl a pak na druhý klik už sem se trefil, tak se jakoby vracel a dal mu mečem dozad :D Vtipný to bylo, ale otravný, taky děsně pomalý, ale tak nějak to šlo, a bylo to zpestření a změna :) Ono to asi bylo taky upraveným buildem na míru pro Dejva , aby to bylo bezpečné, jít s babulou solo s normálním buildem, tak je to na pohodu, už sem s ním dva akty prošel a v klídku, je to jiný styl hraní, dobrá změna :)

Každopádně po nějakém tom levlení jsme usoudili, že už to půjde a dali dva rychlý runy, potáhli každý jeden PL, takže už jsem na 18. Nic zajímavýho nepadlo, v aukci jsme vyhráli nějaký ty itemy, takže sem si boostnul DPS přes 120k unbuffed, AR mám 950 unbuffed a s buffy z nacucnutí, od barba a z globů jsem měl 1350 na těch pár vteřin, což bylo pěkný, škoda, že to není na pár minut :D Ale co, to by pak nebyla hra...

Jinak sem taky přitom zjistil zajímavou věc a snad mi někdo odpoví, nevím jestli založit nový téma, nebo ne..Prvně to napíšu sem a když moc reakcí nebude(nevim kolik lidí ty mý mozkový průjmy čte), nebo mě to neuspokojí, tak pohledám na forku(což se mi moc nechce) nebo založím vlákno s tímto...takže k věci...právě jak sem se bufnul a měl AR 1350-1400 podle situace tak sem schválně nechal projet přes sebe arcane laser a světe div se, stejně mi ubral tolik, jako bych měl třeba jen těch 950...což je zajímavý, protože sem měl za to, že tyhle magický "spelly" jako je oheň pod nohama, blesky, arcane laser, nebo koule od draků a tak, že to je magie a měl by to pokrývat all rezist a pak fyzická dmg od mobíků, že to pokrývá Armor....to byla moje teorie, ale asi špatná jak sem se přesvědčil...protože na barbovi mám AR tak 750, s buffem nevím asi 900, ale armor mám přes 10k a tam stojím v laserech, jdou přeze mě třeba čtyři i pět a nic mi to neudělá, přitom rezist mám menší než na WD ale zas armor mám vyšší...jak to tedy je? Dokáže na to někdo odpovědět selsky? Já pak za mraky goldů honím AR a přitom mi je to k prdu :(

Toto offtopic, důležité je, že jsme přežili a jedem dááál :) snad až nejdál :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 07.05.2013, 09:03 hod.

Shadou u arcane tohle nijak neporovnáš, jde to poznat na zelené louži či topeníčku pod nohama, kdy když jedeme MP5, dostanu BUFF od barba a ještě se nasosám mi to zelené pod nohama nevadí a to žluté mi vadí o dost míň než normálně ... ale arcane ...
Ta koule má své centrum a ty stojíš pokaždé jinak daleko od toho centra ... rychlost otáčení je konstantní, ale díky tomu že jsí dál od středu, tak přes tebe zkrátka přejede "rychleji" a rozdá měnší damage ... když jsi blíž, tak než tebou úplně projde trvá to déle = vyšší damage ... proto mám u magdy svou oblíbenou vzdálenost asi na půlku medvědího výběhu kdy vím, že jsem v pohodě ...
Jako dá se to v pohodě i vypočítat jetli chceš ... jakou dobu v jaké vzdálenosti od středu v arcane jsi, ale asi je to zbytečné takhle je to snad pochopitelné ... a navíc jsem v práci a nechce se mi pracovat :-D

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.05.2013, 09:05 hod.

Medvediho vybehu.:-D

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 07.05.2013, 09:08 hod.

Volku ... ale věděl jsem že zrovna tebe to pobaví :-D ;-)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 07.05.2013, 09:17 hod.

čtu to tady, ale jak Dejvovi padlo to Mempo, tak se nic psát nechtělo :-D
Zkusim ti odpovědět a doufám, že si to představuju správně :)

Budem brát v úvahu pouze armor a resity (další redukce necháme zatim bejt) Armor požírá jakejkoliv damage. Čili i vod arkány.

Celková damage redukce je: (1-armor procento redukce)*(1-danej resist procento redukce)
v tvym případě +/- autobus 52pct. z armoru a 80pct. z arcane čili (1-0,52)*(1-0,8) = 0,096
Celková damage, kterou koupíš arkánou je teda třeba 100k*0,096 = 9600

Problém je teda v tom, že máš nízkej armor. Ony totiž ty redukční křivky nejsou lineární ! Zatímco zvýšení armoru ze 3000 na 4000 ti přinese 7pct. redukce navíc., tak ze 4000 na 5000 už jen 5pct. Stejně tak jestli máš 900 resistů nebo 1200 resistů je rozdíl 5pct. Ve výsledku teda nesmíš podcenit ani armor ani resist a mít je vyvážený. Ve výsledku ty s 3000 armor a 1300 resistem na tom můžeš bejt hůř jak 5000 armor 800 resist - nechce se mi to počítat :-)

Snad si to pochopil :-)

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 07.05.2013, 09:22 hod.

Jo jo, má pravdu ten chlapec, ale tohle snad zná každý a tak jsem se zaměřil na tu dobu, která je druhým z faktorů a ne každý ji bere u arcane v potaz=)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.05.2013, 09:26 hod.

Takze proste idealni vzdalenost na pul medvediho vybehu.:-D
Sry ja nemuzu.:-D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 07.05.2013, 09:28 hod.

Díky díky, blbý je, že na WD toho armoru moc nenaženu no, holt budu z laserů utíkat :) A nebo až někde ve světě potkám nějako barbarku, tak jí vopr... a další WD už bude šmrnclej barbem a bude na tom s armorem líp :D

Každopádně díky, zkusím pořešit trošku ten armor na úkor rezistů :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 07.05.2013, 09:33 hod.

Ne ne :-D To není ideální vzdálenost, to je MOJE optimální vzdálenost, to je rozdíl=)
Když stojím právě na +- půlku medvědího výběhu, tak arcane uhealuju na full páč ona když je v rohu tak je rozhazuje vždy stejně a zatím ne na mě teda=)
Ono jako to bude za chvilku nová norma, už sem to psal aji Milošovi na Hrad ... serem na metrický systém, zavedeme jen "Brawlerovu dohledovou vzdálenost při rozlišení 1920x1200" a "jednu délku medvědího výběhu" ... uvidíš, Miloš to vodkejvne, už mi kvůli tomu i volal ... a pak nastave světový mír ...

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 07.05.2013, 09:34 hod.

Včera se mi dařilo
RIP 1: šel jsem s DH, třošku napřed než se naloguje zbytek lidi, crater 1, potkám elite v tom úzkým průchodu hned za teleportem, takový ty veliký co mají v každý ruce meč, tak chci vault k portu, že počkám na ostatní, když jsem skočil za mnou zeď a jsem zaseklej, tak jsem zkusil je proskočit na druhou stranu akorát když dopadnu tak mě to zmrazilo dostal jsem dva seky a bylo hotovo :)

RIP 2: chodíme 3 wd říkám přeházím na wizz at nemáme stejný postavy, testuju build MP1 keep 2, zkoušel jsem archon, jdu si přede mnou vypadá čisto, dám port dopředu (a to si říkám neskákej kam nevidíš :lol: ) objevím se přesně uprostřed místnosti, kolem mě ze všwch stran alkajda, a asi tak 20mobů v místnosti, všechno to na mě naběhlo archon zkončil, jediný co jsem stačil to zmrazit a jenom jsem čekal až to rozhmrze a bouchne :lol:

To je můj 4 RIP na HC jsem opravdu šikovnej, já ten vyšší par neudělám :) ale je fakt, že to je vždycky moje pitomost

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.05.2013, 09:38 hod.

U wizza doporucuji pasivku unstopable anomaly a nemuze te nic zabit na poprve.:)

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 07.05.2013, 09:40 hod.

Kuki mel jsem nepomohlo :D ani nevim proc, ani asi bouchly ve dvou vlnach, jinak to nechapu, pac se kolem me neudelala dira melo by je to prece odpalit ne?

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.05.2013, 09:42 hod.

Hodi to shockwave vlnu a neco ti dohealuje, ale esi ta vlna nezasahla secky a tys tam furt stal, tak neni sance...
Ale stava se ze bouchaji po sobe a tam mas jen sanci utect, kdyz uz ti procne...

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 07.05.2013, 09:48 hod.

Je to možný bylo to rychlý problém byl, že kolem mě udělali smuteční kolečko, tudíž jedinej útěk byl teleport, kterej měl cooldown :)

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“