Graveyard

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
firdecek
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998
Re: Graveyard

Příspěvek od firdecek » 28.05.2013, 11:26 hod.

msstar píše:Frideček škoda, ale mít 33500 života. To jsi si o to vyloženě koledoval.
Jenže já jel na Hell, nikoliv Inferno :) Měl jsem build na to, jak nejrychleji najít unikáty - dělám rád achievementy :)

To Kuki10: Tak tos to dobře zabil ... fakt jsem se nasmál, super video :P :P

Apofys
Wraith
BattleTag:apofys#2853

Příspěvek od Apofys » 28.05.2013, 17:41 hod.

tak ja mam zas krasny pribeh :D prezil sem ale procla pasivka :D fightil jsem s elite packem v fields a spadla mi antena pripevnena na okno prisavkou :D mel sem pustene zpravy.. a v tom sekance jak svine, zvuk ze se odpojila televize kvuli slabeho signalu nez mi najelo menu tak mi procla pasivka. takove picoviny.. kdysi se mi i strasne sekala hra kdyz vyjela aktualizace avastu. nehral sem ale nikdy nic cemu by to vadilo ale tady me to mohlo stat hodiny hrani. a bylo to zrovna kdyz potkam elite pack a keywardena zaroven :D

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 28.05.2013, 20:44 hod.

A JE TO TU :D uz sem neprezil. dva packy elit ve Festeringu na mp2 myslel sem ze to zfouknu ale nejak sem byl porad na miste .. prison desengering nebo jak se to jmenuje ten ohen podemnou .. tak se portnu dostal sem freeze a v tom me zabili .. nehnul sem se z mista asi 6s. vubec sem to necekal. nepustili me z toho frozenu vubec potom. no mozna sem si mel misto neceho dat radsi ten diamond shell. kdyz je to to HC dpč.

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 28.05.2013, 20:44 hod.

jinak chybelo mi pul baru do 38 PL

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 28.05.2013, 20:51 hod.

RIP pane, 37+mocmocmocmalykousek to uz je velka skoda.

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 28.05.2013, 20:56 hod.

muj prvni rip na hc no.. vubec sem to necekal dop*dele :D farmim farmim .. dva packy .. no a co archon jede :D a nejak dobre to skloubili .. musel sem teleport potku a pak uz sem nemel nic ze .. dostal sem prison pod nohy ohen a frost bombu a čau.

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 29.05.2013, 06:12 hod.

Tak jsem si včera říkal, že už konečně dotáhnu wizze na 60tku, tak si kámoš vzal monka a šli jsme BD2 (hell mp10) asi 3x z lvl 57 jsem měl 59 a půl když najednou se vyřítila alkajda a mě se gryblo diablo a pak už jen vidím... mno to co nikdo nechce... :(
takže si mohu žačít wizze zas od začátku....
Obrázek

casperdeluxe
Gorebelly
BattleTag:casperdeluxe#2494

Příspěvek od casperdeluxe » 31.05.2013, 17:32 hod.

Tak i já se přidám :D
Včera jsem udělal svou první 60ku na HC. Jel jsem za wize. Dneska jsem se trošku boostnul, nějakých 67k life, 410k EHP, 25k DPS, kolem 500 AR.
Farmím si v klidu A1, blížím se k PL3, kecám s kámošem na skypu a killuju elitky. A najednou koukám, jak na zem padá blizzard a nic se nehejbe. 5íkám si...asi lag. Pak si říkám...u mýho internetu 100/100? to asi těžko. Skype down samozřejmě, takže to bylo jasný. Prostě DC. Na*****j jak prase říkám NIKDY jsem neměl lag, NIKDY jsem neměl DC a teď, když jedu HC tak první DC za celou dobu co hraju D3. No nic. smířil jsem se s tím asi za 15 minut. Kecám o tom s kámošem n aSkypu a dojde moje drahá přítelkyně se slovy: "Za to asi můžu já". Říkám a jak asi? prej: "Já jsem žehlila a jak jsem dožehlila a chtěla jsem vytáhnou žehličku ze zásuvky, tak jsem omylem vypla celou zásuvku". No a v té byl samozřejmě zapojenej i router že? :D:D

Takže tolik ode mě. Myslím, že se pár lidí rozbrečí smíchy :D

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 31.05.2013, 17:54 hod.

Ja uz rozbrecel.:-D
Takovy zasuvky mam u sebe u pc.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

casperdeluxe
Gorebelly

Příspěvek od casperdeluxe » 31.05.2013, 18:01 hod.

Tvl ale jakou já měl radost z toho EHP. čerstvě 60 a 400k. To bylo super. A PRÁSK. Žehlící žena pošle celý EHP do kytek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 31.05.2013, 18:04 hod.

:D :D :D

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 31.05.2013, 18:07 hod.

..žehlení mě dycky přišlo o dost horší než uber level ... :-(

R.I.P

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 03.06.2013, 09:59 hod.

nevim jestli nekdo nekdy unikl smrti o mensi kousek nez ja ted. byl sem v cave - den of scavenger nebo tak nejak. portnul sem se v archonovi vybehli netopyri fire chain frozen dal nevim. normalne by mi nebrali ani ale cela obrazovka najednou zafrozovana .. nemohl sem nikam. ani ten teleport by mi nepomohl. tak se jen modlim a spamuju potku.. ty chainy mi davali silene.. a ve frozenu sem byl tak 7s .. procla pasivka ( to sem tentokrat chtel noveho wizze hrat takovym stylem aby ani passivka nikdy neprocla- nepovedlo se :D ) dal sem potku .. ale ti zm*** nasackovani na me mi porad silene davali .. cekal sem uz napis na obrazovce.. ale jeste sem ubehl asi metr kde lezel glob .. a ten me zachranil.. healnul me i follower teplar a ja je dorazil .. myslim si ze tesnejsi uz to byt nemohlo. a to mam tentokrat 75k a ne 55k hp a zas to byla jen MP2. ti frozeni ale udelaji strasne moc. pak mi muze byt jedno jestli se jednim hitem dohealuju kdyz sem zmrzly.. navic moje prvni smrt byla v desecratoru + frozen a ty chainy jsou jeste horsi. nikdy uz nepodcenuju frozen.. uvidim ho v skillech elity a roztahnu fight co nejvic to pude priste.

Vyjadruj se slusne.... - Kuki

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 03.06.2013, 11:05 hod.

Edit kterej by Kuki stejne provedl :D
Naposledy upravil(a) Kalis dne 03.06.2013, 20:24 hod., celkem upraveno 3 x.

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 03.06.2013, 11:12 hod.

Sice lvl 35, ale musím sem tu smrt dát :-D. Byl pozdní večer... ne tak normálně :-D
V pátek jsem přišel dom a hraju si monka na lvlu 26 v tom jsem uviděl Brawlera, tak mu písnu, jestli nejde levelit a on, že jo, říkám paráda, tak dneska si zahraju za monka na 60tce. Tak běháme a už mam lvl 35 a v tu chvíli se ozvala chůvička a manželka letěla za malou, aby jí dala nakojit... a přiletěl mi na stůl ještě noťas, abych hrál za ní poker, než dojde... říkám mno tak budu jen běhat a u toho hrát ještě poker, ale jen silné handy... mno a najednou přiběhla alkajda, monk mrtev... říkám... do háje, a já si chtěl zahrát za mončici na 60tce... tak jsem pak hrál poker ještě asi půl hodinky a jdu se podívat za manželkou a ona usnula u malý.... říkám, paráda... monk mrtvej, já nasranej, poker prohranej a manželka vesela chrápe... ještě, že jsem měl po ruce basu a přišel kámoš a šli jsme nějaký další paragony
Obrázek

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 05.06.2013, 20:12 hod.

ty blááho ted sem si vzpomnel ze kazda smrt se sama vyscreenuje .. tak sem se sel na ni podivat .. a uvedomil sem si diky tomu jaky jsem ocas diky tomu ze sem potkal dva elite packy najednou a trvalo mi delsi dobu je sundat tak mi behem prvniho frozenu asi vyprsel archon .. a ja vul kdyz uz slo hodne do tuheho jen spamoval dvojku na ktere mam v archonovi teleport .. jenze ja do haje uz nebyl v archonovi v te dobe takze sem spamoval meho suproveho Familiara a kvuli tomu umrel .. mazec co. sem to ale noob. http://imageshack.us/photo/my-images/829/smrtz.jpg/

Apofys
Wraith

Příspěvek od Apofys » 05.06.2013, 20:14 hod.

no snad sem se z toho ponacuil a ted uz se takova blbost memu zatim PL 22 novemu nestane. mozna ze sem byl zmrzly tak by mi stejne nepomohlo nic. ale koukam ze cd na potku nebyl :D

casperdeluxe
Gorebelly

Příspěvek od casperdeluxe » 06.06.2013, 07:30 hod.

Já včera taky unikl smrti. Přítelkyně šla žehlit. Naštěstí mě to řekla předem, takže jsem se šel přehrabovat v AH po dobu žehlení :D:D:D

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 11.06.2013, 12:45 hod.

Včera jsem 3x přežil DC. 2x na uberbossech MP5. Naštěstí jsem zrovna nestál v arcane u Magdy a poison od Ghorma se dá ustát.
A pak Act3 mp3 na elitach - dík Violatorovi, že je odved stranou, když procla pasivka.

Víc vzrůša jsem dlouho nezažil, ale jsem rád, že moje wiz už něco vydrží.

Oprava: poslední DC Act3 u elitek jsem už nehrál s Violátorem, ale s Natas666, tak jemu patří poděkování. Po tom všem co se odehrálo jsem v tom měl trochu zmatek.
Naposledy upravil(a) Darkness dne 11.06.2013, 17:53 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 11.06.2013, 13:06 hod.

No, moje první HC postava, cca půl rok zpátky. Konečně jsem se dostal na Hell, první akt, cesta k Leoricovi. Všechno šlo krásně, elitky padali. Potkal jsem skeletona, plague... dávám, dávám, zbejvá už poslední ale dostal jsem nakoseno na 1/3 hp. Lahvička neměla CD ale viděl jsem healt globe v jednom plague poolu,... říkám si, no nic, skočím si pro něj,... leapem jsem namířil, skočil a začal z poolu utíkat,, když v tom jsem si všiml, že jsem ho nevzal (neměl jsem ani bodík v pickup radius) ... vracím se zpátky z kraje poolu do prostřed. Nestihl jsem to. Chcípnout takhle blbě se jen tak někomu nepovede
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“