Privát u Shadouka

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: Privát u Shadouka

Příspěvek od Shadou » 25.08.2014, 04:58 hod.

Všechno zlé je pro něco dobré. Paradoxně jsem si v neděli k večeru parádně zahrál. Odpadly mi starosti, nebo spíš dilema, kterého doktora hrát, když jsem měl dva identické a rovnou sem naskočil na prvního, pěkně si zahrál, trošku potáhnul budoucího zabijáka a pak sem skočil na crushe, že mu dám trošku šanci. Dopadlo to stejně jako minule a prostě mě nebaví...dneska zkusím babulu, ale to bude počítáme stejné. Prostě není nad WDčko :)

Co mě ale překvapilo byl fakt, že mi prostě nic nepadlo. Když říkám nic, tak myslím ani lege, šel sem jen dva runy riftů v plné partě s novou postavou (Crush) a tak si říkám, že by to mělo padat jako švestky. Aspoň u ostatních spoluhráčů, když doexpí postavy, tak jim to padá jako sviň a mě prd. A tak si říkám, jestli je to tím, že pořád hraju, mám nahráno relativně dost hodin a tak si blizz říká, že bych měl mít nahrabáno?
Nebo je to tím, že chtějí nahodit ten patch, kde ty dropy zase zvednou a tak nechávají teď lidi bez jediné lege, aby pak citelně pocítili, že to zase padá a přikovalo je to do hry?? Toť otázky...

Každopádně jediná dobrá věci na tom zpackaným víkendu je ta, že jsem asi vyléčenej z diabla, protože ty smrti mě vůbec ale vůbec nevzaly. I přítelka mi říkala, že ani nijak nenadávám, do ničeho nemlátím a tak...možná to je tím, že to byly jen alty a ne hlavní postava...možná už mě dia tolik nebere a až ripnu s mainem, tak uninstall, nevím.

Další pozitivum je alespoň vyřešení hádanky a situace, která se tu řešila před časem a zakládal sem sám ten topic. Tam sem řešil, jestli se dá přežít po lagu, když se zjevíš s proclou pasivkou a červenou obrazovkou v půlce fightu a dáš ESC! Já sem tam tvrdil, že to je asi jediná šance, jak zastavit char, někdo tvrdil, že to zkoušel a je to pravda. Já teď tvrdím, že to pravda určitě není, pač sem se ve stejné situaci ocitl...neměl sem teda červenou obrazovku, ale byl sem v bitvě, dal ESC a šel dolů pod barák. Po příchodu zpět sem byl vyhozený ze hry a po nalogování dead. Takže ESC fakt nepomůže :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 25.08.2014, 05:52 hod.

ještěže to nebyl main.. to by sralo víc ale s kadalou a zvednutejma dropama a tím že člověk něco vyhrabe v truhle už to není tak bolestivé zdecnout za týden jsi skoro tam kde jsi byl+-

esc nepomůže když te to odpojí tak tě to vlastně vrátí do hry na minutku, záleží na štěstí jestli něco okolo tebe je nebo ne

jinak včera jsem se snažil fakt 10 hodin nafarmit gear na barba i pomocí RIF, výsledek je jen IK chesta, nic jinýho nedala a ani mi nepadlo (jedny boty do zásoby a ice climbery s blbým rolem, který stejně nepoužiju), dost bída jak říkáš

zato Démonovi to padá :) ještě že není u nás v klanu by zahltil celej chat dropama :D
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.08.2014, 07:59 hod.

Démona me ani nepripominej.:-D
Jinak ultimatni smrti poslední dobou.
Ale tak v sezóně si trochu odpocnem a budem to prokladat non season a bude to fajn aspoň doufám.
Ještě pak nahodim video jak mel démon na male.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 25.08.2014, 08:01 hod.

jak říkám, ty dropy asi pořešili v závislosti na nahození patche, aby pak přikovali lidi k PC...já už dalšího stejnýho doktora dělat nebudu, fakt sem vždy po nalogování měl celkem dilema, jestli jít hrát toho fire, nebo toho poison a pak po každém runu to přehazoval jako trotlík, ted to mám vyřešený... budu mít tři wd každý jiný build, budu mít chut na fetiše, nebo na jadea, nebo na wallera...na toho sem fakt zvědavej, možná někoho poprosím, aby mě potáhl, abych to už mohl zkusit, i když sem si říkal, že si to vytáhnu sám...ale láká mě to vyzkoušet....někdo už to prý zkoušel a je to totálně k prdu, ale třeba to v různých mini opravách opravili a bude to nakládat :)

No sezony, na ty sem hodně zvědavej, GR toho moc nedám a po pátku asi ani ten HFA honit nebudu...takže mi toho k hraní moc nezbývá...snad se jen modlit, aby byl brzy datáč a tam nahodili druida...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 25.08.2014, 08:17 hod.

DDmu to padá moc :ble: :green: co sem koukal na ptr tak heltooth nějak nezměnili bo se to nevztahuje na už dropnutý
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 25.08.2014, 10:31 hod.

tak já nemyslel změnit nějak princip, ale něco posílit, upravit a tak, jako je jejich častým zvykem a kdyby místo 300% acidu z tý zdi zombie dali třeba 3000% tak by to mohl být masakr :) určitě to bude hratelný, o tom nepochybuju, ted jde jen o to na jakou obtížnost :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 25.08.2014, 10:36 hod.

Chápu ale pořád tam je 300% vzhledem k tomu že mě to taky láká zkusit tak sem rozexpil 3 wd a zkusim to taky nějak sesmolit :green: chybí teda eče 2 kusy setu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 25.08.2014, 10:46 hod.

klidně lehce poexpíme když mě najdeš ve hře, já bych chtěl asi ještě dva barbary 1x cold leap a 1x charge fire :D

btw četl jsem že ww s bleskama je momentálně v ptr moc fajn tak jsem zvědavej třeba nakonec ww zrzka bude mít delší práci než jen farmit gear na klokany

co se týče smrti škoda že nemáme záznam to by bylo legendární video snad i na yt :D mám jen screen ze smrti a není tam nic vidět jen 3x slain by ... :D

včera jsem si i vyskoušel jak se dá lehce umřít s dh, udělal jsem úskok blbým směrem a málem jsem se proletěl do křemíkového nebe, už se těším až bude dex = armor
Obrázek Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 25.08.2014, 11:50 hod.

však já doufám, že to upraví ten helltooth set, jinak by to byl od nich promarněný čas, když to nikdo nehraje, já to mám v bedně po dvou kusech od každýho :) Počítám, že stejně přijde doba, kdy to budou hrát všichni jako fetišáky nebo Jadea a jááá budu průkopník :D Počítám, že když dám těch deset levlů denně, tak to o víkendu rozjedu ve velkém :) Natočím pak i nějaký to videjko jak to krájím těma vlnama zombies ;)

Hraní barba a crushe asi odložím po patchi, až to zase bude padat, protože s novou dva a půl měsíce nehranou postavou dva rifty a ani lege, to je trága, tak bych ho neoblík ani za rok...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 26.08.2014, 07:28 hod.

Zdravím vespolek,
včera opět hra plodná na 2h zbraně a ještě se k tomu jako bonusy přidaly štíty. Takže super dropy. Ale tak sešla se i parta, padalo to jako švestky a hra ubíhala, tak to i celkem bavilo. Když si odmyslím ty tragický dropy nedropy tak to šlo. Ale pomalu už to začíná být krutá nuda. Když přepnu na jinou postavu, tak mě nebaví dýl jak dva runy...
Pomalu už by to chtělo ten patch, kde si člověk dá nové cíle, které chce postupně splnit a hra zase dostane náboj. Ale obávám se, že zítra ten patch nenahodí, nikde ani čárka, PTR pořád běží a sezony tam jsou v plném proudu a počítám, že je jen tak nevypnou, když se tam lidi snaží. Takže konec měsíce, jak říkall bylo asi lákadlo, ale neuskutečnitelné. Kort když zapli ten bonus na goldy, aby si lidi aspoň "nahrabali", když zas začli hrát s vidinou patche, který nepřijde...
Opravdu bych chtěl asi i jinou postavu, která by to krájela jako ten můj kluk ušatej, ale když zapnu cokoliv jiného od Crushe přes wiznu po DH, tak dávají tak žalostnou dmg, že mě to ani nebaví. Přitom sem viděl videa, kde crush dává pecky za třicet pětatřicet mega...jenže to je o gearu a ten nepadá. Nepadá a ani kadala nedává, což je smutný....čím dál víc si začínám myslet, že chodit každý den na dvě tři hoďky do hry je asi moc, hra je nejspíš udělaná tak, že kdo hraje málo, ten má drop luxusní, kdo má nahráno hodně hodin, tak má drop tragický.
To je případ jednoho nejmenovaného dárka, který přešel z amerických serverů na evropské, nová nepopsaná kniha a padá mu to neskutečně. Taky mi to tak padalo kdysi na začátku, ale pak to najednou padat přestalo...snad se to po patchi zlepší. Protože jeslti ne, tak to bude konec "kariéry" pač proč chodit do hry, kde nic nepadá, to pak začíná být ztráta času...kdyby nebylo kámošů se kterými hraju a pokecám na TS, tak už nejspíš asi nehraju...

no poplakal sem si a ani sem nebyl v plačícím topicu :D ale teď něco plodnějšího a to plán do budoucna...něco mě napadlo a chtěl bych to stihnout do patche....jelikož vyjde zítra, tak mám dneska co dělat.
Potřeboval bych dotáhnout toho doktora během odpoledne. Najde se nějaká dobrá duše, které by se hodilo půl mega goldů za quest? Ani není potřeba moc DMGe, mám to vymyšlený...
Sám si najdu quest, vyčistím to a nechám poslední tři mobky, Pak invnu dotyčného, přelognu na postavu co chci vyexpit a ten dotyčný těch pár mobků dorazí...bude to sice na T6, ale ten trash tolik nedává. Dotyčný dobrodinec bude mít za odměnu expy a 421k goldů a já se sám dotáhnu rychle na sedmdesátku, abych uskutečnil svůj plán na best zabijáka :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 26.08.2014, 07:57 hod.

Neboj, dle všeho by patch opravdu zítra být měl ;)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 26.08.2014, 07:59 hod.

aby to nebylo moc brzo...mam z toho zase takovej pocit, ze bliz vydava neco co neni dodelano, ale to uz se stava pomalu a jiste pravidlem..!

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 26.08.2014, 08:17 hod.

No blizz hlavně cítí z hráčské komunity, že už to chce něco nového a to brzy, nebo se na to vyprdne ještě víc hráčů, než se tak stalo dosud. Si vem, co ve hře děláš, jezdíš rifty, kde ti nic nepadá, nebo chodíš bounty jak trotl. Nic vyjímečného, kdo by to vydržel ještě třeba měsíc, než by vydali patch pořádně vyladěný? To radši vyjedou s novinkou, hráči budou spokojený a oni až podle toho jaká bude odezva pořádně poladí. Přeci jen na tom PTR nebylo sto procent hráčů, jestli tam byla čtvrtka tak je to moc a hráli jen něco, tudíž odzkoušení nulový, až ostrej start odhalí chyby a problémy a budou další malé patche, kde se to opraví :) Ostrý start je nejlepší PTR :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Talis
Burning Soul
BattleTag:Talis#2996
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 26.08.2014, 08:20 hod.

Doufám že opravili drop kukry :D
Seasonal Hc
Diablo III Collector's Edition.
ROS:Digital Deluxe Edition.

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 26.08.2014, 08:44 hod.

myslis opravi jako napr. TWO handy? Co nesnasim sotva to vidim na zemi uz roky? :)

Talis
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 26.08.2014, 09:30 hod.

Přesně to myslim :D
Seasonal Hc

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 26.08.2014, 09:52 hod.

tak ono by to asi bylo složitý naprogramovat, aby wdčkům padaly převážně ceremonial knifey když už by to byly jednoručky, wizzardům zase wandky apod. i když to kdysi slibovali, třeba se dočkáme v dia čtyři za deset let...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 26.08.2014, 09:55 hod.

Dneska to vidíš jak Shadou ? :)
já jsem marod, pokud mi bude "hratelně" tak bych dal zase páru riftů.
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 26.08.2014, 11:06 hod.

dneska budu cca od nějakých pěti šesti podle toho jak rychle uspokojim polovičku :D tak pak můžem dát a snad už to konečně padne ;)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Talis
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Talis » 26.08.2014, 11:15 hod.

V čem to uspokojování spočívá ? :D
Seasonal Hc

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“