Darkness:
Ve výsledku je to dost složitá otázka, co je nejlepší, že? Pro potřebu měření je to ale skoro jedno, jak ho zabiješ. Hlavně musíš přežít a změřit čas obou šutrů. Pokud má jít o fešáka Nobodyho, tak za mě.
Klidně můžeš bít tim Bashem. Do singlu OK. Já na Ubery vždycky beru na primary Stunovací runu (Bash, nebo Frenzy)
Počítám, že cc nebude moc vysoká, takže HotA bude pase. (řešení mám, ale na HC bys určitě nesouhlasil
) WW pase.
Do bosse určitě pokřik BR runu Marudera, protože bych to kombinoval s Rendem (rend buď víc DPS, nebo Blood Lust, jestli budeš myslet, že potřebuješ léčit)
Na tuhle misi bych Unforgiving nahradil Ruthless na DPS.
Leap používám v každém buildu.
Já si beru Berka, ale tady je to víceméně k ničemu na pár sekund. Takže jedna runa je volná. Nechal jsem tam tu Provokaci, je ok a je to buřt.
Takhle ho ubiješ, trochu u toho bude spinkat (když ne a bude čistej vzduch, uspinkáš poskokem), rychlý Frenzy tě lečí (máš LoH na Bulkatu) Rend léčí podle potřeby (moc účinnej při malý DPS nebude, proto jsem dal runu na DPS). Maruder zvedá dps o 30%, k tomu Ruthless. Není to bosáckej build (to já vůbec neřeším), ale takhle jsem na ně chodil v poho. (snadný na obsluhu, není potřeba trénovat gryfy, jen biješ a točíš Rend)
Zvaž to, není to žádná divočina, spíš konzervativní záležitost
Jsem si dovolil ti to hodit i takhle
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bcZ!Ybccac