Shadouek - RIP - konec (lock téma)
fck tak tohle je cista krasa. S takovym mempem bych se i bal hrat :]
gratulace
gratulace
Re: Shadouek a jeho nový příběh
=) celkem sranda, postnul sem to mempo a jeden babula že ho chce, říkám bid je zatím 3BiO a on že klidně ... můžeš mi na něj 2BiO půjčit? ... říkám klidně ... a on se odpojil :-D
Dekuji za gratulace :-) Taky jsem neveril, ze takove zverstvo muze padnout a uz vubec, ze padne me. Su zvedavy, za kolik pujde. Dal jsem 3 miliardy Bid a7 kousku BO. Od vcerejcka se o BO jeste nikdo neprihlasil, ale Bid uz tam je - jak se rika, nemusi prset, staci,kdyz kape :-D :-D :-D
jestli je tohle kapání tak já mám těžkou saharu
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:spiderer#1213
Kapani za 3 miliardy
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
OMG , to byl pokus o vtip. Jinak uz se to trosku pohlo kupredu a napsal mi clovicek, co je pry ochotny i preplatit vyse zminovanych 7 miliard :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Musim zabrat, me by stacila aspon miliarda.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dneska prijdu z cest zapnu to a chci videt obdobný drop jinak to nehraju :-D
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Tak Mempo je po jednom vetsim infarktovem dobrodruzstvi uspesne prodano. Samozrejme nemusim dodavat, ze jsem tihu situace psychicky neunesl a po petiminutovem chatovani s kupujicim jsem brecel do chatu Kukimu, ze potrebuju trosku pichnout. Kuki jako spravny wizzard nezavahal, priskocil do hry, zabavil item z rukou meho tresouciho se barbara a za chvili bylo vymalovano. Predal mi goldiky do truhlicky a oba jsme mohli vyrazit na cigaro ( ja teda na dve). Rad bych Kukimu moc podekoval a uprimne, kdyby nedorazil, tak bych se na ten trade nejspis vyprdnul a mempo by skoncilo v AH. Takze opravdu diky moc a to same jeste asi tisickrat
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Velká gratulace kámo, ale tobě by slušelo stejně nevíc ) ale takhle můžeš v klidu chcípat až do důchodu vždy uděláš postavu ještě silnější než předchozí
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Shadou to vystihl naprosto dokonale.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Pro tohle mempo chodím do hry vždy, když ji zapínám. Já věděl, že sem neměl včera vynechávat farmu ...
Obrovské CéGé
edit: teď čtu na nejmenovaném fóru, že bylo mempo prodané za 7 miliard co dodat, du farmit !
Obrovské CéGé
edit: teď čtu na nejmenovaném fóru, že bylo mempo prodané za 7 miliard co dodat, du farmit !
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Ve skutecnosti to bylo o neco min. Ale jak rad rikam - nemusi prset, staci,kdyz kape :-D
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
vtipnéééé , kdo by ty miliardy počítal že, jedna sem , jedna tam .. !
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
Sak jasneee, ted je muzu prehazovat vidlema :-D
Gratulace k helme. Urcite je to lepsi jak dratem do oka Uzij si goldy
jj, pripájam blahoželanie, vyzerá, že si zahojený, či....? ešte by to chcelo 5-6mld. aby si sa cítil...no ako to povedať...konfortne na AH?
nemaluj čerta na stenu!
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Tak dost bylo už gratulací, mempo už je pryč, goldy rozfofrovaný po hospodách ve světě Sanctuary, Dejvův barbar celkem luxusně oblečený a ještě trocha v pokladničce zbylo
Trochu z deníčku také...
Včera po sportovním vyžití jsem naskočil do hry, Dejv s Kolmenem už měli rozjetý runy, tak jsem k nim naskočil a brouzdali jsme po světě Sanctuary až do chvíle, když začal mít Kolmen lagy a seky jako prase a bylo to nehratelné. Ani restart nepomohl a tak se odpojil, že se připojí později. Dejv pořešil nějaké itemy v aukci za nově nabitou vatu a skočili jsme do hry po hlavě Opatrně na MP1, že dropnem další Mempo To se bohužel nepodařilo, ale pár runů jsme stihli, něco padlo (kupodivu ne server), ale nestálo to moc za zmínku, snad jen fista na monka, kterou sem hodil na AH a během pěti minut byla pryč, načež sem si drbal palici, že sem to tam dal asi moc za levno, ale co už, pár míčů to hodilo a to se dá
Co se týče hraní, tak včera kupodivu bez problému, co se týče lagů, nebo seků...až sem se divil, jak to běží krásně plynule. Až k půlnoci se objevily záseky, ale to pomohlo změnit rozlišení a vrátit zpět na původní. S nově oblečeným Dejvem se to hrálo skoro samo, navíc z něj na každém kroku padají dukáty
Nějaké haluze co padly:
+ kromě toho pěkných pár žlutých itemů, které budou nosit followeři, je to boostne a potažmo i mě
Takže včera super hraní bez lagů, potáhli jsme pár PL, něco popadalo, sice ne další mempo, ale to by bylo už asi trapný, kdyby padlo další podobný Hlavní je, že jsme zase přežili a jedeme dál
Trochu z deníčku také...
Včera po sportovním vyžití jsem naskočil do hry, Dejv s Kolmenem už měli rozjetý runy, tak jsem k nim naskočil a brouzdali jsme po světě Sanctuary až do chvíle, když začal mít Kolmen lagy a seky jako prase a bylo to nehratelné. Ani restart nepomohl a tak se odpojil, že se připojí později. Dejv pořešil nějaké itemy v aukci za nově nabitou vatu a skočili jsme do hry po hlavě Opatrně na MP1, že dropnem další Mempo To se bohužel nepodařilo, ale pár runů jsme stihli, něco padlo (kupodivu ne server), ale nestálo to moc za zmínku, snad jen fista na monka, kterou sem hodil na AH a během pěti minut byla pryč, načež sem si drbal palici, že sem to tam dal asi moc za levno, ale co už, pár míčů to hodilo a to se dá
Co se týče hraní, tak včera kupodivu bez problému, co se týče lagů, nebo seků...až sem se divil, jak to běží krásně plynule. Až k půlnoci se objevily záseky, ale to pomohlo změnit rozlišení a vrátit zpět na původní. S nově oblečeným Dejvem se to hrálo skoro samo, navíc z něj na každém kroku padají dukáty
Nějaké haluze co padly:
+ kromě toho pěkných pár žlutých itemů, které budou nosit followeři, je to boostne a potažmo i mě
Takže včera super hraní bez lagů, potáhli jsme pár PL, něco popadalo, sice ne další mempo, ale to by bylo už asi trapný, kdyby padlo další podobný Hlavní je, že jsme zase přežili a jedeme dál
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Jeste k Mempu:
Dejvosi velkej gratul. K pracham jeste vic. Je to takovy zvlastni - 1 predmet a uz te penize nezajimaj. Jsou jen podradna vec, na co to sbirat, to je pro socky (jako ja :-((( béééééé). Po dlouhem premysleni a slintani nad tou helmičkou jsem dosel k zaveru, ze dropnout to me, tak bych ho neprodal. Jasny oblekl bych barba jeste krutejsim zpusobem. Ale stejně... Asi su divnej.
Dejvosi velkej gratul. K pracham jeste vic. Je to takovy zvlastni - 1 predmet a uz te penize nezajimaj. Jsou jen podradna vec, na co to sbirat, to je pro socky (jako ja :-((( béééééé). Po dlouhem premysleni a slintani nad tou helmičkou jsem dosel k zaveru, ze dropnout to me, tak bych ho neprodal. Jasny oblekl bych barba jeste krutejsim zpusobem. Ale stejně... Asi su divnej.