CZMFT - HC klan - přesun členů pod klan TheEx
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
Diky..bez vasich mrtvolek by to zatim ani neslo...ehmm vite jak to myslim doufam
Re: CZMFT - HC klan - představení a nábor duší
Zdarec děkuji že jsem se včera mohl podílet na této akci byla to zase smrtící a adrenalinová bomba a nesmutněte že jsme nedali i tu 44 prostě hodně blbej roll jak to jsou uličky s malýma mobama tak je to rovnou zabitý hold zase příště. Do padesátky ještě daleko
Ps: Včerejší roll 43 byl celkem slušný když sem hrál s našima tak to bylo zatim to nejtěžší co sem dával to byl tak vy***venej roll a rift že to snad ani dementnější nemohlo být zato 44 byla tak napohodu že si vlastně ani nevzpomínám co to bylo za mapu. A včera se to zase otočilo 43 celkem šla a obě 44 byli tak neskutečně na pikaču
Ps: Včerejší roll 43 byl celkem slušný když sem hrál s našima tak to bylo zatim to nejtěžší co sem dával to byl tak vy***venej roll a rift že to snad ani dementnější nemohlo být zato 44 byla tak napohodu že si vlastně ani nevzpomínám co to bylo za mapu. A včera se to zase otočilo 43 celkem šla a obě 44 byli tak neskutečně na pikaču
Naposledy upravil(a) Predy dne 13.03.2015, 07:02 hod., celkem upraveno 3 x.
Gz, já se svým strašákem půjdu asi strašit někam do věže, tady už mne nikdo nepotřebuje
A petWD je taky k prdu - no nic
Jinak dotaz - Predy - ten samej borec co jsem ho kdysi sledoval na streamech SC2?
A petWD je taky k prdu - no nic
Jinak dotaz - Predy - ten samej borec co jsem ho kdysi sledoval na streamech SC2?
Ne to nejsem já to je jiný kalibr
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
gz a ať se daří i na tý 44
wiz podle mě není špatnej, hlavně když je hodně mobek po kupě, jen to prostě tiká není to bum za 10mld jako u monka
wiz podle mě není špatnej, hlavně když je hodně mobek po kupě, jen to prostě tiká není to bum za 10mld jako u monka
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Gratulace. Na 44 už to chce jen trochu štěstí na roll. A to wd bych neodepisoval ani jedno
My včera hráli 2x wd a 2x DH s šli jsme postupně na 42, kterou jsme taky dali a šli spat protože jsme byli grogy. A to byly rolly i gr pěkně naprd. Tzn.je asi fakt ze v teto sestavě by jsme 45 neumlatili, ale ten rozdíl v dmg není zase tak velkej ( samozreme vše jen pocitove, zmereno nic nemam:-).
Odesláno z mého LENMIC A800 pomocí Tapatalk
My včera hráli 2x wd a 2x DH s šli jsme postupně na 42, kterou jsme taky dali a šli spat protože jsme byli grogy. A to byly rolly i gr pěkně naprd. Tzn.je asi fakt ze v teto sestavě by jsme 45 neumlatili, ale ten rozdíl v dmg není zase tak velkej ( samozreme vše jen pocitove, zmereno nic nemam:-).
-
- Gorebelly
Tyckin na 45+ uz to bez wd nejde takze zadny breceni s tvojim strasakem se pocita ...a uz tu 44 chci jit v sestave cruss,wd,DH,DH protoze to hodne napovi jestli sme vubec schopny dat v tomhle slozeni 45...ovsem pocitam s tim ze v teto sestave budou DH hodne safe a budou se moci naplno venovat svoji praci ale myslim ze DH mame dost dobre na to aby to utahli i v teto sestave......vidim to az ale asi na pondeli o vikend se k tomu dostanu jen na chvili brzo rano...
Taky se mnou počítejte na to pondělí v sobotu jsem v práci a v neděli máme nějakou oslavu jako večer tu budu ale nevím jestli budu mít chut
-
- Gorebelly
Uz sem jednou psal ze hrace jako ses ty velice rad v parte uvitam takze se na tebe tesim v pondeli neco zase spachame a snad uz se pripoji i strasak alias Tycka
-
- Gorebelly
tvl strasaku s tebou je to taky tezky
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Tak vemte Frozena, když s vama půjde Predy tak my stejně žádný rekordy nepujdeme a on straší fakt skvele.
Raivo právě zalomil DH na GR40 na frozen/waller Sólo to šel předpokládám, já byl jinde.
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 13.03.2015, 21:23 hod., celkem upraveno 1 x.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Solo?
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
No to je skoda. Na te 44tce mu to slo i kdyz jsme ji nedali.
No to je skoda. Na te 44tce mu to slo i kdyz jsme ji nedali.
-
- Gorebelly
Neeeeeee ja prisel o sparing partnera tak takhle vyladeny DH se bude tezko schanet tak to je vice mene uplne v prdeli....tvl proc leze sam na takovou uroven...ja vim vcera se nam namlsal...ach joo ale tak snad ma neco ulozenyho v bagliku kdyz prakticky od patche nic jinyho nehral...RIP je samozrejmost..
PS:aspon umrel hrdine a netvrdi ze umrel na DC jako nekteri kteri tak podezrele umiraji pokazde
PS:aspon umrel hrdine a netvrdi ze umrel na DC jako nekteri kteri tak podezrele umiraji pokazde
- babacho
- Burning Soul
Snad prijde brzo patch a vse bude jinak.
-
- Gorebelly
Jako jo bude tam moct pobihat treba wizzna ale DH bude asi potreba porad...ale na to asi budu uz jen ja po patchi
Jestli uvidite Raiva driv nez ja tak ze mu vzkazuju uprimnou soustrast...
PS:frozen je nej zabijak i u mne..
Jestli uvidite Raiva driv nez ja tak ze mu vzkazuju uprimnou soustrast...
PS:frozen je nej zabijak i u mne..
-
- Gorebelly
A jeste takhle...muzem v jinych kombinacich chodit treba na pohodu gr 40-43 a aspon zbirat zkusenosti a trenovat zjistovat jaky chary by k sobe sly a zbirat paragon kterej tam leti neskutecne...tak ze vse je pro neco dobre
- babacho
- Burning Soul
No ja mel za to ze vytahnu na tu 40 cruise, dnes z te 37 jsem nemel vubec spatny pocit. Proto jsem se ptal jestli tam byly v jednom miste dve elitky, by mne zajimalo jestli bych ustal tri. Nevim.
-
- Gorebelly
Byli tam dve jelita ono taky hodne zalezi jak rychle to slozi dps chary protoze cim vic casu cruss v tech srackach musi stat tim vetsi pravdepodobnost RIPu ale myslim ze s tebou rad budu chodit pekne postupne dal v gr a az budes citit ze je to tak akorat tak budem chodit jen to aby jsi si potrnoval co hrdlo raci a nadropoval u toho treba nejake lepsi veci co se nedaj craftnout...