Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ajo takže v sezoně jen jedna postava ale o pl nepřijdes.....
K dik.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
K dik.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
nic o jedne postave jsem nerikal
- Kuki10
- Globální moderátor
Jo aha. :-D
Takže postav můžeš mít v sezoně víc ze?
Takže postav můžeš mít v sezoně víc ze?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
v sezone muzes mit charu kolik chces, akorat jsi limitovany poctem charu na uctu ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
mám dotaz, sezónní chary maj sdílenou truhlu, prachy a podobný věci?
ano... v podstate mas 4 bedny/prachy/paragony - SC normal, HC normal, SC sezona, HC sezona
a po konci sezony se VSE presouva na normalni ucty (paragony, goldy, BS, itemy)
a po konci sezony se VSE presouva na normalni ucty (paragony, goldy, BS, itemy)
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
to je podle mě chyba, aby měli sezónní chary taky sdílený tyhle věci
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
čistě technická věc co mě napadla ted při čtení zaljana, jak se vyřeší problem s místem při převodu věcí, svoji truhlu mám z 80-90% plnou , tak to budu mít i v sezóně, skončí sezona a věci ze sezonu se mají převest k normal učtu, co ted? truhle se nafoukne?
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Bude to jako u spešl edicí dojde ti obálečka s které si to vyzvedneš
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
po konci S1 se prevedly goldy, BS a expy automaticky... co mely postavy v baglu se prevedlo s nimi... obsah truhly se objevil jako posta s lhutou 30 dnu na vyzvednuti (ve stejnem okenku, jako se u noveho charu objevuji kridla) s moznosti vyzvednout/trashnout
bylo to dost nepohodlny, na prt foru se to dost resilo, napr. pozadavkem na pridani nove bedny, kam by neslo vkladat a ktera by za 30 dnu zmizela... dnes pravdepodobne konci S2, tak uvidime, zda bude nejaka zmena
bylo to dost nepohodlny, na prt foru se to dost resilo, napr. pozadavkem na pridani nove bedny, kam by neslo vkladat a ktera by za 30 dnu zmizela... dnes pravdepodobne konci S2, tak uvidime, zda bude nejaka zmena
- Darkness
- The Butcher
jo, ja se prihlasil zas pul hodiny pred koncem sezony jeste jsem nezacal..
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Darkness
- The Butcher
behem posledni udrzby PTR jsem chvilku mrkl na us servery a padly pekne bracery, na tech par hodin co jsem tam behem pul roku hral mam docela zajimavou vybavu
Asi dobra loot table. Ne, kecam, hraju na us serveru jen podle horoskopu, kdyz mam stastne dny. podle cinskeho horoskopu ... narozen jsem ve znameni draka..., jo a nejlip to pada, kdyz je uplnek. Fakt kecam, jen kecam.
Asi dobra loot table. Ne, kecam, hraju na us serveru jen podle horoskopu, kdyz mam stastne dny. podle cinskeho horoskopu ... narozen jsem ve znameni draka..., jo a nejlip to pada, kdyz je uplnek. Fakt kecam, jen kecam.
- Darkness
- The Butcher
off topic: ted me napadl originalni konec pohadky (pro dospele)
"A pokud neumreli, umiraj tam spolu stastne az dodnes,"
- na netu jsem tuhle frazi nenasel, tak si timto vyhrazuji autorska prava
ale nasel jsem nejake pohadky se zajimavym koncem, treba:
"A pokud neumreli, umiraj tam spolu stastne az dodnes,"
- na netu jsem tuhle frazi nenasel, tak si timto vyhrazuji autorska prava
ale nasel jsem nejake pohadky se zajimavym koncem, treba:
neboDobry podvecer, povypravim Vam pohadku s nazvem „O prach sirici princezne“. Pred davnymi a davnymi casy za sedmero horami a sedmero rekami zil kral,ktery mel krasnou dceru. Ale vsechno nebylo tak ruzove,jak to uz tak v techle pohadkach byva… Cehokoli a kohokoli se princezna dotkla, rozpadlo se v prach.Mohlo to byt zelezo, drevo, plast, kuze… cokoliv. A proto se ji vsichni lide, a nejen ti, bali. Princezna se nemohla tak vdat a tak bylo cele kralovstvia vsichni lide v kralovstvi smutni. Kral premyslel jak pomoci sve krasne dceri.Problem konzultoval s magy i carodeji z dalekych zemi. Jeden carodej krali rekl: „Pokud se tva dcera dotkne jedne veci, ktera se v prach nerozpadne, pak bude zachranena.“ Kral byl stasten! Kralovstvi ma spetku nadeje! Pristiho dne nechal vyhlasit, ze muz ktery prinese vec, ktere kdyz se princezna dotkne a nerozpadne se v prach, dostane princeznu za zenu a pul kralovstvi k tomu. Pokud se mu to vsak nepodari, bude o hlavu kratsi. Prihlasili se tri princove, kteri prijali tuto vyzvu. Prvni princ prinesl velmi tvrdou titanovou tyc, domnival se, ze je velmi tvrda a nemuze se rozpadnout v prach. Princezna se ji dotkla… a z tyce byl prach. Prvni princ byl o hlavu kratsi. Druhy princ prinesl obrovsky diamant, domnival se, ze kdyz je diamant nejtvrdsi na svete, takse nemuze rozpadnout v prach. Princezna se ho dotkla …a diamant se zmenil v prach. Druhy princ take prisel o svou urozenou hlavu. Treti princ prisel a rekl princezne: „Strc mi ruku do kapsy a dotkni se toho, co tam najdes…“ Princezna natahla rucku, strcila ji do kapsy a zcervenala. Narazila na neco tvrdeho, pevne to uchopila a … a ono se to nerozpadlo v prach !!! Kral byl stasten, cele královstvi bylo stastne a konala se velka svatba… …a pokud nezemreli ziji tam vsichni stastne dodnes. A co ze to princezna vubec nasla v princove kapse? Pochopitelně to byla figurka Chucka Norrise. Ten je totiz jako jediny neznicitelny v jakekoliv podobe!!!
zdroj: http://www.reborn.cz/princeznaaprincZila byla jedna princezna. Jmenovala se Rozarka. Bylo jí zrovna ctrnact let a strasne moc se chtela vdavat. Dokonce mela vyhlídnutého prince. Byl krasny a mily a celkem dokonaly. Akorat jednu chybu mel a to, ze mu tahlo pomalu na dvacaty sesty rok a po tak malych princeznach jako byla Rozarka se rozhodne neohlizel. Pokazdy kdyz se mu Rozarcin otec snazil nabidnout dcerinu ruku strasne se rozesmal a zacal rikat neco o skvrneti. Rozarka z toho zurila, zkousela kde co dokonce svolala vsechny mozne sarlatany a zarikavace aby ji postarsili. Ale nezabiralo vubec nic nakonec ji poradili starou carodejnici, jejiz kouzla pry nikdy neselhala. Ta bydlela na konci sveta a nikdy nevychazela ze sveho pribytku. Rozarka se tedy vydala za ni, cesta ji trvala skoro rok, protoze ji jeji radci vedli zarucenyma zkratkama, ktere zpravidla koncily skalou nebo vodopady, jednou museli dokonce prochazet pres bojiste plne vojak u protoze jit kolem by je stalo drahocenny cas. a kdyz konecne prisla k carodejnici, yhrkla: chci abych byt stejne stara jako muj princ!! Dam ti za to vse vse co mam Carodejnice nakrcila oboci a rekla, ze jeji odmenou bylo pozorovat princeznu pri ceste sem Pak se jeste zeptala jestli skutecne chce byt stejne stara jako princ, ktery ji je souzeny. Rozarka vrele kyvala hlavou a tak carodejnice pronesla kouzlo. Pak princezne vysvetlila, ze se s princem budou priblizovat stejnemu veku a az ho dosahnou, budou spolu spolecne starnout stejne jako kdokoliv jiny. Pote cerodejka luskla a princezna najednou byla ve sve komnate natesena na svoje zrychlene dospivani. pokracovani priste..
- Darkness
- The Butcher
no, 3. sezona me moc nelaka, jak trva sezona jen tyden, tak uvazuju o pauze az do patche, ale beztak mi to neda
- Darkness
- The Butcher
Zajimavost:
vcera jsem zkousel cvicne carodejku z 2. PTR sezony, kde skoncila asi na PL 77, rozdelil jsem ji zbytek paragon bodu z 523 PL hlavniho uctu => a koukal jsem, ze to je az takovy rozdil, toughness se zvysila skoro o 50%,
8,3 mil toughness (0 paragon bodu) => 13.5 mil toughness (133 paragon bodu rozdelenych ve 3. zalozce) (z 0 => 133 paragon bodu to dela vic nez 50% boost do toughness)
vcera jsem zkousel cvicne carodejku z 2. PTR sezony, kde skoncila asi na PL 77, rozdelil jsem ji zbytek paragon bodu z 523 PL hlavniho uctu => a koukal jsem, ze to je az takovy rozdil, toughness se zvysila skoro o 50%,
8,3 mil toughness (0 paragon bodu) => 13.5 mil toughness (133 paragon bodu rozdelenych ve 3. zalozce) (z 0 => 133 paragon bodu to dela vic nez 50% boost do toughness)
- Darkness
- The Butcher
Na PTR uz me omrzelo co tyden rozjizdet sezonu s carodejkou, tak zkousim cvicne WD, jako nehraje se s nim spatne, sice ten styl hry mi uplne nesedi, ale jeste mu dam sanci
----
jinak nejvtipnejsi realna automobilova honicka
----
jinak nejvtipnejsi realna automobilova honicka
- Darkness
- The Butcher
Vcera a dnes, jsem si trosku pohral na PTR s WD ve 4. sezone, poprve mi padla Kukri, tak jsem ji dal Zaljanovi, protoze nevim co bych s ni delal (zkousim CDR build). Zaljan si poradil na lvl 22 GR bohuzel o par minut pozdeji RIP
Tak jsem poprve zkusil protahoval s WD a slo to prekvapive dobre, Angry Chicken jsem si oblibil (lvl 1-65 na T6 s jen 460k sheet dps trvalo asi hodinu), 65+ jsem uz na T6 neutahl a sli jsme na T4 -> T2
(na videu jen prvnich 20 levelu a asi muj rekord v poctu killu na cursed chestce)
Tak jsem poprve zkusil protahoval s WD a slo to prekvapive dobre, Angry Chicken jsem si oblibil (lvl 1-65 na T6 s jen 460k sheet dps trvalo asi hodinu), 65+ jsem uz na T6 neutahl a sli jsme na T4 -> T2
(na videu jen prvnich 20 levelu a asi muj rekord v poctu killu na cursed chestce)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 25.08.2014, 12:01 hod., celkem upraveno 2 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
No lol.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
kdybych aspon vedel, co me dostalo... utikal jsem v procu ze zazdenyho bordelu ( 40+ pidizviku urychlenejch 2 totemama dokaze na elektrice udelat fakt dobrej gulas) - byl uz jsem asi 2/3 obrazovky od klubka monster, kolem me cisto, zadna elektrika za mnou neletela a najednou hotovka
ale kukri bylo bozi, boostlo to jako blazen...
ale kukri bylo bozi, boostlo to jako blazen...