WD zije

Ta beta zacina byt celkem nudna, doufam, ze to do vydani jeste nejak poladi.. hlvne musi vybalancovat ten drop, protoze to je celkem bida, nepada vicemene nic poradnyho, legendarky prakticky vubec (coz je problem i kvuli craftu lege, enchanteni lege atd protoze na vsechno je treba matros z rozbiti lege lvl 61+), kdyz clovek vybeha par bounties a riftu tak dostane max nekolik lege planku, ktery se relativne casto opakuji. Zatim to vypada tak, ze behem dvou dni poctiveho hrani, farmeni a pote enchanteni dostane clovek gear, ktery se prakticky neda posunout (dle toho co aktualne pada). Co se tyce bounties a riftu, je to prijemny zpestreni hry, ale nejsem si jisty jestli to bude s aktualnim balancem stacit, spis si myslim, ze ne. Blizz ma pred sebou jeste dost prace a doufam, ze se jim to podari trosku dotahnout. Nejvetsi plus jsou goblini rifty, ktery jsou proste mega zabavny a taky cloveku popada nadstandardne hodne veci. Pozitivni jsou nove tridy gemu, kdy zakladni staty STR/DEX/INT/VIT nejdou pouze po +4 jako drive, ale top kamen ma +280, pod nim +220, pod nim +160, +100 atd = nyni pujde staty, ktere budou chybet na gearu celkem slusne dotahnout pres gemy, pripadne pujde s jednim a tim samym gearem carovat pomoci gemu, skoro 900 statu napr v trisocketovy cheste je masakr. Diamanty jsou taky fajn, jejich odstupnovani jde standardne +4 tier od tieru.
Opet se da napsat, ze beta ma pekne nakorceno, ale porad to je potreba nejak vybalancovat at ta hratelnost neni na tyden, ale aspon na nekolik mesicu..