Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Příspěvek od Ride » 08.07.2013, 08:26 hod.

vcera jsem rozjel Gargamela IV, ale pokrok nulovej. Dosli jsme jen pro teleport a pak uz me to nebavilo.

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 08.07.2013, 09:32 hod.

Škoda Moxi :-(, kor jestli chyběl takovej kousek. Držím palce s Gargamelem IV, ať sejme Dia na Hellu. PS: Z KBelíka já osobně mám v Diablu největší hrůzu.
Obrázek

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 08.07.2013, 10:18 hod.

ViolatorCZ: pekna lege, prijde mi to jako by ji delal Nikola Tesla :))) .. jen ten lighting dmg mi tam chybi...jinak mam stale stejny level, byl jsem ted tyden na trampu v Orlickych a na lance. Musim to napravit.

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 08.07.2013, 12:32 hod.

moxika je skoda :( ale priste uz to urcite klapne...

jinak muj aktualni stav:
WD Zaljan 60(4): A4 hell, uplne na zacatku
jeptiska Zaljan 20: A2 normal, Magda down
barbucha Zaljan 11: A1 normal, SK down

vecer mozna zkusim tu A4, ale bojim bojim.... mozna pojedu misto toho na ZZ Top do Pardubek :)

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 08.07.2013, 19:28 hod.

Tak dnešek nepřinesl dobré vzpomínky :-( ze tří hrdinů jsem skončil sám zaparkovanej na NM ve 4A dá se řict, že kousek za Rakkanotem...Nejprve sundal Violatora Azmodan a pak Msstara ve 4a ten okřídlenej ohromnej plivač ohně :-( Nechápu jak to někdo může chodit solo. Asi jsme hold měli chvíli farmit a3 :-/ Njn chybama se člověk učí...Já teď hold budu čekat, až se někdo dastane na mou úroveň (dostávám tam strašně naprdel)...

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 08.07.2013, 19:59 hod.

RIP kluci :((((

za ty 2 dny to nejak proridlo, myslim, ze Brawler nemel na mysli zrovna takovou aktualizaci prvni stranky...

jinak pokud jde o A4 a solovani, tak zrovna na NM jsem to poprve v podstate probehnul a prokitoval. Napodruhe jsme to naopak s moxem krajeli ve dvou (mrazici wiz + WD s netopejrama v pozici dmg dealera) jako maslo. A1 hell je na solovani subjektivne lehci nez A4 NM. A2 hell pak uz clovek chodi s lvl60 a muze si ucraftit "OP" zbran (DPS stoupne zpravidla na dvoj az trojnasobek) a v A3 uz padaj slusne itemy - takze v podstate nejhorsi je prave ten A4 NM. Tedy az do A4 hell... tam uz se bojim udelat prvni krok par dnu... ale dneska to asi zkusim, delal sem si vcera simulaci na SC a za podobnejch statu jako mam ted jsem dosel az pred diabla bez RIPu

nejvic by me mrzel ten amulet, nepocitam, ze by mi padnul podobnej... no ted jsem jeste v praci, ale kolem 23 hod dorazim domu, tak pak dam vedet,. jak jsem dopad...

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 08.07.2013, 22:01 hod.

Holt se to procistilo, ale plni noveho elanu jsme znova vyrazili.

me to teda ze zacatku vubec nebralo, ale sakr ... dycky jsem to hral sam nebo max ve dvou a ted jsme jeli 3 - to je uplne jina sranda. Toz zitra nebudu, ale ve sredu by jsme snad mohli trocha pokrocit. Jsme vsichni kolem 13lvl za Kingem.

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 08.07.2013, 23:32 hod.

tak na to jdu s nadhledem - posilen 13 hodinami v praci, pizzou, pul lahvi vina a 3 mojitos si jdu pro diabla na HELL :)

0:28 Iskatu down!
0:36 Rakanoth down!
0:40 Hell Rift No. 1 closed!
0:55 Hell Rift No. 2 closed!
uf, zacina brutalne prituhovat....
1:30 Izual down!
1:43 The Pinnacle of Heaven reached!
bojim bojim
2:01 DIABLO DOWN!!!!

inferno je v nonAH MP10 only modu vskutku "zajimave".... uvodni cesta do mesta (tj. nez mi otevreli branu) mi trvala cca 10 min!!!

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 09.07.2013, 07:46 hod.

Tak koukám, že vše podstatné se zde už řeklo, tak to nebudu opakovat. Jen snad "RIP chlapi a hurá znovu do toho".

Nová sestava - 2x Wizz + 1x Monk = Když nad tím přemejšlím, mohlo by to být super v tom smyslu, že vy máte oba mražení, já 4s blind, tak kdybychom to sladili, nemuseli by Blizzaci klást vůbec žádnej odpor a kdyby se ještě přidal do party Barb se stunem, bylo by to dokonalý. Asi bych si měl konečně pořídit mikrák :-).
Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 09.07.2013, 08:05 hod.

(ja TS mit nebudu)

2x wiz - je to parada no. 4 by to chtelo WD na dmg, protoze my jsme holt takovi suchaři :-), ale barb se stahovanim k sobe, hmmmm

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 09.07.2013, 08:10 hod.

Tyjo Hell na MP10 hotovo ? Takhle rychle ? Tak to velký GRAAAATZ, čekal jsem to delší ... inu podle sebe soudím tebe :D ...jsem to ale máslo :)

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 09.07.2013, 08:22 hod.

Zaljane, seš frajer, opravdu velká gratulace ! A všem kterým cesta skončila - ZATÍM- předčasně RIP samozřejmě - vaše skutky nebudou zapomenuty.

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 09.07.2013, 09:16 hod.

2Violator: rozjel jsem s moxikem v pondeli barbuchu, takze babrbar se stunem by byt mel :)

k solovani A4: slo to prekvapive lepe nez sveho casu v NM - pasivka neprocla ani jednou.

k infernu: dostavam brutalni a neskutecne kapky, nebyl jsem schopen postoupit ani za druhou zatacku prvniho questu po dosazeni mesta a pasivka procla kazdou chvili, takze jsem se vratil do A4 na farmu (krajim to ted slusne, z diabla vypadnul zabikuch pro WD s dirou, ktery mi zvednul DPS asi o 3k) a potrebuju zvysit HP (optimalne jeste tak o 30k abych mel aspon 100k) a hlavne DPS (hodilo by se aspon 30k, spis 50k bez buffu), abych mohl davat aspon bile moby rychleji nez 1 cicmunda za 1-3 min :D - ze bych v soucasne situaci sundat solo elitu je totalni sci-fi. Ale itemy v A4 docela padaj, tak uvidime. Asi zkusim strategii nabrat 5NV, sejmout cydaeu a azmodana, a pak vycistit A4 vcetne diabla...

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 09.07.2013, 09:30 hod.

Zaljan, pasuji tě na "Prvního rytíře" :-D
Velká gratulace k přičichnutí k INFERNU MP 10 NO AH!!

Upravil jsem první post, takhle to bude asi přehlednější, co říkáte?

Taky jsem tam sepsal pár "pravidel", páč nevím proč se mě všichni ptáte jak se chovat tehdy a tehdy, přitom já tuhle výzvu nevymyslel, já to jen takhle hraju a přijde mi to takto správné v rámci zachování opravdové CHALLENGE ;-)

Do tabulky jsem doplnil jen pár posledních jmen, kdokoli další kdo hraje, pište sem a budu to tam zase přidávat ...

Pokud máte další dotazy ohledně toho jak se v jaké situaci chovat, pište taky přímo sem a nějak to zase zpracujem ...

OK, tak a teď do mě, co na to všechno říkáte?? =)

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 09.07.2013, 10:03 hod.

2ALL diky za gratulace, bylo to hodne i o stesti a hlavne bozi pasivce a celkove dobre kombinaci skillu u WD

2 brawler: v tom pripade prosim o smazani jeptisky lvl20, pouziva sutry z predchoziho dropu. Smaznu ji a zalozim znovu. Barbucha ma od WD jen
nejaky sperky, co jsem koupil driv od obchodnika, tak je trashnu a bude hotovo

K pravidlum:
1. goldy OK
2. suroviny vcetne gemu - predpokladam, ze vylepsovani na vyssi urovne je mozne (tj. pokud nafarmim dost pages, tak si premenim u remeslnika na tomes a muzu upgradovat gemy na vyssi lvl. podobne i craft ToS) Asi by to pak chtelo soucasne trash vsech zbytkovych surovin po RIPu, aby mel clovek cistou bednu a v "zapalu hry" nezacal pouzivat omylem predchozi zdroje (to plati i pro alternativni vybavu - viz zaver postu)
3. Vybava - vaham nad skladovanim pouzitych itemu koupenych od obchodniku - je to jen vec goldu (a zde viz pravidlo 1) a dostatecneho poctu relogu, abych clovek narazil na to potrebne - tj. spise nez challenge je to otrava
4. Jinak mam trochu pochyby ohledne rozpeti v lvl... 5 je moc i na zacatku (lvl 17 a 12 bude v podstate jen protahovani) a na konci jsou moc i 3 (lvl 57 a 60 je brutal)

k noseni veci - mit vse u sebe je neprakticke. osobne jsem se opakovane vracel i do nizsich obtiznosti abych nafarmil treba pages umoznujici mi premenit zbytkove nizsi gemy (v podstate jen amethysty) na vyssi, protoze na stavajici urovni se mi nedaril drop. navic prohazuju prubezne nektere kusy vybavy dle toho, zda jedu co-op nebo solo (napr. v dusledku zmeny skillu) anebo podle aktualniho protivnika (nekdy vice HP, treba na bossaky nekdy naopak vic DPS na prubezny postup ci farmu). Mit vse v baglu, tak porad litam do mesta a jeste v tom mam bordel

Kalis
Wraith

Příspěvek od Kalis » 09.07.2013, 10:50 hod.

DH level 40. prave jsem prozil infarkt, kdyz jsem prezil s cca 100 life...najednou vola mama, co to je za zvireci zvuky, co slysela pres celou zahradu. Byl jsem to ja, kdyz jsem bojoval o zivot :D .. blbej jailer

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 09.07.2013, 11:17 hod.

To Braw: Uprav prosím první tabulku. ViolatorCZ, msstar a moxmar AI Normal King down lvl 13
Obrázek

Kalis
Wraith

Příspěvek od Kalis » 09.07.2013, 11:35 hod.

a pak jeste jednou. Kalis .. level jedna :D ... doooooopr!

edit: ale docela jsem se naucil s DH hrat .. ted zkusim monka, at se konecne dostanu dal

edit2: 6.lvl

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 09.07.2013, 12:41 hod.

Zaljan -
Monka nechej, to jako nebudeme to zase tak hrotit a jak jsem psal, nejsem žádný BOSS abych vám říkal co máte dělat=) Když prostě budeš chtít, tak ho zbavíš lepších gemů a dáš mu gemy odpovídající no a věci už mu necháš, stejně je za dva levely vyměníš ... a jedeš dál. Pohoda ;-)

Povyšování surovin a knížek jsem tam psal, že sám dělám po přechodu z úrovně na úroveň, to není problém. Goldy to nestojí prakticky žádné, limituje nás zase jen a pouze to, že musíme nafarmit potřebný materiál, takže tohle je úplně v pohodě. Povoleno.

Skladování je prostě skladování. Každý mění věci prakticky každý level a osobně si nedokážu představit, že si budu pamatovat co jsem koupil u vendora, co mi droplo, co jsem ucraftil a co mi kdo daroval ... a tudíš co si nechám, a co rozmlátím ... nesmysl. Prostě rozflágat a je to, nač se tím obtěžovat, napadalo to dřív, napadá to znovu a nemusím na nic myslet ...

Rozpětí levelů jsem dřív lidem říkal 3 levely, jak tam píšu, ale pak dojde k tomu, že někdo jede den sólo, udělá dva levely a uteče mi tak, že pak jedeme sólo oba jak telata. Blbost. Je to sice challenge, ale má nás to taky BAVIT, takže těch 5 levelů je sice dost, ale nechejme to tak ...
Pokud jde o skok na level 60, to nemá cenu ani psát. Ty jsi level 60 a já budu level 59 a prostě budeš mít neskutečný boost oproti mě, to se nedá nic dělat, to že všichni udělají level 60 společně ve stejnou dobu je hloupost, na to se hrát nedá, takže toto prostě musíme nechat být a doufat, že se na té šedesátce sejdeme všichni =)

Vio, máte to tam, snad je to správně =)

Kalis, ty jsi blázen=)) Ale monk ti půjde, takže věřím že třeba brzo doženeš kluky co teď mají level 13 a ve čtverku pojedete jak po másle ;-)

EDIT:
Ohladně povyšování jsem připsal pár slov ke gemům a výbavě, myslím že teď je to hned jasné ... a že to bylo jasné i předtím, ale teď je to oficiální =))

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 09.07.2013, 13:15 hod.

s BOSSem bychom si snadno poradili ale s Tebou je to horsi, protoze mas rychlej respawn :))))

jinak s tim lvl59 jsi porad zaparkovanej ve VoA? Podle "pravidel" bychom mohli jit spolu uz v A2, ale to uz by se blizilo spis protahovani a predpokladam, ze o to nestojis :) Neco jineho to bylo s Moxikem, kdy jsem farmil A3 a on byl v A2, ale ted uz jsem trochu popolez... Ale az dojdes do A3, tak bychom mohli jit dal spolu. Sundal bych ty 2-3 itemy, ktere mam z A4 (v A3 se bez nich klidne obejdu), aby to bylo primerene zamyslene challenge a brzo bychom mohli byt na infernu dva. Pokud budu vychazet ze sveho solovani, tak A3 a A4 muzou dve WD projit projit tak za 3 hodinky celkem na pohodu. Nebo chces cekat na kluky?

EDIT: aaaaaa, ty gemy si ted spis zamotal neb ja uz mel na konci NM vycraftenej perfect square z poctive nafarmenejch surovin (diky premene velkeho mnozstvi nepotrebnych pages of blacksmithing, ktere jsem nahrabal predevsim diky dlouhemu preslapovani pred Beliahem a farme amethystu) a nevejdu se do definice :)))) ale jo, smysl je asi vsem jasny a slovickarit nebudeme....

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“