EDIT : fakt další takovej.

poštovní tajemství prozrazenoWixxia píše:A jinak si se dokonale trefil v tom, co jsi mi psal do SZ...Sem nemá vůbec cenu lést. Tady se jen a jen lidi hádaj.
A dost uz.Wixxia píše:Jééži maria!!.) Ty ani nevíš, jak si mě potěšila. další žena. I kdyby si měla tunu rozdílnej názorů. ŽENA!!! Konečně!!
A jinak pro lidi, kteří si myslí, jak jsou strašně morální!! Pokud to tak je,tak mi vysvětlete toto!! Proč jste teď u pc, žerete si chipsy, hrajete si hry, píšete si na forum s lidma, mezi tím, co v třeba Ughandě chcípá několik lidí denně na hlad a vás to ani nenapadne. Doslova rytíři v lesklé zbroji. A just si založím PKčko a budu tohle dělat. Né z důvodu, že bych chtěla kilnout hráče. Ale z toho důvodu, abych killnula vám podobný.
Za další. I kdyby mi okopíroval nědko celou mojí SZ do topicu na forum, tak je mi to jedno. Upřímnost je základ lidského chování. Toto nemá s poštovním tajemstvým co dělat. To si si dost blbě vysvětlil tento pojem. A pokud se za svoje názory stydíte, tak je to jen a jen o falešnosti. SZ je s důvodu, aby se nezakládaly zbytečné posty!! A toto mi teda tvrdit nebudte o nějakým tajemstvý. Na forech sem o hodně dýl, než někteří přítomní!! A to o dost dýl!!!
Na rovinu otázka pro adminy. Jde mi přímo zablokovat přístup na tento topic?? Pokud ano, poprosím vás o to.
EDIT: Nebudu absolutně odpovídat na jinou otázku, než je ta pro adminy.
EDIT : Quetak : Ty jsi falešnej jak cinklý karty. A ještě máš odvahu se tím stydlivým smailem obhajovat!!!! Takže Ty se tu chováš k lidem na oko ja milius, ale přitom šeptáš do SZ lidem pomluvy?? A to bůh ví, kolikrát si toho udělal. Teď si si ale naběh!! Doufám, že Tě tohleteď tady zlikvidovalo !! SZ je o řešení názorů a né o pomluvách!! Ty .... !! ...Zapochybovala sem o Tobě oprávněně. Tady Ti odpovídat nehodlám a SZ mi nepiš. Nejen že jí číst nebudu a okamžitě Tě smáznu, ale rovnou Tě jako prvního hodím do nepřátel.
Pokud to vážně jde amminové, tak vás vážně poprosím o blok tohoto téma.
EDIT : Vlastně proč Tě tam Quetak hned nehodit. Já Tobě nevěřím ani to, že máš koule, jak kulovej svršek.
A je vidět, že Ty PvP vůbec neumíš. Takhle hloupě by ses totiž nezeptal. Tohle pochopí i ne PvP hráč.
+1Sharis píše:no heeeezky
už v předchozím topicu jsi psala že se sem nebudeš vracet a znova tady rozjíždíš ty svoje slinty .. Za deset šest ti něco křuslo v makovici a musela jsi nutně napsat sem na forum. Píšeš něco o nějakejch rytířích v naleštěnejch zbrojích a taky jsme se dozvěděli že queťák je kulovej měnič ...
Kdybych studoval psychologii tak si tě vemu jako studijní vzorek, ty ses teda povedla
Já vim že to je total off-topic, ale já nezačal
Odesláno: 24.08.2012, 12:51 hod.
Od: Wixxia
Komu: Quetak
Ahoi.
Tak to je upřímě masakr. Mě se na toto téma dobře bavilo jen s Tebou ( ikdyž k vzájemnému pochopení nedošlo ).
To je ale z celkévého počtu přibližně 4500 registrovaných uživatelů směšně málo. Tam každej plácá totální kraviny. Krom Tebe a Srandisty, kterej mi na to napsal inteligentní názor v SZ teda ještě. ( hihi, ikdyž ten souhlasil se mnou a né s Tebou, ale to je naprosto nedůležitej detail To je normálně k pláči tohle. Tam každej neejn že použije naprosto nesmyslný věty, ale ještě za to má odvahu prudit a zakládat naprosto zbytečný téma.
To jen pro zmínku, protože tohle se Ti musí z mojí strany napsat. Jasně, je mi naprosto jasný, že rozhodně to 4500 hráčů nečetlo a ikdyby četlo, tak nereagovali. Ale i ta bilance v tom téma je teda neskutečně ubohá. Tohle teda není ani zdaleka normální. Je to náhoda, že to okomentovalo tolik demencí oplívajících lidí?? Nebo, proč se mi to zdá jak neuvěřitelnej trapas, že se o tom dalo bavit jen s Tebou??
Jinak samozřejmě na toto odpověďet ani nechci. Jen mi nevím proč přišlo důležité Ti tohle napsat.
Podle mě si hodně paranoidní a pořád hledáš někde něco co tam chceš najít a taky si to tam najdeš. Bydlet s tebou musí být peklo, no fakt se ti směju protože ty dospělá ženská nejsi ikdyž číslo v občance tomu možná nasvědčuje, ty šopenhaure.Odesláno: 24.08.2012, 13:17 hod.
Od: Quetak
Komu: Wixxia
Čus,
lidi sou různý no a nad některejma opravdu zůstává rozum stát. Každopádně jak už to tam radši číst nebudu akorát mi to zvedá tlak občas
No teda ty me pomlouvas,a dost koncim s tebou!:-DQuetak píše:Wixxia: jako promiň, tobě, že je 33 nebo kolik si psala? Jsi k smíchu akorát a tímhle s tebou končím.
Pro ostatní - tohle je ta pomluva ode mě v SZ ( i spočáteční zprávou Wixxii):
Odesláno: 24.08.2012, 12:51 hod.
Od: Wixxia
Komu: Quetak
Ahoi.
Tak to je upřímě masakr. Mě se na toto téma dobře bavilo jen s Tebou ( ikdyž k vzájemnému pochopení nedošlo ).
To je ale z celkévého počtu přibližně 4500 registrovaných uživatelů směšně málo. Tam každej plácá totální kraviny. Krom Tebe a Srandisty, kterej mi na to napsal inteligentní názor v SZ teda ještě. ( hihi, ikdyž ten souhlasil se mnou a né s Tebou, ale to je naprosto nedůležitej detail To je normálně k pláči tohle. Tam každej neejn že použije naprosto nesmyslný věty, ale ještě za to má odvahu prudit a zakládat naprosto zbytečný téma.
To jen pro zmínku, protože tohle se Ti musí z mojí strany napsat. Jasně, je mi naprosto jasný, že rozhodně to 4500 hráčů nečetlo a ikdyby četlo, tak nereagovali. Ale i ta bilance v tom téma je teda neskutečně ubohá. Tohle teda není ani zdaleka normální. Je to náhoda, že to okomentovalo tolik demencí oplívajících lidí?? Nebo, proč se mi to zdá jak neuvěřitelnej trapas, že se o tom dalo bavit jen s Tebou??
Jinak samozřejmě na toto odpověďet ani nechci. Jen mi nevím proč přišlo důležité Ti tohle napsat.Podle mě si hodně paranoidní a pořád hledáš někde něco co tam chceš najít a taky si to tam najdeš. Bydlet s tebou musí být peklo, no fakt se ti směju protože ty dospělá ženská nejsi ikdyž číslo v občance tomu možná nasvědčuje, ty šopenhaure.Odesláno: 24.08.2012, 13:17 hod.
Od: Quetak
Komu: Wixxia
Čus,
lidi sou různý no a nad některejma opravdu zůstává rozum stát. Každopádně jak už to tam radši číst nebudu akorát mi to zvedá tlak občas![]()