Zatim jedu jednorucku a zabu, na boost dmg treba na farmu jsem dostal skorna, takze si ted vazne nestezuju a hlavne - ziju

http://eu.battle.net/d3/en/profile/iki- ... o/24258065
V tom případě sbohem, nevím co bys ještě chtěl. Na lag jsem taky umřel, ale můžu to svést maximálně na svého providera. Nechápu proč furt chcete aby Blizzard řešil vaše s*it připojení. Je to snad hardcore a ne babysitting, chápeš význam slova hardcore???? Dost lidí tu přišlo kvůli lagu o dost vymazlenější postavy než ty a brečí tu? Ne! Mají už dávno lepší, silnější a odolnější postavy.Raider03 píše:Zdravím, tak se také přidávám RIP - Monk - lvl 52 - 7 sekundový lag v desecratoru na Hell. Jeikož SC už mě nebaví a dokud nějak nešoetří RIP - lag, tak s touto hrou končím bohužel úplně. Všem hodně štěstí...
blizzard nemusi resit nase pripojeni,blizzard hlavne ma resit jeho *** permanent online ochranu,nechapu proc mam bejt pripojenej k internetu,kdyz hraju singleplayer a jesli "obtiznost prezit"v hardcore tkvi v tom mit stesti a nedostat lag,kvuli pripojeni,tak dekuji,ale nechci...Smelina píše: V tom případě sbohem, nevím co bys ještě chtěl. Na lag jsem taky umřel, ale můžu to svést maximálně na svého providera. Nechápu proč furt chcete aby Blizzard řešil vaše s*it připojení. Je to snad hardcore a ne babysitting, chápeš význam slova hardcore???? Dost lidí tu přišlo kvůli lagu o dost vymazlenější postavy než ty a brečí tu? Ne! Mají už dávno lepší, silnější a odolnější postavy.