CZMFT - HC klan - přesun členů pod klan TheEx

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
motherfucker
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tvoje mama
Re: CZMFT - HC klan - představení a nábor duší

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 14:03 hod.

Na dnesek sem domluven s Archangelem na hru takze ocekavam ze se objevi Tyckin chtel bych jit ve slozeni dvakrat support a dvakrat dps dealer a dat takto 45 tier...a neskryvam to ze se tim budu snazit dokazat ze nase dps chary jsou lepe poladeny nez ty od mrtvolek protoze pokud se to povede tak bude upne jasne kdo mel pravdu bez dalsich zbytecnych flamu okolo...pokud se nam takto nepovede dat ani 44 tier tak ten rozdil v nasech dps a jejich dps charech bude opravdu maly a mrtvolkam se omluvim za podceneni a za to ze sem jejich gearu a zkusenostem na zaklade kterych je postavili neveril a nebude mi to delat zadny problem...ja dokazu uznat ze sem se spletl a nemel pravdu...

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 12.03.2015, 14:08 hod.

... za mě gl, určitě na to při dobrým složení party máte ... a mimochodem nevím o nikom k nás ( mrtvolek ) kdo by někdy byť i jen náznakem řekl, že máme lepší gear a nebo lepší chary ... o tomnto nepadlo nikde ani slovo, pokud ano, tak prosím o link ...

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 14:17 hod.

... no MF já taky nechci prudit :-)) ... a rád si nechám poradit, ale bylo by super, kdyby nám poradilo nějaký DH, který chodí 45+ :-) ... tady nám radí DH, který to 43 taky nedalo, ještě u toho riplo a myslím, že i 42 nedalo vícekrát než my :-))) ... prosím taky nebrat jako nějaký hate, rád se bavím s lidma co mají názor :-) ... každopádně si dovolím říct, že nemáš pravdu a viděl jsem to z vlastní zkušenosti xkrát, chodili jsme v sestavě, kdy jedno DH mělo výrazně vyšší dmg než já a v důsledku bylo mnohem míň platný než já, protože 2-3x za rift proclo a stálo a nejen to, celou hru to muselo hrát připosraně a bylo tam k prdu ... prostě tím stylem jak jsi to popsal to je jednoduchý, to 43 dáš ( dáte ) dřív než my, ale až budeš levelit další a další postavu co bude moct jít na to 43, tak my možná budeme chodit 45, to je jednoduchá logika ... a co si teda neodpustím, tak jestli jsme nikdy něco nebyly, tak po_sr_aní ( teda teď mluvím určitě za sebe, frozena, hulka a petra ) , od začátku jsme hrávali na nejtěžší obtížnosti, crypty a pod jsme hrávali defakto výhradně MP10 apod ... Tzn. napsal jsi to pěkně, Tvůj názor beru a respektuji, ale nesouhlasím s ním :-) ...

staci nebo sem mam postnout vse co jsi prakticky napsal...

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 14:19 hod.

a aby si v tom nebyl sam..tak napriklad jeste.....no pokud budu furt utíkat s procem tak to určitě nestihneme, je mi jasný že dmg mojeho dh může bejt 2x taková ale pak jsem jasnej, hlavně boj s RG kdy strašák moc nepomůže bude nekonečnej

pokud radíš dát full dps na dh a jít za cenu smrti (+ tradiční že s procem se přece neutíká) tak tu postavu můžu rovnou smazat

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 12.03.2015, 14:22 hod.

.. promiň, kde je tam jedno slovo o tom, že my máme lepší chary než vy? ... nerozumím ...

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 14:30 hod.

v tom pripade asi sam nerozumis tomu co pises a taky to znamena ze se nemame dal o cem bavit...

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 12.03.2015, 14:38 hod.

... hele já se jen snažím tu debatu udržet aspoň v toršku inteligentní rovině, ale asi to vážně nemá cenu ... do vlákna vám nepolezu ( snad jen v případě, že by byla debata přímo o mě ) a i v našem na Tebe budu reagovat jen, když to bude směřováno přímo na mě ... osobně vám přeju hodně štěstí a co nejrychlejší dosažení gr 45 ...

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 14:41 hod.

aby to melo inteligentni rovinu musel by sis nejdriv uvedomit co jsi napsal coz z nejakeho duvodu nedokazes to je pak tezke se spolu bavit...

PS:neboj primo na tebe uz reagovat a psat ti neco nebudu nejsi typ cloveka se kterym bych se chtel jeste vubec nekdy bavit...

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 12.03.2015, 14:52 hod.

možná by to chtělo sundat ty rudý brýle ;)

ano dá se to vyložit vícero způsoby a každý si z toho vybere ten svůj...

kdo by si pomyslel, že budu souhlasit s mdmT, že? :lol:
ne, ale je to opravdu tak. Md neřekl, že máme lepší chary.... nikdy nebyl takový aby něco takovýho z huby vypustil, dokonce si dovolím, říct že nikdo z staré bandy. (ty nové neznám a občas jsou líní i pozdravit :( ) Zásadní problém je v tom, že jsme alergičtí na poučování od někoho, kdo to viděl jen na videu, což není myšleno pouze na Tebe, ale celkově na všechny kdo moudra tahají z youtube (dál už to o Tobě zatím neplatí ;) ) a pak si myslí, že jsou středobodem vševědoucího vesmíru.

Ale celý váš spor je v tom, že ty si myslíš že je lepší téměř čistokrevný DMG dealer vs DMG dealer co je schopný ustát jeden hit. Ano tvůj případ je lepší, ale pouze v laboratorních podmínkách... tzn. že vše vyjde a vše jde tak jak má a podaří se chytnout rift dobře a neudělat jedinou chybu.

Kdežto náš styl je dělat kompromisy. Proto jsme i třeba nechcípli na gr43 v boji s RG a navíc Elit packem. Proto jsme dali 3 packy na gr44 (oboje ve 3 členné partě). A mě více baví hrát takto... prostě zažívat situace, kdy člověk musí přemýšlet a ne hrát strojově a čekat na to, než se sejde měsíc se sluncem na stejné vlně. Nemáme tolik času, aby jsme zkoušeli a hledali takovouto konstalaci, proto hrajeme tento styl.

Každopádně věřím, že v tom co píšeš ty je grupa schopna se dostat dále, ovšem pokud má na to spoustu času.
Obrázek

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 14:58 hod.

....boze nejdriv se podivej na muj char o zadny papir jak to tu prezentujes se nejedna to co napsal mdmt se da vylozit jen tak jak to napsal takze jakakoliv obhajoba je zbytecna a mluvit o tom ze nemluvim z vlastni zkusenosti je jeste vetsi blbost...to ze ste dali gr44 a mi jen 42 totiz absolutne nevypovida o nicem a uz vubec ne o tom ze vy se ubirate tim spravnym smerem a akorat potvrzujes to so si myslite a to tedy ze vase dps chary jsou lepe poladene na vysoke gr coz nezlob se na mne si nemyslim a ani myslet nemohu...nejvetsi joke je ten ze prave vy cekate na milosrdny roll riftu...ale uz toho mam dost a neminim tu nekoho presvedcovat o holych faktech...takze jeste jednou...hrajte tak a s tim jak uznate za vhodne je to vase vec uz mne to opravdu nezajima...

PS:koukam ze jedinej s kym ma smysl se bavit je DEU a Archangel skoda...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 12.03.2015, 15:07 hod.

Já se o vyladěnosti dps opravdu přít nebudu, protože o tom vím velký kulový :-) jen vím, že mdmT je schopný v riftu být déle nežli kdyby byl čistě dps, hlavně co se týče RG. Pokud stojíš ve městě tak tvoje dmg rapidně klesá.

Nevím kde máš link na tvůj charakter, vím že to někde ve vlákně bylo, ale tím, že to nemáš v podpisu, tak to z hlavy nevím a "moje mama" dokonce ani její jméno mi blizz nenajde... :lol:
ps. ale ne to je fakt jedno já se v dmg dealerech nevyznám. Já si hledím svého. Jen píšu jak to vidím já, nic jiného.

edit: tak to se omlouvám. Nevím co jsem napsal, že tě urazilo, ale kdo mě zná, tak ví.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 12.03.2015, 15:10 hod.

Chcete to udělat objektivně?
Tak si dejte 100x gr 45 bez pylonu.... A budete mít aspoň trošku představu....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 15:11 hod.

V tom pripade se omlouvam ale uz mne to docela irituje ale zase psat o necem o cem nemas paru je taky divne... link na muj char je zde..http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nata ... o/56499516 nikdy bych nestavel na HC postavu ciste na dps tady proste musi ta skladacka zapadnout tak aby bylo vse v rovnovaze...

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 15:14 hod.

Kuki zase hiri vtipem ale aspon to nekdo odlehcil...diky Kuki ;) prej 100 gr na 45 :) to je vetsi pravdepodobnost ze driv RIPnu :D

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 12.03.2015, 15:16 hod.

hm, tak to mě vyroste dcera, vdá se a pak přiběhne nějaký malý špunt a řekne mi dědo a pak se slezeme po sté, tak pokud se při každým slezení dostaneme na 45 gr, tak pak sdělím výsledek. Dneska by to mohlo být poprvé :)
Obrázek

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 12.03.2015, 15:20 hod.

Tak já se bohužel dnes nedostavím, pátek či sobota, neděli nevím ještě...
A už se nehádejte furt, ať z toho nemáme clan-wars :D

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 15:28 hod.

Hmm tak to nam delas caru pres rozpocet nebude totiz WD...a od patku do nedele mam nocni takze buh vy kdy to tedy spachame..porad je tu moznost ale jit to jak to sly mrtvolky tedy trikrat dps jeden support...Karle mas dnes vecer cas? :D...nebo Kuki by s nama taky mohl zajit at ukaze jaka je to topinka :)...nebo vlastne ten treti muze byt kdokoliv treba i barbar..ze jo Casper? :D
Naposledy upravil(a) motherfucker dne 12.03.2015, 15:31 hod., celkem upraveno 1 x.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 12.03.2015, 15:30 hod.

chvilku nekoukám na forum a jen čumím :D

ani se k tomu nebudu vyjadřovat, myslím si svoje a stará parta určitě ví co,

k GR jen řeknu že na rollu krutě záleží, a prostě to k tomu patří, však stačí sledovat streamy kde dělají vysoký gr, vběhne tam zjistí co tam je za moby a když blbé tak skip a jde další pokus ani to nedojde, prostě je to celé rng a tak se to dělá, nedávno jsem měl rift plnej až po okraj kostlivců v takovým by se dal udělat i GR50 jak nic
Obrázek Obrázek

motherfucker
Gorebelly

Příspěvek od motherfucker » 12.03.2015, 15:33 hod.

Ano to je pravda na rollu riftu zalezi ale ty lidi o kterych pises chodi uz jinej lvl gr na te urovni co chodime my by melo byt jedno jestli je ten rool horsi nebo lepsi...az budem behat gr47 a dal muzeme se bavit o spatnem rollu gr...

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 12.03.2015, 15:37 hod.

Já mít starou partu Expendables to by se ty žebříčky otrasly....

I když začíná se nám to rýsovat s Blackem atreiem.... Uvidíme....
Jen co si pamatuji že stara, tak jsme se střídali s mrtvolkami když od nás někdo nemohl atd.... Navíc se občas přidal Kolmen.... Ale žádná rivalita tam teda nikdy nebyla. :)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“