Ale co hraju méně poslední dobou a nelítaj mi pasivky 10x za večer, jsem klidnější a už se mi zdá spíš o Japonkách

Tapeworm píše: A po pravdě kdo se lekl ?
V klanu je vás myslim celkem dost. Postavu máš vyexpenou za 5 minut a s věcma ti určitě někdo pomůže. Když ti někdo helpne tak za 2 hodiny po vytvoření postavy běháš sólo T10 a pak už to půjde samo. Na co čekat další 2 měsíceTyckin píše:Včera se mi zdálo o 15leté Aoi Miyazaki ve školní uniforměAsi budu muset omezit trochu ty filmy a začít zase víc honit to Diablo
![]()
Jenže na non-season je to celkem nuda (nejsou lidi) a rozjíždět tuhle sezonu už vážně nehodlám, tak to musím nějak do té další doklepat a pak se uvidí
Lidí hraje pořád stejně jako na startu S5 a myslím si, že za měsíc tomu nebude jinak. Důvod je prostej...Spousta lidí jede LoN buildy, které seskládat není zrovna na chvilku. Dále tu máme nekonečné levelování gemů, kvůli augmentům a když k tomu sem tam někdo ripne, tak má na celou sezónu o zábavu postaraný. Takže argumentovat tím, že nebudou lidi je blbost.Tyckin píše:To je prosté - když jsem viděl vývoj v minulé sezoně, nebyly pro mne důvody rozjíždět tuhle. U té další uvídím jak to bude vypadat, je dost možný že se na D3 úplně vyfláknuTeď to rozjíždět nemá smysl - všichni už jsou s paragonem kdo ví kde a ač je v klanu kupa lidí, těch aktivnch je po měsící už dost málo a za další měsíc už to bude jako po vymření, zbyde jen tvrdé jádro jako Brawler a spol.