Zdarec ...
Já teda nemám zatím video z PTR a už se do něj asi ani pouštět nebudu a počkám s tím na S5, ale aby se neřeklo, tak jsem včera spáchal dvě takové rychlokvašky ... zatím je to bez řečí, páč to bylo fakt na rychlo a já to neměl připravené, takže je popíšu tu ...
První video je jen gameplay WDčka s FULL Helltooth setem pro Vitka, včera jsme něco ladili ... rollnula mi blbá mapa, blbé mobky a ještě i celkem málo, takže je to spíš taková z nouze ctnost, ale na ukázku to stačí ...
Jsem prostě pohodlný člověk a tak to jedu na cold. Sice to míň nakládá a víc laguje :-D ale je to prostě plošnější nakladačka a nemusíte být tak přesní jako s FIRE runama, čož přesně spadá do mé definice lenosti a GR60 s tím loupnete (s Ačkovou výbavou loupnete tu 60 i s naprosto otřesným rollem mobek a mapy).
Bonus za 2 kousky aplikuje na moby slušné zpomalení pohybu, 1500% poškození za každou sekundu po kterou je bubák "ovládán", tedy 6x 1500% a na 10 sekund zvýší poškození, které bubák dostává od čehokoli co ho zasáhne o 20%.
Bonus za 4 kousky na 10 sekund redukuje poškození které naše postava obdrží o 50%.
Bonus za 6 kousků po aplikování Wall od Death na bubáka na 15 sekund zvýší o 900% poškození skillů Wall of Death, tedy sebe sama, což je super a taky skillu Acid Cloud (mimo jiné, další skilly jsou spíše na jiný build, takže je nepíšu).
Build se hraje prakticky sám tak nějak intuitivně. Díky nátepníkům Jeram's bracers dostáváme další, až 100% bonus do Wall of Death a můžeme ho vypustit celkem 3x, takže se dá pospamovat a zpomalit celá obrazovka. Tím okamžitě získáváme bonusy za 6, 4 i 2 kousky setu.
Po vypuštění 3x WoD hodím pavouky, ti mi procnou 50% bonus z prstenu Focus.
Pavouky ihned následuje spam 4-5 Acid Cloudů podle hustoty bubáků (díky 2H hůlce podpořený runou Lob Blob Bomb a opět až 100% bonusem do tohoto skillu), procne nám 50% bonus z prstenu Restrain a startuje se zase odznovu loupnutím WoD, pavouků a Acidů ... jak snadné =)))
https://www.youtube.com/watch?v=RgZG3tHMZww