Tak tak, já na CZMFT nemůžu říct vůbec nic špatného a odcházím s dost smíšenými pocity - vzpomínám když jsem tam vlez, jak se mi co by víceméně HC nováčkovi Natas a jiní věnovali, pak jsem později to samé činil vůči novým příchozím - pomáhal expit, gearovat, znova expit (věční RIPáci

) a ač to nakonec přišlo celé většinou vniveč (nakonec s tím stejně sekli), strávil jsem tam s fajn lidma co hráli častěji u hry přes půl roku příjemné zábavy. Jenže i přes přibývající počet lidí v klanu se nůžky mezi počtem aktivních a neaktivních stále více rozevíraly - takže jak jinde někdo napsal - nač udržovat tři pomomrtvé a umírající klany, když stačí jeden funkční. Bylo by hezké kdyby ty dva přešly pod CZMFT, ale tak nějak asi všichni víme, že to nebylo moc reálné. CZMFT byl fajn klan, teď si musím zvykat u "cizáků" na nové lidi, ale dál už to fakt nikam nevedlo. Nazvat mne likvidátorem klanu není moc fér - klany lidviduje upadající herní aktivita způsobená stářím hry a jejím stavem
Tímto se já osobně s CZMFT loučím, vzpomínám v dobrém a dnes zahajuji novou etapu u TheEx
CZMFT jsem nechal funkční, nikoho tamodsud nehodlám vyhazovat a taky tam visí info pro členy o přesunu a důvodech. Co s tím provede staronový leader Natas už není v mých rukách.