RIP po odchodu ze hry

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
falen
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:falen#1289
RIP po odchodu ze hry

Příspěvek od falen » 09.05.2015, 20:17 hod.

Ahoj,

dnes ráno jsem udělal chybu. V riftu jsem stopnul hru klávesou ESC - manželka mi podala dítě tak jsem to musel ukončit - klikl jsem na exit a hnedka na exit now - hra se normálně v pohodě ukončila. Když jsem to tědka pustil byl hrdina mrtvej - jde s tím něco dělat?? Myslel jsem že když dám exit now tak to prostě ihned ukončí i to tak proběhlo na obrazovce, ale hrdina je mrtvej :-( Víte někdo proč?? Lze s tím něco dělat?? Díky moc

Hyp3rion
Fallen Shaman
BattleTag:Hyp3rion#2539

Re: RIP po odchodu ze hry

Příspěvek od Hyp3rion » 09.05.2015, 20:34 hod.

no :D ona se hra odpauzuje a mas 10s na odlognuti vzdy ... i kdyz das tvrde vypnuti tak porad mas 10s kdy te hra odloguje od serveru

falen
Wraith
BattleTag:falen#1289

Příspěvek od falen » 09.05.2015, 21:04 hod.

tak proč tam je EXit now ?? Kterej kokos to zase vymýšlel ?? Grrrr zase všechno v píče :-(

Hyp3rion
Fallen Shaman

Příspěvek od Hyp3rion » 09.05.2015, 21:07 hod.

no predstav si ze si proste hrajes a vidis ze proste umres at udelas co chces ... proste jsi neco pos*al (perma freeze v moltenu nebo tak) tak proste hru vypnes a vyreseno? ... to by nikdy nikdo neumrel ... proto to tak nefunguje a vzdy mas odlogovaci cas aby se toto nedalo udelat

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 10.05.2015, 10:21 hod.

Jj, kdyby to takhle hezky fungovalo, tak jsem v pátek neripnul - stál jsem v koutku a čekal na smrt :D

vacicak
Wraith

Příspěvek od vacicak » 10.05.2015, 21:51 hod.

exit now tak je proste proto kdyz chces vypnout hru, to je normlani ve vsech hrat. kdybys mel poslusnou manzelku tak se ti to pravdepodobne nestane.

Hyp3rion
Fallen Shaman

Příspěvek od Hyp3rion » 10.05.2015, 22:54 hod.

vacicak píše:exit now tak je proste proto kdyz chces vypnout hru, to je normlani ve vsech hrat. kdybys mel poslusnou manzelku tak se ti to pravdepodobne nestane.
:D:D neni v PoE je to instatni

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“