PK seznam sadistického panoptika
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
jj v poradku s tim se pocita uz...myslim ten nick jinak u nas v klanu zjistit ze je PK tak leti okamzite ikdyby to byl jinak v klidu typek...a jeste bych se snazil se domluvit s ostatnimi a jak se rika kdo jinemu sam....
Re: PK seznam sadistického panoptika
Stat se toto v nasem clanu, dotycny by letel na hodinu bez jakekoliv moznosti navratu a jeste bychom varovali ostatni spratelene clany. Nikdo z diablafans by s dotycnym nechtel hrat a musel by brouzdat public
Btw dnes jsem prave na season public potkal Cecha, ktereho vcera sejmula particka nejakych (dle jeho slov) nemeckych smejdu. Mobky na jedno misto, latence v cervenem a rip. Byla to jeho prvni zkusenost s PK, vubec ho nenapadlo, ze toto nekdo udela...Takze ano, nejvice obeti PK jsou neinformovani novacci.
Btw dnes jsem prave na season public potkal Cecha, ktereho vcera sejmula particka nejakych (dle jeho slov) nemeckych smejdu. Mobky na jedno misto, latence v cervenem a rip. Byla to jeho prvni zkusenost s PK, vubec ho nenapadlo, ze toto nekdo udela...Takze ano, nejvice obeti PK jsou neinformovani novacci.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... neboj Frozene ja s Tebou budu hrát dál i když to praskne :-))) ...
Frozen ma vyjimku udelenou radou starsich
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Asi to moc nežije, když lezou na public a nechaj se kydlit PéKáčkama =)
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Jak kdo. Ja si s nimi vzdy krasne pokecam a pak sleduji, jak mi ubyva ten nadherny casovy limit
http://www.twitch.tv/leomessigg/c/5840000mdmT píše:... ale však v pořádku, já taky nehájím PK, ale prostě je potřeba říct i tu druhou část pravdy, když postavím průhlednej pytlík s prachama na svoboďáku na lavičku mezi bezdomovce a feťáky ( tomu odpovídá cca ten skok na vlajku do riftu ), tak prostě musím počítat s tím, že o ně přijdu ... a jo ty feťáky co mě okradou taky nemám rád, ale idiot jsem v prvé řadě já ... a vůbec já se s váma antiPeKáčama nehádám :-))) ... ale nic není černobílý a prostě lidskou blbost hájit nebudu, sám jsem si nabil v životě hubu několikrát a vždycky mě to něco dalo , v té hře je to úplně to stejný ...
Nemusí to byť na vlajku.
Pozor, pozor. PK stále jsou mezi námi, případně i můžete ve hře potkat partu idiotů. Jako já před chvílí. GR 65, hra na pohodu. V prvním patře pasivka - ik od charge prasete. Port do townu - někdo píše do chatu "shes leeching". V dalším patře elite pack hned u vstupu a tři crusadeři vesele pobíhají v půlce mapy. Poodskočim dál a i přes skoro proc jsem elitu sundal. Doběhnu je, pak hra v normálu, ale v dalším patře během boje přichází votekick a do chatu píši "thx". Buď jsem narazil na nějaké pknooby nebo na prácičku nějakých idiotů, kteří ani neuměj zabíjet. Poučení je - dávat pozor s kým hrajete. Tahle sranda mě stála nějakých 208.000 za empowered GR 65, ale mohlo být i po charu, kdyby počkali na rg nebo elite pack... A nebo jsem je jen naštval procem a minutovou neaktivitou a tak mě dali votekick
Hele včera jsem měl v partě wize a jednoho crusáka a ten byl taky furt vpředu - očividně je to jejich styl vynechávat co se jim nelíbí a pasivkáře asi taky nemusej no Public na HC zkouším jedině na bounty, jinak radši sám než pokoušet osud...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
tak bohužel je to momentálně styl hraní wiz letí dopředu, jak najde elitu vybere si spot na tornádo a ostatní v partě tahají vše k němu
kdyby to udělali i na hc tak se nedivím že si je někdo splete s PK, když je někde v tohu stažená půlka mapy
kdyby to udělali i na hc tak se nedivím že si je někdo splete s PK, když je někde v tohu stažená půlka mapy
Byli tam 2 saderi a barbar. Elity jsem zabijel vyhradne ja. Podle me je pravdepodobne nastvalo ze jsem byl afk minutu. Vseobecne DH se moc nemusej - jsou nepouzitelni na 70+, kdy se vsechno preskakuje a sundavaj se jen elitky...
Bez PK by to byla nuda
GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career