CZMFT - HC klan - přesun členů pod klan TheEx
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:tvoje mama
Bohuzel musim oznamit RIP naseho tank monka...spadla mu obrazovka kuli updatu windows omg Takze farma noveho...
-
- Gorebelly
Re: CZMFT - HC klan - představení a nábor duší
Jinak moje motivace je jasna paragon 666
-
- Gorebelly
Tyckin uz ma strasaka...jupi tak snad nebude mit hned hnedy trenky
Copak bobky nemám, ačkoli tréning bych pochopitelně začínal bez Kukriny
Spíš jen špatná zpráva je můj zdravotní stav, takže když nebudu tak často online, tak se nedivte no Občas jsem po práci tak mrtvej že už na to nemám energii ani chuť
Spíš jen špatná zpráva je můj zdravotní stav, takže když nebudu tak často online, tak se nedivte no Občas jsem po práci tak mrtvej že už na to nemám energii ani chuť
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:ElLumiro#2839
Tak kdyby jste někdy potřebovali strašáka, klidně se ozvite :-) ... kukrinu mám a používám :-)
-
- Gorebelly
Tyckin v klidu sem rad pokazde kdyz se ukazes nevim ani proc ale dobre se mi s tebou hraje
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Taky se vzdy divam kde ses a kdyz te nevidim ve hre, tak to neni ono. Dnes chybel i Raivo, tak jsme to ze zacatku tahali sami s Natasem. Dokonce se ani nikdo nechtel pridat na Gobliny, na ktere jsme narazili (pred bossem). No nakonec kdo se ma s tim bordelem po goblinech sbirat, ze.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
I vy lichotníci podlejzaví Hlavně koukejte sehnat support cruse či mončáka, ať mám motivaci být online
U mne je celkem problém s tím herním časem - v době kdy se lidi začnou slejzat později večer už já kolabuju, usínám a končím pro únavu a brzké vstávání do pracovního procesu, a ani víkendy nejsem zrovna rybička, to se spíš vzpamatovávám z celého týdne, no celkem bída
Ale někdy to klapne a ten GR50 dáme
U mne je celkem problém s tím herním časem - v době kdy se lidi začnou slejzat později večer už já kolabuju, usínám a končím pro únavu a brzké vstávání do pracovního procesu, a ani víkendy nejsem zrovna rybička, to se spíš vzpamatovávám z celého týdne, no celkem bída
Ale někdy to klapne a ten GR50 dáme
-
- Gorebelly
GR 50 mozna pujdem ale o tom jestli to dame vazne pochybuji
-
- Gorebelly
clan info:gr 42 down
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
GZ
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Gorebelly
clan info: gr 43 smradoch ja a monk down jinak to slo na pohodu....pouceni pro priste Maras must have a to ho mam v bedne a uvazoval sem jestli ho mam nasadit nebo ne ale je to funny a konecne gr style kterej me bavi takze pekne na novo
Lebo veľké oči máte...
Jde to většinou krásně až ke guardianovi - tam je to 50/50 že nereaguje na strašení a to je pak celkem malér
Ale GR45 jednou pokoříme určitě
Ale GR45 jednou pokoříme určitě
-
- Gorebelly
S ocima to nema nic spolecne jde o to ze pokud dosahnes urcite urovne tak jedinej progres ve hre je pak gr kde se snazis dosahnout sveho maxima to poznas sam pokud u hry vydrzis a pokud jde o mne osobne tahle smrt me vubec netrapi protoze sem s ni pocital ono pokud se snazis hrat na hrane gr na HC tak to ani jinak nejde ze...ta postava byla cilene vytvorena pro gr nahrane a smrt byla celkem jista vec...a aspon mam zase co delat nehlede na to ze bez ripu na takove obtiznosti nejsou zkusenosti do budoucna ktere clovek potrebuje aby se zlepsoval a fakt je ten ze tu 43 by sme dali pokud by se spawnul jinej guardian..myslim ze v budoucnu se muzem klidne dostat az na gr 45 a pak buh s nami
Amen [THUMBS UP SIGN]
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... MF to napsal moc pěkně, jen k tomu amuletu - příjde mi, že must have je cameo, protože všemu se dá jakž takž uhnout, ale jailu ne a tam to musí být na gr 40+ IK, nebo se pletu?:-) ... ale ono si nevybereš, protože když si vemeš cameo, tak RG bude zákonitě Raiziel, nebo jak se jmenuje ten s light :-) ...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
RIP a gratulka ke 42 ten rg je fakt hnus, je to dost ošemetný když wd celou dobu straší vše je v pohodě a pak se objeví rg shodí nějaký šutry nebo jinej bordel, dmg dealeři procnou a je to
jinak support cruse máte? ten dokáže rg docela dobře zaměstnat
jinak support cruse máte? ten dokáže rg docela dobře zaměstnat
-
- Gorebelly
Prave ze support crusse nemame jinak by to mozna bylo jine ale myslim ze cameo neni tak dulezite...arcane sice naklada ale na gr 40-43 to jde porad ustat v pohode ale nejhorsi je podle mne poison a vcera sem si to teda brutalne overil jakmile se spawne ghoom na gr 43 je to v pr.. protoze ten puch dela nechutne daleko ze se k nemu potom ani neda priblizit HP lezou opravdu nechutne dolu a vic nez z arcanu podle vlastni zkusenosti...ted povazuji za nejhorsi rg prave smradocha a jeste Izual je taky magor s tim jeho perma frostem kterej je schopnej vas pronasledovat taky na nechutne velkou vzdalenost az sem cumel...Diky za gratulaci 42 sme dali a to je to hlavni ted uz jen dale a ze zkusenostma ktere u toho clovek nazbiral to bude zase o chlup lepsi snad...
Takze moje zkusenost je takova ze Maras amu je ted pro mne nej volba...aspon co se tyce gr do 43....
Takze moje zkusenost je takova ze Maras amu je ted pro mne nej volba...aspon co se tyce gr do 43....
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Hele ja bych do support krizaka sel, ale potreboval bych poradit jak na to. Cely D3 mam z 95% odehrany na wizz a v ostatnich charech se moc nevyznam. Jednoho crusadera mam, ale moc si s nim nevim rady. Ted se snazim ziskat hlavu do setu, ale ta Kadala mi ji ne a ne dat. Cpu do ni shardy horem, dolem a nic.