Příspěvek
od mdmT » 26.02.2015, 12:36 hod.
... mf, ale toto není můj případ :-)) ... kdo mě zná a něco se mnou odehrál od začátku co D vyšlo, tak Ti to potvrdí ... já diablu věnoval fakt poměrně dost času ( určitě 1500+h ) a 95% času jsem strávil jako dle mého více než dobrej suport, hrál jsem nejdřív sledge fist monka a pak zdps monka ... cca půl roku zpátky mě to absolutně přestalo bavit a diablo jsem prakticky nehrál, za poslední 3 měsíce budu mít nahráno tak 15h, když moc ( z toho 14 za poslední 3 dny :-) ... teď jsem to zapl víceméně náhodou když jsem byl nakulenej a neměl co dělat a zjistil jsem, že mám v bedně full mara set co mi kluci postupně naházeli, když jsme hrávali tank +2-3x DH ... tak jsem si řekl, že to zkusím DH jsem měl na lvl 70 z první sezony, takže s tím byla práce nula nula nic a od záčátku jsem to bral tak, že až ripnu, tak ripnu a víceméně s tím končím ... tzn. DH neznám, neumím , nikdy jsem nehrál a ani neměl extra v plánu hrát , jen to byla fakt zábava po dlouhé době něco zabít a nebýt jen podržtaška :-)) ... tzn. souhlasím s Tebou, že když hraju vysoký rifty tak musím počítat s ripem a pak je asi divný být nasranej a dávat unistal ... prostě jednodušše - jsem fotr od rodiny, mám minimum času na hru, jen tehdy, kdy se okradu o vlastní spánek ... a v tu chvíli mám s diablem jeden problém, nízký obtížnosti se skoro nedají hrát, protože to je neskutečnej opruz a nuda, aby jsi mohl hrát vysoký potřebuješ equip ... a prostě už se mi nechce věnovat 95% času tupýmu pobíhání , kdy to všechno padá na ráno, abych si pak 5% času mohl zahrát hru na hraně ... ale toto co popisuju není problém diabla, ale můj, vlastně ani nevím proč se tu "obhajuju", ale prostě nemyslím si, že jsem přesně ten typ hráce co jsi popsal, spíš jsem už si za ty 2,5 roku s dialbem vyzkoušel asi všechno co jsem chtěl a teď budu pařit to co posledního půl roku ( fifu, crew a poe :-))) ...
Nordire ten GR nebyl žádnej závratenej, šli jsem já s DH a frozen s WD gr 37, ale šli jsme to oba v dmg a já byl nakulenej jako puk, za střízliva bych tam nezůstal, ale jak jsem ji měl, tak jsem zjistil že mi došla discipline v né úplně pravej čas, pak nějakej jail , mortar nebo co a bylo vymalováno :-)) ...