Dovolil bych si tu trochu přiblížit náš rozrůstající se NON-SEASON HC klan (CZ M. F. TEAM

Jsme taková směska různých existencí - čistokrevní dlouhodobí HC hráči, přeběhlíci z již nudného SC (jako já či KarelKiller) popř. úplní začátečníci s D3 co to toho jdou natvrdo

Naše paragony jsou většinou 500-750, ale ti začínající jsou samozřejmě níže - nicméně nikoho nediskriminujem, berem do party, pomáháme, zahrajem nižší obtížnost na kterou dotyčný má, no týmová spolupráce myslím funguje fajn - kdo potřebuje vyexpit postavu (novou či po RIPu) nemá problém najít pomoc, stejně jako s vybavením, přebytečné dobré itemy si předáváme v partě - slušná část našich členů byli začínající nováčci s holým zadkem skoro, stejně jako já vlastně

V tenhle moment krájíme T6 jako máslo (aby ne když to Blizz furt zjednodušuje), u GR se držíme kolem 35-45, ale stále platí chuť na týmové hry v greater riftech a případné hezké umístění v žebříčcích, takže challenge rozhodně bude, nuda nehrozí

TS nepoužíváme.
K 15.6. - GR49 úspěšně pokořen (ve čtyřech).
AKTUÁLNĚ:
K 21.6.2015 - Pro nedostatek aktivních hráčů přecházíme pod klan The Expendables (TheEx) - takže leavněte tenhle klan, vyhledejte si je a dejte požadavek na přijetí, případně vás tam pozve někdo kdo už tam odsud přešel.
Klan CZMFT byl v době mého odchodu funkční (nic jsem nerušil, leader opět Natas), kdo chce zůstat, jeho věc, více už je to mimo můj vliv