Zdravím vespolek,
někdo na TSku říkal, že ty nový CoD vypadají prý neskutečně, že to taky asi koupil? Nebo stáhnul a zahrál a prej luxus. Mě naštěstí tyhle hry fakt nic neříkají. Naposled jsem hrál kdysi vietkong a trápil jsem se s tím několik měsíců

Pak ještě Comandos jedničku tenkrát. Ta mě docela bavila, ale je na jiném principu, tak možná i kvůli tomu. Jinak tyhle střílečky nevím no. Ale zas na druhou stranu občas s kámošema zajdem do školy, kde jeden z nich řediteluje a hrajem po síti Unreal Tournament a to je docela prča

Přitom je to vlastně to samé, jen člověk neplní mise...
Možná ale s mým nadšením, kdybych si to koupil a nainstaloval, tak mě to třeba chytne, tak to radši dělat nebudu, protože už teď jsem na tom s časem bídně a pak už bych opravdu nevěděl coby.
O víkendu jsem diablo skoro nezapnul. Došel jsem ke zjištění, že je to v momentální situaci ztráta času. Každý předmět, který totiž padne a může být sebelepší je totiž na rozklad kvůli novým legendárním itemům těm starověkým...Tak jsem se rozhodl až do patche "přerušit" hraní diabla a věnovat se jiným hrám, které jsem odsunul na druhou či třetí kolej. Přerušení hraní diabla spočívá v tom, že nebudu už farmit bounty, ani chodit rifty normální. Jediné co bych chtěl je pokořit ještě ty vyšší patra GR v partě dvou, tří a čtyř lidí. Solo GR pro mě není výzva a díky těm mapám a mobkům mě to nebaví, ale o tom už jsem psal. Ale ve více lidech je to aspoň prča.
Takže do hry naskočím vždy na chvílku, oběháme nějaký ten GR a zas logout. Jak v normální hře, tak na PTR. Obecně jsem úkoly své pro první sezonu splnil. V prvopočátku jsem na sezonu šel jen doexpit semdmdesátku, abych měl ten transmog. Pak jsem si říkal, že když už tam jsem, tak bych mohl dropnout Furnace a Kukkri, které se mi nedařily v normální hře a nakonec jsem si řekl, že bych mohl splnit achievy Season only. V současné době mám achievy splněné a kukkri i furnace mám, takže cíle splněny a sezona pro mě "skončila"..
Přesto o víkendu došlo k nějakým zjištěním. Chvíli jsem byl na tom PTR a kluci co říkali, tak tam byli docela větší chvíli a tak pár postřehů...
Můj postřeh je jasný, šel jsem pár bounty a zkoušel jak dojebali ten mara set. Přišlo mi, že to padá stejně rychle, jako to padalo se spenderama. Upravil jsem build tak, že jsem místo multishotu nandal past na zpomalení a zvýšení dmge, jinak jsem ostatní nechal jak bylo. Nedával jsem ani žádnej hatred doplňovač. Tím, že se sentry vyhazují hned dvě a s mým stylem hraní, že se nikam neženu jsem nepoznal žádný rozdíl, jedině v tom, že to všechno padne hned a ty senty mě ani nijak neomezují. Vyhodil jsem vždy dvě sentry najednou, což to ten nový patch povoluje, hodil jsem frost arrow kvůli procnutí pasivky a trapped gemu a pak jedno CA a bylo vše dole. Aniž bych dropnul nějaký ten ascient krám. Takže počítám, že až něco za sto let třeba podropuju, tak to bude jen lepší. Chtěli bychom s klukama vyzkoušet ten nový set pro DH...každopádně já se stejně vracím k WD po sezoně, takže na DH mi věci dropnou leda kluci

Takže na T6 přičemž obtížnosti nezvedali je to hratelný i "po staru" a GR stejně budu chodit s Witchem, takže mě ty změny u DH ani netankují...
Kluci se PTR věnovali trošku více a tím zvýšením dropem legendárek se jim podařilo dropnout nějaké ascient věci už, hlavně zbraně pro DH a prý je to masakr. 34tier do sedmi minut atd. Dneska a během týdne zkusíme tudíž na PTR co nejvyšší tier GR, který dáme i za cenu, že ripnem, pač si tam za tři dny ty postavy můžem nahrát znovu, tak to pohrotíme. Proložíme to oficiálníma GR co nejvyššíma v normální hře jednak pro porovnání a jednak pro radost
Takže dia úplně na hřebík nevěším, ale do vydání patche je to ztráta času a tak to vidím jen na ty GR a nic víc

Spíš potestování na PTR a hraní jiných her. Včera jsme dali LoL poprvé ve full partě na TSku a byla to paráda, brzy nás bude pět a víc, tak si povodíme i 5vs5 a bude to parádička