Graveyard
Ne Wulfgar je borec, toho nezkosí ani Yochtol ale víc jak na T4 ho neberu, zas takovej borec to není
Re: Graveyard
Zdravim pani vcera RIP crus na maltaelovi t6.
Dovod? No jednoducho som ho rozbehol dostal som ho cca na 20% hp potom mi hra padla do windowsu a az za cca 15sec som sa vratil do hry no bol som uz mrtvy , stalo sa niekomu nieco podobne ?
Dovod? No jednoducho som ho rozbehol dostal som ho cca na 20% hp potom mi hra padla do windowsu a az za cca 15sec som sa vratil do hry no bol som uz mrtvy , stalo sa niekomu nieco podobne ?
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
R.I.P
mě se to stalo v osmičkách, když jsem neměl udělaný aktualizace tak, že se mi nové zobrazí na úvodní přihlašovací obrazovce a já si je pak manuálně sám stáhnu a nainstaluju. Když jsem komp dostal nový, tak to bylo nastavený tak idiotsky, že mě to z hry vyhodilo a nabízelo mi to nějaký kraviny a než jsem si právě přečetl co ruším, nebo potvrzuju, tak jsem byl taky ze hry nějakých 5-10s a to může být smrt...mě naštěstí to vždycky vyhodilo, když jsem byl ve městě...nevím jaký máš windowsy, ale mě se to stalo až v osmičkách, když jsem předtím měl XPčka, tak se mi to nestalo ani jednou...
mě se to stalo v osmičkách, když jsem neměl udělaný aktualizace tak, že se mi nové zobrazí na úvodní přihlašovací obrazovce a já si je pak manuálně sám stáhnu a nainstaluju. Když jsem komp dostal nový, tak to bylo nastavený tak idiotsky, že mě to z hry vyhodilo a nabízelo mi to nějaký kraviny a než jsem si právě přečetl co ruším, nebo potvrzuju, tak jsem byl taky ze hry nějakých 5-10s a to může být smrt...mě naštěstí to vždycky vyhodilo, když jsem byl ve městě...nevím jaký máš windowsy, ale mě se to stalo až v osmičkách, když jsem předtím měl XPčka, tak se mi to nestalo ani jednou...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
RIP...na mathaelovi mi to osobně padá, je tam nějakej bug který mi shazuje ovladače grafiky, skoro vždycky mi to padne s nějakou chybovou hláškou už tam ani nelezu
Já prozměnu vyrobil další mrtvolku, ve čtvrtek mi padl vysnnjej setovej amulet pro mončiči, super staty 10cc, xxx-xxx dmg, dex a 90chd, v sobotu ráno si v klidu jdu GR27, skoro nakonci s asi 10ti minutovou rezorvou času dc a pápá, nebyl jsem ani u elity jen nějakej pacouk byl u mě po lognutí klasika šedá obrazovka a postava v pánu
Já prozměnu vyrobil další mrtvolku, ve čtvrtek mi padl vysnnjej setovej amulet pro mončiči, super staty 10cc, xxx-xxx dmg, dex a 90chd, v sobotu ráno si v klidu jdu GR27, skoro nakonci s asi 10ti minutovou rezorvou času dc a pápá, nebyl jsem ani u elity jen nějakej pacouk byl u mě po lognutí klasika šedá obrazovka a postava v pánu
Y0G1: Mám win 8 a hra se mi vypne z ničeho nic a zknčim ve winu na ploše s nějakou vyblitou chybovou hlaskou. Stanese to třeba obden po dobu 14ti dní a pak zase 2 měsíce nic a tak pořád dokola :-D
Na to zvykneš, trochu si ponadáváš a jdeš dál. Jediný doporučení mám hrát stále jednu postavu a truhlu mít narvanou náhradním gearem
Teď jedu PTR sezonu 2 a stejně vše zase vyměníš. Už jsem tam 2x ripnul ale jako 2000 bonus na drop lege je vážně úlet, za rift 40+lege :-D
Na to zvykneš, trochu si ponadáváš a jdeš dál. Jediný doporučení mám hrát stále jednu postavu a truhlu mít narvanou náhradním gearem
Teď jedu PTR sezonu 2 a stejně vše zase vyměníš. Už jsem tam 2x ripnul ale jako 2000 bonus na drop lege je vážně úlet, za rift 40+lege :-D
- Shadou
- Minion of Destruction
jedeš druhou sezonu jo? A je tam nějaký lákadlo? Nějaká lege, která normálně nebude? Pač po zklamání z první sezony se mi do druhý ani nechce...leda by tam bylo něco spešl...
No pani mam win 8 takze gg. Naozaj som bol statny ked som mal fajn crusadera.
Co sa tyka hram season hc .
Co sa tyka hram season hc .
- Shadou
- Minion of Destruction
to byla otázka na kolmena , jak psal, že na ptr jede druhou sezonu, tak jestli tam je nějaký lákadlo, jestli to má cenu
Pánové, R.I.P. oběma dvěma. Na Malthaela osobně raději nechodím. On je dost tuhý i na T1 a nechci riskovat zbytečnou ztrátou na něm.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Ja som si chcel spravit len anchiv.. s tym ze equip som na neho mal a hlavne isiel dole celkom pohodicke pasivecka na zaciatku procla, ale nic co by som neubehal a az na konci fightu sa stalo to co sa stalo , keby to viem tak na neho kaslem. Najviac zabolela tato strata.
Najviac som si pri nom vytrpel ked som farmil stit na condem 3 dni po 8h+.
Najviac som si pri nom vytrpel ked som farmil stit na condem 3 dni po 8h+.
R.I.P. Frozen a mdmt v gr 34... S Hulkem jsme nastesti zdrhli...
Dobrý kámoši dva tam zařvali a zbytek zdrhnul ale teda RIP
My to s Hulkem jistili vic zezadu. Bylo to fakt brutalne rychly. Ripy jsem zaregistroval podle zarvani, nebyl cas se ani kouknout do textu.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Jinak díky , ale popravdě ani nevím jak se to stalo. Jo už vím... frozen. Hm to je potvora...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
@ Azazel_cz: a co jsme měli ripnout kolegiálně taky? supporti jsou přece vepředu a dh vzadu a hází sentry před sebe, jedna rána co doletí na dh a rip
byla to úzká ulička, takovej ten debilní rift s cestičkama nahoru dolu, myslím že do byl double pack určitě tam bylo kopec frozenu a ty orby nakládají už jak tikají strašně moc, btw to je naše klasická smrt v klanu dříve to bylo Světlu vstříc a poslední dobou to byly frozen orby ještě ve stádiu jak tikají, případně ta velká frozen koule
byla to úzká ulička, takovej ten debilní rift s cestičkama nahoru dolu, myslím že do byl double pack určitě tam bylo kopec frozenu a ty orby nakládají už jak tikají strašně moc, btw to je naše klasická smrt v klanu dříve to bylo Světlu vstříc a poslední dobou to byly frozen orby ještě ve stádiu jak tikají, případně ta velká frozen koule
Byly to dva packy a jednalo se o kombinaci frozen a frozen orb. Ale uz si nepamatuji co z toho vas sundalo. Bylo to tak rychly ze ja sam jsem mel co delat z tech frozenu zdrhnout.Frozen píše:Jinak díky , ale popravdě ani nevím jak se to stalo. Jo už vím... frozen. Hm to je potvora...
Jinak legrace bude az pohrbim tu svoji dh. 250 hodin je celkem hodne Ale nedavno jsem videl Kukiho video jak stylove zapichl svoje wd snad po 800 hodinach pokud jsem to dobre pochopil
Včera večer nám ripnul leader klanu Natas s Crusem (70h), menší záhada u rift bosse T6 - sice mu procla už pasivka, klátíme bosse a v moment kdy boss šel dolů, on taky z ničeho nic a ani neví na co, umřeli hezky bok po boku, jak romantické
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Upřímnou soustrast, kdo mně bude teď protahovat T6 (ale večer jsem viděl, že už se levelí novej Cruiz). Sám se na ní ještě necítím, vždyť jsme si včera s Vítkem jeli pohodovou T4 až jsem si říkal, že by jsme to mohli zvednout na T5. Ale zase na té T4 jsem si mohl v pohodě pročítat klanovej chat