Den se opět se dnem sešel a ve světě Diabla a malého Shadouka se udály nějaké změny a snad k lepšímu a tak jsem se rozhodl je trošku popsat. Po odpoledním běhání, kde jsem trhnul rekord(asi jak sem byl nadrženej do hry) jsem si k tomu sednul. Říkal jsem si, že nalovím pár klíčů, abych mohl udělat mašinky když to den předem tak hezky padalo a parta byla super. Bohužel náhoda, či real life tomu chtěly, že jsem nemohl jet klasickou stíhací jízdu, ale dost jsem afkoval, odbíhal...Ale i tak se zadařilo a pár mašinek se povedlo. Během farmy klíčů nepadla žádná zázračná lege, zelené gemy, které jsem potřeboval a stále potřebuju na reroll toho pěkného amuletu na lightning rezist a heal z něj, se také nedostavily. Ale klíče padaly a proto jsem to odpoledne hrál.
K večeru se sešla parta kluků ze Serafínů ve složení Mydlář, Lightofstorm a Thannis a moje maličkost a sešroubovali jsme operativně mašinky podle toho, co jsme potřebovali, abychom měli šanci na HFA. Proběhli jsme několik runů až měl nakonec každý na tři HFA. Já opět neměl souly, tak jsem si mohl zkusit jen jeden a ten byl opět nečekaně s příšerným rollem a na další dva matroš v bedně.
Souly se nejlépe farmí v riftech, tak jsme poběhali pár riftů, padlo mi pár lege, ale to nebylo nic proti Lightovi, kterému to padalo jako na běžícím pásu a dokonce mu padly dva gifty, další věc, kterou celkem nutně potřebuju

No byla to opět super hra, vše padalo jako švestky, rifty hotový hned. Shardy se také sypaly a tak sem zkoušel Kadalu, jestli se na mě neusměje štěstí - neusmálo. Nedala mrška ani lege ze tří naplněných inventářů, tak snad dnes

Někdy kolem desáté v partě vystřídal Lighta Uoresident se svou mončicí s mantrami a hra hned dostala nový náboj. Je to celkem brutální boost ty mantry, Tougness z nějakých 9m na 16m je docela znát

Takže bezpečno a to je pro můj blažený pocit to nejlepší. Nicméně skoro nic nepadlo. Padlo teda dost legendárek, ale všechno rovnou soul až jsem nastřádal nějakých 23 soulů a šel těsně před spaním zkusit ještě dva HFA. Totální trága, pasivky to udělalo, který ani nevím co dělají prostě bída. Tak jsem si řekl, že když už je to taková bída, tak mi třeba Kadala zvedne náladu a tak jsem do ní narval posledních 310 shardů a opět ani lege. Asi jí nerfli, nebo nevím, možná sem jí nějak nakrknul i když nevím. Jednám s ní v rukavičkách.
Pak už šli kluci spát a já sem si říkal, že docházejí klíče od riftů, tak si skočím jeden run bounty. Bylo to rychlé. Předtím se mi povedl na ten lightning amulet hodit 9cc(viz podpis - seasonal WD) a tak jsem ho nasadil a lahoda. Většina elite packů měla orbital, thunderstorm, nebo elektriku a proti tomu všemu jsem byl immune a tak jsem nemusel pořád před něčím uhýbat a šlo to suprově, myslel jsem si, že ten amu je na nic, že je lepší ten arcane, ale to jsem se pletl!!!
Když člověk dropne takový amulet, tak pak přemýšlí, jestli vůbec má cenu dělat HFA, který žádnou imunitu nemá...zatím jsem dělal čtyři a ani jeden nestál za moc. Počítám, že až tak stej bude mít pořádný roll a ještě k tomu pasivku, kterou bych chtěl. Ale tak to má asi být. Blizz určitě nechce, aby každý hráč měl imba HFA hned ze startu, protože pak už by se ti Ubeři asi moc nechodili. Škoda, že neexistuje makro, jako byly makra třeba ve WoW kde bych si udělal na tlačítko myši výměnu amuletů. Že bych jel pěkně narolovaný HFA, když by měli elite packy elektriku, tak bych nahodil amu na elektriku, když by měli arcane, tak bych jednoduchým kliknutím myšky přehodil ten na arcane. To by byla paráda. Takhle mít otevřený inventář přes půlku obrazovky a klikat je blbý
Plány pro dnešní odpoledne a večer jsou jasné. Dneska Ubery asi prdím, musim nafarmit mrtě shardů a zkoušet tu Kadalu na ty taskery. Už musí padnout

Zase na druhou stranu na non season postavách mi padly z trashe při plnění bounties, takže když bych třeba farmil klíče, tak mi taky padnou. Takže ještě uvidím. Ono fields of mistery a oáza ve druhém aktu jsou dlouhé jako tejden před výplatou, než to člověk projde, tak potká takových elitek a mobíků, že je taky šance na nějaký ten pěkný drop.
PS: ještě jsem zapomněl zmínit jednu smutnou událost co se včera stala a to byla smrt mého kolegy z klanu Dejva. Normálně bych to nezmiňoval, nebo to rozepsal trošku košatěji, ale smrt to nebyla žádná epická v bitvě...Dejv potkal elite pack Lag v kombinaci s DC a i na T1 s jeho tougness to bylo hned. Měl už celkem pěkně rozjetýho DH. Snad ho to neodradí a ještě sezoně dá šanci..:RIP Kámo...