Hravate niekto aj T6?
Ak mate guraz na poriadne HC tak by som bol rad keby sme sa pozbierali na nejake rifty.
Unity mam takze pohoda.
HC T6 niekto?
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: HC T6 niekto?
před unity tě musím varovat používá se na solo s nesmrtelným followerem
v normální partě ho vždy sdělávám, protože to že někdo dostane nakládačku může tebe stát život ikdyž jsi ve městě
jinak někdy můžeme s klukama zahrát mrtvolky T6 chodí jen je to s docházkou momentálně trochu na štíru
momentálně online mdmt a frozen skus jim písnout, klidně se na mě odkaž
v normální partě ho vždy sdělávám, protože to že někdo dostane nakládačku může tebe stát život ikdyž jsi ve městě
jinak někdy můžeme s klukama zahrát mrtvolky T6 chodí jen je to s docházkou momentálně trochu na štíru
momentálně online mdmt a frozen skus jim písnout, klidně se na mě odkaž
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Hulku ten unity je fixlej už ne?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
kuki jak fixlej? jako že tě nesejme ve městě???
nevím neskoušel jsem, jinak to je extrém, ale ani ve hře bych ho nenosil, asi před tejdnem jsem ho hnedka sundával protože jsem dostal sadu ...
zbytek party si bohužel unity nechal což stálo jenoho nejmenovaného wize čistý trenky, naštěstí ho pasivka zachránila
nevím neskoušel jsem, jinak to je extrém, ale ani ve hře bych ho nenosil, asi před tejdnem jsem ho hnedka sundával protože jsem dostal sadu ...
zbytek party si bohužel unity nechal což stálo jenoho nejmenovaného wize čistý trenky, naštěstí ho pasivka zachránila

- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Si nás popřídávej Chestere, ale T6 taky není žádná hitparáda, uvidíš sám, že to VI je vlastně jen číslo v rohu obrazovky.
T6 neni problem, ale chce to dobrou partu, na-palm monk+jade a jde to v poho. Kolikrat je to vic bezpecny v dobry parte nez T4 na public 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
No ve městě by už neměl esi si to dobře pamatuju.
Zkuime.
Zkuime.

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Já T6 taky chodím, ale moc v tom nevidím prespektivu...ale v partě by to mohlo být třeba lepší, kdybys nikoho nenašel, nebo zrovna nikdo nebyl tak můžem skočit...
trošku OT:
Když se trošku zadumám a něco o tom napíšu a rozepíšu se, tak....když jdu T6, tak to trvá o pět deset minut dýl než na T5 a adekvátně výše, než nižší obtížnosti a co se týče dropu??? Drop = stejný krap jako na T1 nedejbože master...
Jooo kdyby se blizárdi trošku pofackovali a udělali by drop dle obtížnosti, jak slibovali, tak pak by ty vyšší obtížnosti byli trošku výzva, ale pro hráče jako já, kterýmu záleží spíš na gearu, než na paragonu tisíc milionů je tohle jen nuda nuda nuda...chodím T6 a co z toho? Padlo mi něco dobrýho? Všechno mi dala kadala nebo popadalo na T1-3. Od tý doby co sem začal chodit T4-5 a poslední tři týdny T6 mi nepadlo nic pořádnýho...
Takže proč T6? Kvůli výzvě? Plácat se po ramenou že chodím T6? To je směšný...kdybych věděl, že na T6 mi může padnout ring, amulet, zbraň nebo cokoliv, co mi třeba nepadne na T5, nebo na T5 co mi nepadne na T4 atd. tak by to byla výzva a mělo by to smysl, ale takhle??
trošku OT:
Když se trošku zadumám a něco o tom napíšu a rozepíšu se, tak....když jdu T6, tak to trvá o pět deset minut dýl než na T5 a adekvátně výše, než nižší obtížnosti a co se týče dropu??? Drop = stejný krap jako na T1 nedejbože master...
Jooo kdyby se blizárdi trošku pofackovali a udělali by drop dle obtížnosti, jak slibovali, tak pak by ty vyšší obtížnosti byli trošku výzva, ale pro hráče jako já, kterýmu záleží spíš na gearu, než na paragonu tisíc milionů je tohle jen nuda nuda nuda...chodím T6 a co z toho? Padlo mi něco dobrýho? Všechno mi dala kadala nebo popadalo na T1-3. Od tý doby co sem začal chodit T4-5 a poslední tři týdny T6 mi nepadlo nic pořádnýho...
Takže proč T6? Kvůli výzvě? Plácat se po ramenou že chodím T6? To je směšný...kdybych věděl, že na T6 mi může padnout ring, amulet, zbraň nebo cokoliv, co mi třeba nepadne na T5, nebo na T5 co mi nepadne na T4 atd. tak by to byla výzva a mělo by to smysl, ale takhle??