Graveyard
Ptž mi do tý doby ještě nepadnul gyrfalcons, to bych se už šel asi oběsit. Ten maximus krásně přidával dmg když se spawnul ten demon. Skilly jsem ale používal na holy
Re: Graveyard
O vikendu se mi darilo 2 monkove ko a jeden dh
Jeden monk v tom byl relativne bez svyho zavineni pac ares a jeste jeden pablb ceskej vrazdili na publiku postavy, asi pres 30mil toughnes mi nepomohlo, a druhyho mi sundal lighting asi behem 1,2 vteriny
Jeden monk v tom byl relativne bez svyho zavineni pac ares a jeste jeden pablb ceskej vrazdili na publiku postavy, asi pres 30mil toughnes mi nepomohlo, a druhyho mi sundal lighting asi behem 1,2 vteriny
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
R.I.P. ti pk jsou fakt na palici dávají to pak na yt je tam video týden starý je to dvojka ares a vladme idkyž si myslím že není čech ale rusák video je z jeho pohledu a má to celé rusky https://www.youtube.com/watch?v=W82oxcY7juU
jinak proboha neskákejte na publicu na někoho neznámého... navíc na t3/4 když bojuje s elitou i když napíše že je to safe, ukazuje legendárky a podobný triky, někdy i poodejde aby jakoby zhasla ikonka boje nahoře, wd jen troluje ve městě a barb to dole drží
jinak proboha neskákejte na publicu na někoho neznámého... navíc na t3/4 když bojuje s elitou i když napíše že je to safe, ukazuje legendárky a podobný triky, někdy i poodejde aby jakoby zhasla ikonka boje nahoře, wd jen troluje ve městě a barb to dole drží
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
hulkxxxl: vladme je Čech, mluví tam pak česky (zhruba ve 24:20), když se k nim připojí WD z CZSKHC klanu a chvíli si tam sprostě nadávají
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Totálně vůbec nechápu o co v tom videu jde, vim že je nechají ripnout schválně, ale jak? Však se naportuje někam a tam je fearuje a lidi umíraj? Dyť kolem něj ani nikdo není, to probíhá ještě někde v hajzlu u toho arese? Tak proč ukazuje tohle video, a né jak umírají?
No mě se zdálo, že mám ve městě nejak lagy, prostě nepozornost, navíc ja měl monka asi 35mil toughnes tak jsem nepredpokladal, ze bych ripnul no
Vladme nevim ejstli je cech ale cesky umi, protoze kdyz jsme ripnul tak dario je nasel a psal si s nim a jeste opicak psal ze nerad vrazdi cechy.
Ale je fakt ze na tom videu jak se pripojil cocito(nebo jak se jmenoval) tak to ustal hodne dobre i kdyz nechapu jak se mu to povedlo
Vladme nevim ejstli je cech ale cesky umi, protoze kdyz jsme ripnul tak dario je nasel a psal si s nim a jeste opicak psal ze nerad vrazdi cechy.
Ale je fakt ze na tom videu jak se pripojil cocito(nebo jak se jmenoval) tak to ustal hodne dobre i kdyz nechapu jak se mu to povedlo
- Still-Alive
- Doom Knight
Taky nechápu co z toho ti dementi mají
Dementi. a ako si uz brusil zubi na mojho kukriho
Bagr13 niesom cocico
Bagr13 niesom cocico
vladme je ale vzdělanej parchant. Umí anglicky i rusky, žádnej blb to nebude. Jestli to tenhle panáček v životě někam dotáhne, tak lituju všechny v jeho okolí. Jinak je tu seznam, tak jej používejte. Máte tam snad všecky aktuální pk.
tak hocico jan a to prd vidim momentalne, jak ses tam udrzel ze jsi neripnul?
-
- Quill Rat
- BattleTag:zlutou
Vladme.Haha .Je to rusak,ktery se ucil na Karlovy univerzite v praze za komunistu,tak ze vi velice dobre cesky,rusky a anglicky,blb to opravdu neni-
Jsem s nim v klanu asi pul roku ,klidne me za to nadavejte,mam vas v ------
No a proc dela to co dela?Tato hra je proste v hovnech,neni v ni defakto co delat a uz ma svoje za sebou.Tak to se proste bavi a je to jejich zabava nat tak uz nudnou hrou.
A ja se jim ani nedivm,ac nejsem PK hrac,tak zabiti jineho hrace v teto hre proste musi byt nejlepsi a nejvzrusujiciho co se da v te hre vlastne udelat.
Tu mam profil ,kdyby nekoho zajimalo co jsem za debila http://eu.battle.net/d3/en/profile/CRAC ... o/44639504
No a jak sem se k nemu dostal?Pripojil jsem se na publik a zrovna tam pkckovali,on me napsal at vypadnu ze zabijej hrace a me zabit neche jakozto cecha-a od ty doby s polu sem tam zahrajem,pokecame a vzdy me velice rad se vsim pomuze atd-
Jinak na publiku hraju 80 procent sveho HC casu.staci se proste podivat na profily hracu nez vlitnu do portu.20 m tacnes vejs je jasny te je to pk.
Jsem s nim v klanu asi pul roku ,klidne me za to nadavejte,mam vas v ------
No a proc dela to co dela?Tato hra je proste v hovnech,neni v ni defakto co delat a uz ma svoje za sebou.Tak to se proste bavi a je to jejich zabava nat tak uz nudnou hrou.
A ja se jim ani nedivm,ac nejsem PK hrac,tak zabiti jineho hrace v teto hre proste musi byt nejlepsi a nejvzrusujiciho co se da v te hre vlastne udelat.
Tu mam profil ,kdyby nekoho zajimalo co jsem za debila http://eu.battle.net/d3/en/profile/CRAC ... o/44639504
No a jak sem se k nemu dostal?Pripojil jsem se na publik a zrovna tam pkckovali,on me napsal at vypadnu ze zabijej hrace a me zabit neche jakozto cecha-a od ty doby s polu sem tam zahrajem,pokecame a vzdy me velice rad se vsim pomuze atd-
Jinak na publiku hraju 80 procent sveho HC casu.staci se proste podivat na profily hracu nez vlitnu do portu.20 m tacnes vejs je jasny te je to pk.
Naposledy upravil(a) crackonos1984 dne 24.07.2014, 10:22 hod., celkem upraveno 1 x.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jj, hovada se najdou mezi blbci i mezi chytrymi lidmi
(tez me obcas laka zahrat si pk, ale co jsem to parkrat zazil z druhe strany, i kdyz me nikdy nesejmuli nemam zaludek na to kazit hru nic netusicim neznalym hracum, ani by me ten nerovny "boj" netesil, ale obcas me svymi pruhlednymi kecy slusne pobavili)
(tez me obcas laka zahrat si pk, ale co jsem to parkrat zazil z druhe strany, i kdyz me nikdy nesejmuli nemam zaludek na to kazit hru nic netusicim neznalym hracum, ani by me ten nerovny "boj" netesil, ale obcas me svymi pruhlednymi kecy slusne pobavili)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Still-Alive
- Doom Knight
Aha, Rusák, to mluví za vše, blb to není, ale kurvit takhle hru ostatním... no je to pěkný úd
Proč to teda hraje, když ho to nudí do té míry, že nasírá ostatní? Asi malý e-penis
Proč to teda hraje, když ho to nudí do té míry, že nasírá ostatní? Asi malý e-penis
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak at me hodí invite nebo někomu odsud radi zajdem, ale T3 celkem nuda.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Vysvětlí mi teda prosím někdo to video, nebo to taky nikdo nechápe? : ) Proč ten WD hauntoval milion crepu? Jakej to má význam, když umírají někde jinde, u Arese asi,? to bych spíš ukazoval video, jak chcípaj u Arese ne? Nepobírám to : )) To má jako lagovat o to víc, když se naportuje k Aresovi a ten drží elitky?
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To vis amatéři, Ares se ještě nenaučil natáčet.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
20m tough mám na polovině HC charů, takže je to trošku jinak a takhle jednoduché to není. A ne, nedělá to z nudy. Dělá to, protože je to hovado. Taky se v Diablu nudím, nezapl jsem ho už snad měsíc. Vrátím se k němu, až zase budu mít chuť. To je tak ujetej názor s tou nudou, jak máloco. To by všeci museli po čase pékáčkovat, leč dělá to pouze pár debilů.
Moje první smrt byla wizzka na lvl 60.. uplně mě to naštvalo protože nezemřela mou blbostí ale tím, že se mi sekla hra tam jak v RoS na začátku dete do tý katedrály jak se před ní shromažďujou kostlivci... no tak předtím se mi to seklo a nic... D3 přece bere vypnutí jako auto smrt a nebo mě rozsekali obyčejné bílé kostry... kdybych za to aspoň mohl čistě já svojí demencí......
https://tdgameclub.com/ - Trusted game reviews
http://tomgamer.com
http://gamingcats.com - Indie game studio
https://worldofadults.com
http://tomgamer.com
http://gamingcats.com - Indie game studio
https://worldofadults.com
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmm , mazání postav v přípravách na sezóny vrcholí, včera sem uklizel učet a mazal hrdiny, co už nechci hrát (potažmo si udělam nový v sezóně), tlač. delete jsem zmáčkl se slzou v oku i u mé nejstarší postavě v diablu tři, 16 měsíců už je dlouhodobej vztah, chápete, těžký rozchod !
NO ale nejsem off topic, před hodinou jsem spáchal muj druhý rip v RoS, vpravdě regulérní - jepičí život (dva dny a i tak byla má nej ) mé lighting čarodějky jsem ukončil při testování, jak rychle stihnu udělat t1 rifty solo. Abyste rozuměli, ona byla skvělá, 2,5M elemental DPS, ten pocit spaleného masa elektrikou sem ještě v diablu 3 nezažil, byla až moc dobrá a byl sem z ní moc pryč Šlo to tak dobře, že jsem se v zatáčce zasekl při teleportu v pěti výbuších moltenů od elitek, co sem odpařil zlým pohledem, ale to sem jaksi nerozchodil Jou Jou, do závěrečného testovací protokolu jest psáno, že to šlo smrtícím tempem
Další volné místo na sezonní postavu!
NO ale nejsem off topic, před hodinou jsem spáchal muj druhý rip v RoS, vpravdě regulérní - jepičí život (dva dny a i tak byla má nej ) mé lighting čarodějky jsem ukončil při testování, jak rychle stihnu udělat t1 rifty solo. Abyste rozuměli, ona byla skvělá, 2,5M elemental DPS, ten pocit spaleného masa elektrikou sem ještě v diablu 3 nezažil, byla až moc dobrá a byl sem z ní moc pryč Šlo to tak dobře, že jsem se v zatáčce zasekl při teleportu v pěti výbuších moltenů od elitek, co sem odpařil zlým pohledem, ale to sem jaksi nerozchodil Jou Jou, do závěrečného testovací protokolu jest psáno, že to šlo smrtícím tempem
Další volné místo na sezonní postavu!
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
RIP
tento víkend mi připadalo že se udělalo nějak moc místa na postavy, RIP všem, ať při naší legendární prohrané bitvě u uberů, nebo i po zbytek víkendu fakt toho bylo nějak moc (i na rift it forward jsem zažil rip holt světlu vztříc funguje i tam)
tento víkend mi připadalo že se udělalo nějak moc místa na postavy, RIP všem, ať při naší legendární prohrané bitvě u uberů, nebo i po zbytek víkendu fakt toho bylo nějak moc (i na rift it forward jsem zažil rip holt světlu vztříc funguje i tam)