Graveyard

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Azazel_cz
Fallen Shaman
BattleTag:Azazel#2395
Re: Graveyard

Příspěvek od Azazel_cz » 18.07.2014, 14:49 hod.

Ptž mi do tý doby ještě nepadnul gyrfalcons, to bych se už šel asi oběsit. Ten maximus krásně přidával dmg když se spawnul ten demon. Skilly jsem ale používal na holy

Bagr13
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 22.07.2014, 11:13 hod.

O vikendu se mi darilo 2 monkove ko a jeden dh :D

Jeden monk v tom byl relativne bez svyho zavineni pac ares a jeste jeden pablb ceskej vrazdili na publiku postavy, asi pres 30mil toughnes mi nepomohlo, a druhyho mi sundal lighting asi behem 1,2 vteriny :D

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 22.07.2014, 12:26 hod.

R.I.P. ti pk jsou fakt na palici dávají to pak na yt je tam video týden starý je to dvojka ares a vladme idkyž si myslím že není čech ale rusák video je z jeho pohledu a má to celé rusky https://www.youtube.com/watch?v=W82oxcY7juU

jinak proboha neskákejte na publicu na někoho neznámého... navíc na t3/4 když bojuje s elitou i když napíše že je to safe, ukazuje legendárky a podobný triky, někdy i poodejde aby jakoby zhasla ikonka boje nahoře, wd jen troluje ve městě a barb to dole drží
Obrázek Obrázek

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 23.07.2014, 10:55 hod.

hulkxxxl: vladme je Čech, mluví tam pak česky (zhruba ve 24:20), když se k nim připojí WD z CZSKHC klanu a chvíli si tam sprostě nadávají :)

Cartman
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474

Příspěvek od Cartman » 23.07.2014, 13:48 hod.

Totálně vůbec nechápu o co v tom videu jde, vim že je nechají ripnout schválně, ale jak? Však se naportuje někam a tam je fearuje a lidi umíraj? Dyť kolem něj ani nikdo není, to probíhá ještě někde v hajzlu u toho arese? Tak proč ukazuje tohle video, a né jak umírají? :D

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 23.07.2014, 13:49 hod.

No mě se zdálo, že mám ve městě nejak lagy, prostě nepozornost, navíc ja měl monka asi 35mil toughnes tak jsem nepredpokladal, ze bych ripnul no :D
Vladme nevim ejstli je cech ale cesky umi, protoze kdyz jsme ripnul tak dario je nasel a psal si s nim a jeste opicak psal ze nerad vrazdi cechy.
Ale je fakt ze na tom videu jak se pripojil cocito(nebo jak se jmenoval) tak to ustal hodne dobre i kdyz nechapu jak se mu to povedlo :)

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 23.07.2014, 14:01 hod.

Taky nechápu co z toho ti dementi mají :)

hocico
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od hocico » 23.07.2014, 22:40 hod.

Dementi. a ako si uz brusil zubi na mojho kukriho :{

Bagr13 niesom cocico :)

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 24.07.2014, 07:21 hod.

vladme je ale vzdělanej parchant. Umí anglicky i rusky, žádnej blb to nebude. Jestli to tenhle panáček v životě někam dotáhne, tak lituju všechny v jeho okolí. Jinak je tu seznam, tak jej používejte. Máte tam snad všecky aktuální pk.
Obrázek

Bagr13
Doom Knight

Příspěvek od Bagr13 » 24.07.2014, 08:51 hod.

tak hocico jan a to prd vidim momentalne, jak ses tam udrzel ze jsi neripnul?

crackonos1984
Quill Rat
BattleTag:zlutou

Příspěvek od crackonos1984 » 24.07.2014, 10:07 hod.

Vladme.Haha .Je to rusak,ktery se ucil na Karlovy univerzite v praze za komunistu,tak ze vi velice dobre cesky,rusky a anglicky,blb to opravdu neni-
Jsem s nim v klanu asi pul roku ,klidne me za to nadavejte,mam vas v ------
No a proc dela to co dela?Tato hra je proste v hovnech,neni v ni defakto co delat a uz ma svoje za sebou.Tak to se proste bavi a je to jejich zabava nat tak uz nudnou hrou.
A ja se jim ani nedivm,ac nejsem PK hrac,tak zabiti jineho hrace v teto hre proste musi byt nejlepsi a nejvzrusujiciho co se da v te hre vlastne udelat.
Tu mam profil ,kdyby nekoho zajimalo co jsem za debila http://eu.battle.net/d3/en/profile/CRAC ... o/44639504
No a jak sem se k nemu dostal?Pripojil jsem se na publik a zrovna tam pkckovali,on me napsal at vypadnu ze zabijej hrace a me zabit neche jakozto cecha-a od ty doby s polu sem tam zahrajem,pokecame a vzdy me velice rad se vsim pomuze atd-

Jinak na publiku hraju 80 procent sveho HC casu.staci se proste podivat na profily hracu nez vlitnu do portu.20 m tacnes vejs je jasny te je to pk.
Naposledy upravil(a) crackonos1984 dne 24.07.2014, 10:22 hod., celkem upraveno 1 x.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 24.07.2014, 10:20 hod.

jj, hovada se najdou mezi blbci i mezi chytrymi lidmi

(tez me obcas laka zahrat si pk, ale co jsem to parkrat zazil z druhe strany, i kdyz me nikdy nesejmuli nemam zaludek na to kazit hru nic netusicim neznalym hracum, ani by me ten nerovny "boj" netesil, ale obcas me svymi pruhlednymi kecy slusne pobavili)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Still-Alive
Doom Knight

Příspěvek od Still-Alive » 24.07.2014, 11:19 hod.

Aha, Rusák, to mluví za vše, blb to není, ale kurvit takhle hru ostatním... no je to pěkný úd :)
Proč to teda hraje, když ho to nudí do té míry, že nasírá ostatní? Asi malý e-penis :)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 24.07.2014, 11:44 hod.

Tak at me hodí invite nebo někomu odsud radi zajdem, ale T3 celkem nuda.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Cartman
Burning Soul
BattleTag:Cartman#2474

Příspěvek od Cartman » 24.07.2014, 12:10 hod.

Vysvětlí mi teda prosím někdo to video, nebo to taky nikdo nechápe? : ) Proč ten WD hauntoval milion crepu? Jakej to má význam, když umírají někde jinde, u Arese asi,? to bych spíš ukazoval video, jak chcípaj u Arese ne? Nepobírám to : )) To má jako lagovat o to víc, když se naportuje k Aresovi a ten drží elitky?

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 24.07.2014, 12:13 hod.

To vis amatéři, Ares se ještě nenaučil natáčet.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 24.07.2014, 17:41 hod.

20m tough mám na polovině HC charů, takže je to trošku jinak a takhle jednoduché to není. A ne, nedělá to z nudy. Dělá to, protože je to hovado. Taky se v Diablu nudím, nezapl jsem ho už snad měsíc. Vrátím se k němu, až zase budu mít chuť. To je tak ujetej názor s tou nudou, jak máloco. To by všeci museli po čase pékáčkovat, leč dělá to pouze pár debilů.
Obrázek

thomas_
Wraith
BattleTag:HiddenKiller#2511

Příspěvek od thomas_ » 24.07.2014, 19:37 hod.

Moje první smrt byla wizzka na lvl 60.. uplně mě to naštvalo protože nezemřela mou blbostí ale tím, že se mi sekla hra tam jak v RoS na začátku dete do tý katedrály jak se před ní shromažďujou kostlivci... no tak předtím se mi to seklo a nic... D3 přece bere vypnutí jako auto smrt a nebo mě rozsekali obyčejné bílé kostry... kdybych za to aspoň mohl čistě já svojí demencí......

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 24.08.2014, 20:04 hod.

Hmmmm , mazání postav v přípravách na sezóny vrcholí, včera sem uklizel učet a mazal hrdiny, co už nechci hrát (potažmo si udělam nový v sezóně), tlač. delete jsem zmáčkl se slzou v oku i u mé nejstarší postavě v diablu tři, 16 měsíců už je dlouhodobej vztah, chápete, těžký rozchod ! :D

NO ale nejsem off topic, před hodinou jsem spáchal muj druhý rip v RoS, vpravdě regulérní - jepičí život (dva dny a i tak byla má nej :) ) mé lighting čarodějky jsem ukončil při testování, jak rychle stihnu udělat t1 rifty solo. Abyste rozuměli, ona byla skvělá, 2,5M elemental DPS, ten pocit spaleného masa elektrikou sem ještě v diablu 3 nezažil, byla až moc dobrá a byl sem z ní moc pryč :) Šlo to tak dobře, že jsem se v zatáčce zasekl při teleportu v pěti výbuších moltenů od elitek, co sem odpařil zlým pohledem, ale to sem jaksi nerozchodil :D Jou Jou, do závěrečného testovací protokolu jest psáno, že to šlo smrtícím tempem :D

Další volné místo na sezonní postavu!

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 25.08.2014, 06:08 hod.

RIP

tento víkend mi připadalo že se udělalo nějak moc místa na postavy, RIP všem, ať při naší legendární prohrané bitvě u uberů, nebo i po zbytek víkendu fakt toho bylo nějak moc (i na rift it forward jsem zažil rip holt světlu vztříc funguje i tam)
Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“