Graveyard
Přece nenechám diablofana něco chytnout, když mu můžu dobře poradit
@Kuki: gynekologii můžem taky, ale hlavně urologii. Myslím, že na léto by se to mohlo hodit
@Kuki: gynekologii můžem taky, ale hlavně urologii. Myslím, že na léto by se to mohlo hodit
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Graveyard
Tvle tam já ještě nebyl. :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Tak dneska klasická chyba idiota . Nudím se, dám si public, první hra, T1 na rozehřátí... Vlezu do riftu, loading dlouhej jako přednáška o plísni na nohou a pak už jen death screen Byl jsem trochu v šoku, chvíli jsem si myslel, že šlo o nějakého PK, ale úplně to na to nevypadalo... posuďte sami.
Stupidita
Tak jsem tedy poprvé vyzkoušel komunitu Got Boosted a šlo to docela rychle, sice bylo málo boosterů, ale dalo se to. Místo fire wizze jsem udělal light wizze. A nakonec jsem vzal WD a sel splatit dluhy do komunity , všichni hezky děkovali, až mi bylo líto to vypínat Takže dobrou.
PS: potkal jsem tam pár čechů a hned jsem se ztrapnil, když jsem udělal asi 70 killů na Cursed cheste , ale pak jsem upravil build a šlo to líp
Stupidita
Tak jsem tedy poprvé vyzkoušel komunitu Got Boosted a šlo to docela rychle, sice bylo málo boosterů, ale dalo se to. Místo fire wizze jsem udělal light wizze. A nakonec jsem vzal WD a sel splatit dluhy do komunity , všichni hezky děkovali, až mi bylo líto to vypínat Takže dobrou.
PS: potkal jsem tam pár čechů a hned jsem se ztrapnil, když jsem udělal asi 70 killů na Cursed cheste , ale pak jsem upravil build a šlo to líp
tak to RIP no, si se neptal jestli je to safe?
no PKčka, nevím no, některé rift mapy trpí tím, že se hned u vlezu dovnitř motá pack až dva... safra nevim jak zjistit zase jejich battletagy, podle hadrů a skillů by se poznalo zda to sou PK
no PKčka, nevím no, některé rift mapy trpí tím, že se hned u vlezu dovnitř motá pack až dva... safra nevim jak zjistit zase jejich battletagy, podle hadrů a skillů by se poznalo zda to sou PK
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
Tak to teda RIP, tohle je docela smutnej konec
Get boosted je super vec za hodinu a pul seš na lvl 70 a jede se znova, občas tam chodim vypomahat jako booster do lvl 60. Vyšší lvl nedělám bo na ně nemám gear, ale zase tam bývají borci co jedou jenom 60 - 70 T6.
Get boosted je super vec za hodinu a pul seš na lvl 70 a jede se znova, občas tam chodim vypomahat jako booster do lvl 60. Vyšší lvl nedělám bo na ně nemám gear, ale zase tam bývají borci co jedou jenom 60 - 70 T6.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jak to přesně funguje?
Se tam nějak neorientuju.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Stanley
- Minion of Destruction
@An7yk: Právě že, na T1 mi příšlo zbytečný se ptát, teď už mi to tak zbytečný nepřijde
To WDčko zase hned vypadlo, když mě vidělo chcípnout, zůstalo tam jen DHčko. Sice jsem mu na gear nekoukal, v tu chvíli mi to nenapadlo. Ale chvili jsem tam v té hře ještě byl a on sám s těma elitama měl co dělat a odtáhl je od vchodu. Jen stihl napsat do chatu "omg" a řezal se dál
A jak říkáš, v některých mapách jsou elity hned u vchodu a jelikož krom těch dvou elit, tam nic jinýho nebylo, tak bych ho netipoval na PK.
To WDčko zase hned vypadlo, když mě vidělo chcípnout, zůstalo tam jen DHčko. Sice jsem mu na gear nekoukal, v tu chvíli mi to nenapadlo. Ale chvili jsem tam v té hře ještě byl a on sám s těma elitama měl co dělat a odtáhl je od vchodu. Jen stihl napsat do chatu "omg" a řezal se dál
A jak říkáš, v některých mapách jsou elity hned u vchodu a jelikož krom těch dvou elit, tam nic jinýho nebylo, tak bych ho netipoval na PK.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 30.06.2014, 11:03 hod., celkem upraveno 2 x.
- Stanley
- Minion of Destruction
Communita "got boosted" + web gotboosted.net tam najdeš vše potřebné . Ale spočívá to v tom, že ve třech hledáte Cursed Chest v Old Ruins a pak v chatu community hledáte boostera, kterej Vám chestu vymlátí.Kuki10 píše:Jak to přesně funguje?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
elity u vchodu je klasická bolest už mockrát jsem to zažil měli by s tím něco udělat, komu se to dlouho načítá (mě třeba první rift) tak ripne raz dva
komunita je super, ještě jsem neměl odvahu to testovat ale občas na streamu vidím jak jim letí levely jako blázen, je nechápu že ta obtížnost se mění s lvl však to opravovali ne? když se připojí lvl 70 postava měla by se celá hra hodit na lvl 70
komunita je super, ještě jsem neměl odvahu to testovat ale občas na streamu vidím jak jim letí levely jako blázen, je nechápu že ta obtížnost se mění s lvl však to opravovali ne? když se připojí lvl 70 postava měla by se celá hra hodit na lvl 70
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Neopravily
Dneska jsem přišel o svýho WD, se kterym jsem si soloval na T1 celkem v poklidu a s pocitem naprostý nesmrtelnosti...
A jak se to stalo?
Dopoledne hraju a najednou mě to vyhodí ze hry - nějakej error a pak už mi to do další hry nepustí(WDčko vypadá pořád dost živě).
Odpoledne to zkouším znova a ejhle, jsem DEAD. Tolik asi k tý nesmrtelnosti .
A jak se to stalo?
Dopoledne hraju a najednou mě to vyhodí ze hry - nějakej error a pak už mi to do další hry nepustí(WDčko vypadá pořád dost živě).
Odpoledne to zkouším znova a ejhle, jsem DEAD. Tolik asi k tý nesmrtelnosti .
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
jj odpoledne jim to bohužel opět blblo, já před fotbalem skočil do hry farmu T5, dojdu do old ruins pro chestu, kde sem chcípnul naposledy,spustím quest a DC...naštěstí tam bylo ještě málo mobů a fetišové to zabili, tak sem přežil, říkám si,ž e to zkusím znovu, skočím do fields, první balík mobek, najednou asi desetisekundovej lag, který sem naštěstí přežil, portnu do města a další disconnect, taks em to radši vypnul a jdu to zkusit teď večer, jestli už to je hratelný...jinak RIP, blizz je převlečená smrtka
- hulkxxxl
- Ancient
parádní crus 190 hodin nahranejch a je v pr při té vlně dc, dal jsem t1 že to bez problému ustojím i při dc, bohužel ani pasivka nepomohla
jediné co mě těší je že jsem šel bez brokovnice házet štíty tak aspoň zbraň mi zůstala ale celej set, a moc pěknej SOJ a ring na sety s parádníma statama jsou v pr*deli
takže RIP Otrinar
jediné co mě těší je že jsem šel bez brokovnice házet štíty tak aspoň zbraň mi zůstala ale celej set, a moc pěknej SOJ a ring na sety s parádníma statama jsou v pr*deli
takže RIP Otrinar
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
rip hulku je to poslední dobou bída s těmi jejich pády, včera odpoledne a k večeru nehratelný, v noci to už pak jelo v pohodě a dneska je to zas bída, takže to zas vidím na fifu...
perak80: jojo, občas Blizzard člověkovi tohle udělá, aby si přestal myslet že je nesmrtelný :-) hlavně třeba u lidí wizardů, kteří chodí solo vysoké tormenty a pak ze srandy si pustí T1 a umřou tam potupně...
btw koukam, Mike#21553 , že už jsou 5ti mistné číselné hodnoty u tagů :-)))
jo hulku, RIP ještě jednou
btw koukam, Mike#21553 , že už jsou 5ti mistné číselné hodnoty u tagů :-)))
jo hulku, RIP ještě jednou
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
An7yk:
dik za varování - zrovna si dělam wizzarda
D3 účet sem si koupil až v únoru2013, tak mě asi takhle vysokym číslem museli potrestat
dik za varování - zrovna si dělam wizzarda
D3 účet sem si koupil až v únoru2013, tak mě asi takhle vysokym číslem museli potrestat
No tak sem vyrobil další krásnou mrtvolku crusaderky http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azaz ... o/45158591 v pohodindě si běžim T2 riftíky, celou dobu klídek elitky padaj do 5 sekund a najednou 3 packy u sebe waller pak frozen a ten zelenej hnus na zemi, nemohl sem se ani pohnout a jenom sledoval jak to pomalu ale jiste jede dolu...
- hulkxxxl
- Ancient
RIp to je škoda, tak znovu lépe a radostněji
jestli chceš písni mužu tě boostnou lehce v ccor když bude chvilka
jestli chceš písni mužu tě boostnou lehce v ccor když bude chvilka
RIP, škoda těch šperků na Templařovi koukam
ehm proč používáš maximus s fire a zbytek věcí holy
ehm proč používáš maximus s fire a zbytek věcí holy