Mrtvolky - HC crew
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... a proc nemáš moznost mít oboje, mám na svým monkovi komplet, BT + ahearu + aughild + IC ... ale to je o tom co od toho monka chceš ... je nesmysl u něj řešit dmg, na T6 jedno jestli máš dmg 200K nebo 350K, stejně jsi tam jako dmg dealer nanic ... respektive to za Tebe řeší palma a parťáci ... tzn. ten monk musí být nesmrtel a cc odolnej - BT set+IC je skoro nutnost ...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Mrtvolky - HC crew
Já tank monču řešim přes CDR sem na 60%...co se mi nedaří nabrat health globe bonusy do serenity... holt necraftím dokonalý itemy earth ally je tam ještě s uberů jinak stahuju
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dawe ... o/29386161
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dawe ... o/29386161
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
No jasně no, mám ted belt string of ears, ten se mi páčí s tou redukcí dmg, proto ... jen teorie :-)mdmT píše:... a proc nemáš moznost mít oboje, mám na svým monkovi komplet, BT + ahearu + aughild + IC ... ale to je o tom co od toho monka chceš ... je nesmysl u něj řešit dmg, na T6 jedno jestli máš dmg 200K nebo 350K, stejně jsi tam jako dmg dealer nanic ... respektive to za Tebe řeší palma a parťáci ... tzn. ten monk musí být nesmrtel a cc odolnej - BT set+IC je skoro nutnost ...
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
-
- Minion of Destruction
... hm, ale jako ten belt je fakt pěknej :-))) ... ale takto, ten monk jde postavit určitě spoustu způsobama a každej ho hraje trochu. Jsem dalek toho si myslet, že ten můj je široko daleko nejlepší a nejde to udělat líp. Ale každopádně s tím jak jej mám se mě hraje super a to hlavně proto, že jen opravdu velmi vyjímečně musím z něčeho uhýbat - a to z arcane, když už je tam těch beamů fakt hodně a nebo občas před elektro ... ale to je i na T6 párkrát za večer ... nic jinýho mě nezajímá, protože to sežerou buď IC nebo BT ... a tím pádem jsem schopnej plnit to co mám - cyclone, palmu a štít ...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Tak když oželíš Asheara 4set, přidáš BT pants a seženeš Countess Julia´s Cameo, tak jsi v cajku Ten mě sice už padl (v mém případě dobře (jakž takž) na dmg, ty bys potřeboval spíš obrannej roll), ale pořád mám sakra smůlu na RORG, abych mohl nahodit BT set. Samozřejmě v mém případě jde o WD, ale řešíme podobné problémy
BTW: toho beltu se taky budu těžko vzdávat
BTW: toho beltu se taky budu těžko vzdávat
No jasně, já bych osobně asi rozbil 4set asheara a dal si BT kalhoty a amulet proti arcane nebo jinému svinstvu.mdmT píše:...
nebo si vem unity a dej ho i na followery a musíš jim dát i nesmrtelnost a budeš mít pak obří redukci dmg když se spawnou ( ale já se nerad spoléhám na chance, v tomto případě na to že zrovna budou běhat někde okolo )
Ještě mam ten amulet co požírá fire a hěaluje mě, ale je se str a je mi líto ho dát na char kterej nehraju, to bych pak nemusel mít BT a dalo by se vykouzlit něco jiného
ale zase jen teorie, ale i to mi baví si teoreticky skládat postavy
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
-
- Minion of Destruction
... amulety na arcane mám dokonce 2, rolly bída, ale ne nepoužitelný, BT kalhoty mám v bedně taky ... ale otázka je jestli do toho jít, už jsem o tom několikrát přemýšlel ... ale ten full asheara set má jednu úžasnou výhodu a to totiž, že není jen pro mě, ale je super i pro partu ... většinou běháme v partě, kde ji máme 2 a tam jsou elity polovinu času v charmu a druhou v kuřatech ... tzn. tímto bych sice zvýšil svoje pohodlí, ale snížím tím poměrně výrazně komfort party ... a do toho se mi popravdě moc nechce, protože když se mnou na T6 lezou dmg dealeři s tough 15M, tak ode mě čekají, že odsud taky vylezou .-))) ... ale teda takto, ono je fakt, že ten monk je čím dál víc k ničemu, včera jsme běhali T5 v sestavě barbí, crus, wd a DH, kde ani ten barbar není čistokrevnej tank a bylo to jak procházet svýho času MP5 - pokud si chtěl člověk vůbec něco zabít, musel předbíhat, protože jinak doběhl užk mrtvolám :-))) ...
Včera jsem asi jednu hodinku na T6 sólo testoval výdrž bratrů z CoaT. Jel jsem bez štítu a fakticky se svým standardním buildem, u kterého jsem akorát místo Treatenig shout dal CoaT. No co budu povídat, první elitky s diskotékou a elektřinou a kamarádi se začali rozpouštět. Zemřeli mi tam hned dvakrát. Poté jsem musel provést drobnou úpravu, tj. dal jsem WC do regenu a místo Battle Rage přišel Threatening Shout s runou na globy. Po této úpravě se jejich životnost (moje odolnost) rapidně zvýšila a elitky začali bez větších problémů zvládat. Pokud se někdy stalo to, že jím během boje začal docházet život, tak se stačilo protočit k nějakému globu a byli zpět ve hře. Co už, na T6 se musejí trošku hlídat, ale na druhou stranu to není nijak obtěžující.
Poté jsem je šel ještě odzkoušet na rifty (T5) v plné partě. Ať jsme zde potkali cokoliv a v jakékoliv množství, tak vše ustávali a ani jednou nezemřeli. Pouze ve dvou případech se stalo, že jim život klesl k půlce. Nutno podotknout, že samotný Barbar za jejich asistence držel jak přibity a to mohl stát doslova ve všem....
Poté jsem je šel ještě odzkoušet na rifty (T5) v plné partě. Ať jsme zde potkali cokoliv a v jakékoliv množství, tak vše ustávali a ani jednou nezemřeli. Pouze ve dvou případech se stalo, že jim život klesl k půlce. Nutno podotknout, že samotný Barbar za jejich asistence držel jak přibity a to mohl stát doslova ve všem....
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
V příštím patch posílí všechny pety.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Tak to se stanu nesmrtelných a půjdu raději na SC:)
- Kuki10
- Globální moderátor
S tou nesmrtelnosti opatrně.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
full IK CotA rulez! Díky za info, Péťo
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 05.06.2014, 16:41 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Týká se to snad všech petu ve hře, večer to bude na webu.
Hmmm barbaři se berou jako peti....takže jsou to vlastně zvířata.:-D
Hmmm barbaři se berou jako peti....takže jsou to vlastně zvířata.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
tak nam sa podaril teraz asi the best Rip /sry ze spamujem vam topic, len prisiel mi ako vhodny to sem dat a dufam, ze ten link funguje aj inym ako mne, ak by nie, fixnem to
https://imageshack.com/i/nfvm6h4j
https://imageshack.com/i/nfvm6h4j
-
- Minion of Destruction
... tak po 22h to bude ideální, budeš mít správnou náladu na T6 :-)) ...
Ahojky tak mi vcera odešla grafarna :-( . Tak mám neplanovánou pauzu od hraní, ještě nevím na jak dlouho. :-)