Přežití při krátkém lagu - zamyšlení

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: Přežití při krátkém lagu - zamyšlení

Příspěvek od Shadou » 03.06.2014, 11:29 hod.

to SilverHandCZ: ty jsi vůbec nepochopil pointu, já nemyslel, aby ses nimral v tom, jak se člověk dostane na 5% HP :D to je jasný, že když člověk hraje HC nějaký ten pátek, tak myslí spíš na obranu a tak při lagu se na nulu nikdy nedostane i s nějakým papírákem. To jsem napsal jen jako příklad, že se prostě dostaneš na nula HP!

Ted k původní myšlence a tím bych tohle téma uzavřel, abychom nezasírali forum zbytečnými spamy a doměnkami. O víkendu se mi podařilo to vyzkoušet, aniž bych si to přál. Holt když nejsem doma sám, tak se to někdy stane. Předěláváme byt, přítelka uklízela pokoj a chtěla mi vyházet hromadu užitečných věcí, který se jí zdály k ničemu. Já si v pohodě hraju, jsem zrovna uprostřed balíku elitek, který nepadnou na jednu ránu a ona mi volá, at hned přijdu. Jelikož sem jel solo, tak sem si dal pauzičku ESC. Přijdu po cca hodince (nějak se to protáhlo) a koukám na pěknou hlášku, že sem byl pro neativitu hozen do menu. Těch pět vteřin, než se nalogovalo menu bylo nekonečných, ale po nahození do menu hle, postava živá a zdravá!!!

Tudíž ty polemiky o tom, že jsem ve fightu a tudíž chcípnu když se hra odlogne jsou zcestné, toto je již odzkoušené :)
Takže když někdo hraje solo a dostane se do úzkých, HP padají na nulu, na potku je CD, už procla pasivka, tak ESC je poslední záchranná brzda :)

Howg
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 03.06.2014, 13:19 hod.

Copa jste tam tu hodinu dělali ? :D :D :D
Tak jsi přežil ten logout no, ale to by mělo bejt 10 sec a né 5 sec :P teoreticky !

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 03.06.2014, 13:22 hod.

Radši chcípnout 10x než přežít takto.
Obrázek

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 03.06.2014, 14:06 hod.

Prej zcestné polemiky. Nikdo nic nevěděl, tak polemizovali všichni, včetně autora vláka.

Frozen: +1 Taky nepolezu někam, kde na to solo nemám, abych si esc zachraňoval život.
Obrázek

feysgar
Quill Rat
BattleTag:Feysgar#1183

Příspěvek od feysgar » 03.06.2014, 14:09 hod.

A nebo jestli chceš téměř nesmrtelnou postavu, hraj crusadera na blok s pasivkou renewal. Na nízký obtížnosti netřeba double unity. Malá ukázka,ale s 2x unity https://vimeo.com/97220472

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 06.06.2014, 13:15 hod.

to Antik : předěláváme pokoj, tak sem vyklízel bordel hodku plus :)

to frozen : to já radši desetkrát takhle přežiju, než jednou chcípnout...nejsem ted s časem na tom tak dobře, abych mohl zas dva měsíce nolifeovat, každopádně já ti to nenutím, tak to nemusíš odsuzovat přeci...každopádně dám ruku do ohně za to, že při prvním problému na solo hraní to esc zmáčkneš a tady jen takhle silácky tlacháš :)

to kubíček : kubíčku kubíčku ono to je trošku těžký odhadnout na co máš a na co nemáš...chodíš běžně T3 s prstem v nose tisíc runů v pohodě a pak přijde jeden run, kde se to sejde a prostě to nedáš. Tak nepiš onanistický pitominy typu "nelezu na obtížnost na kterou nemám" apod. díky :)

Jo a už to asi lockněte, původní myšlenka je vyřešená a tudíž už tu není potřeba vypisovat další mozkový průjmy...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 06.06.2014, 13:38 hod.

@Shadou: S časem na tom nejsem o moc lépe. Vzhledem k tomu, že si k diablu sednu večer (resp. v noci) a zahraju si od 1 - 3 hodin a lidi co mě znají a nebo se mnou hráli, tak si myslím, že ti potvrdí, že žádnej esc rozhodně nedám. Jinak solo mě ani nebere. Proč to odsuzuji, tak je to protože nemám rád podvádění a využívání různých bugů hry ve vlastní prospěch, stejně tak jsem nikdy nešel bugnutou truhličku, kterou tu lidi grindovali do zbláznění.
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 06.06.2014, 14:20 hod.

Jelikož sem jel solo, tak sem si dal pauzičku ESC. Přijdu po cca hodince (nějak se to protáhlo) a koukám na pěknou hlášku, že sem byl pro neativitu hozen do menu. Těch pět vteřin, než se nalogovalo menu bylo nekonečných, ale po nahození do menu hle, postava živá a zdravá!!!
co to dokazuje, ze jsi nahodou prezil?

jak dlouho se musi cekat nez te to vyhodi ze hry?
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Gandy
Quill Rat
BattleTag:Gandy#2260

Příspěvek od Gandy » 07.06.2014, 03:56 hod.

Zapauzovat hru pomoci esc -> zablokovat sitovou komunikaci ve firewallu a nechat hru timeoutnout. (Nebo odpojit sitovy kabel/vypnout wifi).
Otestovano s lvl 16 charem na T6 proti mortar elitam.
Nemate zac.

PS: pak se treba muzete pochlubit kolikrat vam to zachranilo char :P

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 09.06.2014, 00:08 hod.

Ale já opravdu nelezu na obtížnosti, kde na to nemám. Že by to mělo něco společného s onanií mě nikdy nenapadlo. Možná jsem na takové myšlenkové pochody moc pitomej :lol:

Frozen: opět +1 Jednak si myslím, že ty jsi poslední, kterej by to esc použil, když už bys šel solo (to asi já dřív začnu hrát sc) a druhak s těmi podvody jsme na tom stejně.

Na závěr jedna věta: musím uznat, že exploitující podpantofláci, kteří mají ramena, že se nevejdou do dveří, jsou opravdu k zulíbání :love:
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 09.06.2014, 00:25 hod.

Gandy - kdyby to fungovalo, tak by to dělal každej druhej.

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Gandy
Quill Rat
BattleTag:Gandy#2260

Příspěvek od Gandy » 09.06.2014, 01:04 hod.

@Kuki10: zaloz novej char a vyzkousej, kdyz neveris.

Ona jedna vec je, ze to funguje a druha vec je, ze to ma pomerne omezene pouziti.
1) musis zrovna hrat solo
2) nesmis byt v lagu
3) musis si uvedomit situaci a stihnout zmacknout escape

A kdyz uz si v takove situaci a mas cas na to neco zmacknout, tak casto mas moznost misto escape zmacknout treba teleport do bezpeci nebo potku.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 09.06.2014, 07:23 hod.

Gandy píše:Zapauzovat hru pomoci esc -> zablokovat sitovou komunikaci ve firewallu a nechat hru timeoutnout. (Nebo odpojit sitovy kabel/vypnout wifi).
Otestovano s lvl 16 charem na T6 proti mortar elitam.
Nemate zac.

PS: pak se treba muzete pochlubit kolikrat vam to zachranilo char :P
Kamosovi minuly tyden prestala fungovat mys, protoze mu nejak blbnou USB porty, kdyz zrovna pribihali elitaci s arcane, tak hru zapauzoval a premyslel co dal a nakonec se rozhodl, te vypoji sitovy kabel.
Postava samozrejme chcipla, takze asi tolik k te Tve "spolehlive" metode.

Spis si rikam, ze kdyby tahle metoda fungovala na 100%, tak jaky ma pak ten HC mod smysl, kdyz by to lidi takto ochcavali ...

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 09.06.2014, 07:26 hod.

No já bych to zapauzoval a běžel sehnat náhradní myš asi :D
Mě chcípla myš jednou při zápase v UT 2004, tak jsem rychle běžel lovit nějakou šitku USB starou do skříně a našel jsem naštěstí. ale tak na HC to je blbý no. stejně tak hrát s myšma na baterky, protože jsou opravdu jen na baterky ...

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 09.06.2014, 08:07 hod.

AlterEgo: taky si říkám, že by toho byly dávno plné fora, kdyby to fungovalo. Ono jedna věc je, že to někoho zachrání jednou z nějakého důvodu, nejspíš haluz a druhá věc je, jestli tě to zachrání v 10 z 10 případů, kdy teda nemáš lag, ale podceníš situaci, hp ti skočí na 10% a ty dáš esc...

Tu tvoji poslední větu jsi mi úplně sebral. Když bych teda přijal, že tohle funguje a uvolil se to s úsměvem od ucha k uchu používat k záchraně, tak není potom totální stupidita hrát HC? SC přece člověk taky může hrát tak, aby nechcípal a když to jednou pokazí, nemusí mačkat esc...není to jednodušší? Já si myslím, že pro normální lidi by bylo. Těm ostatním by asi vadilo, že jim nesvítí černo červená lebka u avatara, že nehrají hártcór :lol:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“