Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
tak ono T6 je stale vyzva (kedze neni vyssie T )
ak mas partu tak to ide ozaj pekne, lenze jedna vacsia chyba a uz si RIP ale to sa mi natom paci .. T3-4 je taky oddych T5-6 uz davas bacha
ale aby som to nezlachcoval tak aj ja si pamatam na zaciatky kde T1 bola supa a T2 ani nehovorim .. nafarmis veci a uz ides T+++
PS: ak solo tak Unity *-)
ak mas partu tak to ide ozaj pekne, lenze jedna vacsia chyba a uz si RIP ale to sa mi natom paci .. T3-4 je taky oddych T5-6 uz davas bacha
ale aby som to nezlachcoval tak aj ja si pamatam na zaciatky kde T1 bola supa a T2 ani nehovorim .. nafarmis veci a uz ides T+++
PS: ak solo tak Unity *-)
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
ja vcera cetl par prispevku na US foru, jak si lidi stezujou, ze wizard je o nicem, a radi, ze kdyz chces davat dmg, tak at si udelas WD, a to me rozladilo
slo mi o to, ze kazdy char ma sve vyhody/nevyhody, silne stranky a slabe stranky, a co se tyce preziti na HC a pohodovou hru v parte, tak to jde s kazdym charem a to, ze je kazdy dobry v necem jinem je fajn
slo mi o to, ze kazdy char ma sve vyhody/nevyhody, silne stranky a slabe stranky, a co se tyce preziti na HC a pohodovou hru v parte, tak to jde s kazdym charem a to, ze je kazdy dobry v necem jinem je fajn
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... naprosto souhlasím s tím, že by to chtělo i vyšší obtížnosti ... ale teda pánové trošku ruku na srdce, zase jako, že by jsme T6 rifty ( obzvlášť když blbě rollnou ) běhali s prstem v zadku a byla to pohoda džez? :-))) ... 90% výše uvedených jmen neznám, ale předpokládám, že to jsou nějací TOP hráči a nějaký TOP party ... no nevím kolik takových skupin tu na fóru máme?:-) ... ale ať mluvím za sebe - mě teda T6 ještě nějakou dobu uspokojovat bude :-)) ... ale to není nic proti tomu, že by mohli přidat další obtížnosti - a nebo to vyřeší tiered ( nebo jak se to píše ) rifty ...
EDIT : a ještě k dropu monka - ten můj je nějakej bugnutej :-) ... jedu monka jako main a mám na něm najeto fakt už hóódně času, stejně tak většina shardů padla do něj a z inna setu mám 1( slovy jednu ) věc, totiž pásek ...
EDIT : a ještě k dropu monka - ten můj je nějakej bugnutej :-) ... jedu monka jako main a mám na něm najeto fakt už hóódně času, stejně tak většina shardů padla do něj a z inna setu mám 1( slovy jednu ) věc, totiž pásek ...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Darkness: ale to si přece neodporuje... když chceš dávat dmg, tak hraj WD, když chceš být podpora s dmgí, tak hraj wizze. Když chceš dávat velký single dmg s občasným boostem dmge pro partu hraj DH, pokud chceš debuffovat a buffnout partu hraj barbara, pokud chceš hrát crow control a maximalizovat single dps party hraj monka s palmičkou. Cruse bych zařadil asi někam jako je DH akorát, že má možnost si vybrat buď maximalizovat single target a nebo aoe.
@mdmT: mno záleží co je za sestavu, ale pokud jsme šli dvě WD, barbar a ty s mončicí, tak to byla občas nuda i na to T6, nebo nuda... tím myslím, že tím kolik tam bylo špuntů, tak se nás ani pořádně nedotkli a 2 packy s RG nebyl problém... což dle mě není dobře. Je mi jasné, že kdyby to bylo ve složení monk, barbar, wizz a dh, tak to bude trošičku taktizace, ale asi by mě to i víc bavilo. Proto jsem i říkal, že by bylo docela na místě, kdyby ty špunty zredukovali aspoň na 8 nebo 5. U Jade setu by to mělo být nastaveno, že se nezapočítává pasivka.
@Kuki: teď jsem si uvědomil, že ta helma co dělá 2násobný tikání, tak vliv na JadeSet nemá, protože zkrátí čas taky na půl. Takže je úplně jedno zda ji máš či ne.
@mdmT: mno záleží co je za sestavu, ale pokud jsme šli dvě WD, barbar a ty s mončicí, tak to byla občas nuda i na to T6, nebo nuda... tím myslím, že tím kolik tam bylo špuntů, tak se nás ani pořádně nedotkli a 2 packy s RG nebyl problém... což dle mě není dobře. Je mi jasné, že kdyby to bylo ve složení monk, barbar, wizz a dh, tak to bude trošičku taktizace, ale asi by mě to i víc bavilo. Proto jsem i říkal, že by bylo docela na místě, kdyby ty špunty zredukovali aspoň na 8 nebo 5. U Jade setu by to mělo být nastaveno, že se nezapočítává pasivka.
@Kuki: teď jsem si uvědomil, že ta helma co dělá 2násobný tikání, tak vliv na JadeSet nemá, protože zkrátí čas taky na půl. Takže je úplně jedno zda ji máš či ne.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tvle tak jak může dávat někdo dvakrát větší hity jak já?:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Myslím si, že úplně každá classa se dá postavit na damage. A myslím si, že každá classa, která bude v tomto směru pečlivě postavená, bude mít tu damage velmi dobrou. Je pravda, že jsou postavy, které mají potenciál k určité funkci větší, než postavy jiné. Ale to ještě neznamená, že se nedají postavit na brutální killing machines. Ano, potenciál pro své funkce mají, ale dá se říct: chceš damage? postav si barbara s MotE. Rozpoutáš peklo na zemi a to doslova. Chceš damage? postav si wizze s Vyr´s setem. Když k tomu uděláš redukci cd, rozpoutáš hvězdné války. Postav si wizze na fire, arcane, postav ho s WoW. Chceš damage? Postav si pořádného crusadera s... (následuje výčet crusader 1h a 2h flailů, shieldů, výčet buildů a popis AoA setu). Abych to shrnul a utlumil svou bujnou představivost: všecky classy se dají postavit na brutální damage. Je to o stylu, co komu sedne a po čem mu srdce prahne.
edit@Kuki: taky mě to občas napadne. Zrovna nedávno přišel čistit RG jeden firecrusader a dovolil si mít o hodně větší damage, než můj firecrusader, který jinak poměrně často dominuje. Bylo to celkem vtipné, jak jsem pak začal v šoku čekovat jeho profil
edit@Kuki: taky mě to občas napadne. Zrovna nedávno přišel čistit RG jeden firecrusader a dovolil si mít o hodně větší damage, než můj firecrusader, který jinak poměrně často dominuje. Bylo to celkem vtipné, jak jsem pak začal v šoku čekovat jeho profil
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Ano to máš pravdu, ale já to beru z hlediska potenciálu a dispozic a dle mého názoru, ale ten se bude lišit u každého takže je to spíše můj pohled na věc.
-
- Minion of Destruction
... Kubi jen na toho monka jsi ve výčtu zapoměl :-)))))) ....
Ale jo, já nerozporuju potenciál a funkci v partě. Jasně, že když budete parta wiz, wd, dh a budete chtít nějaké schopné melee a buffy, tak budete chtít, aby s váma zašel barbar, nebo monk, náležitě vás buffoval, popřípadě debuffoval mobky a jestli bude mít damage, nebo ne vám bude úplně jedno. Myslel jsem to jak to psal Leo...na foru někdo někomu radil, že pokud chce damage, ať si udělá jade. Podle mě je to prostě polopravda. Ano, je to jedna z možností, ale zdaleka ne jediná
mdmt: protože nevím, jakým způsobem dává damage Ale vím, že dává. Viděl jsem tuším video od Asociala, nebo Antabuse? Myslím, že to byl Asocial a drtil to s monkem neskutečně
mdmt: protože nevím, jakým způsobem dává damage Ale vím, že dává. Viděl jsem tuším video od Asociala, nebo Antabuse? Myslím, že to byl Asocial a drtil to s monkem neskutečně
@Dark .. no wiz je OP asi tak ako WD ..
Avoid : hra wiza a ten CDR fire archon je proste supa
alebo WoW fire build kiluje T6 solo jak maslo
proste je tu kopec buildov ktore ownuju T6
@mdmT .. jasne ze si "nedavam prsty do zadku" ked hram T6 ale to je natom to pekne ze na T5-6 to vyzera ako HC .. a presne si vystihol pointu ze len par TOP ludi to beha na pana a prave pre tych by bolo vyssie T to co hladaju a ja osobne by som to bral ako vyzvu na zlepsienie .. progress .. ludia sa radi porovnavaju *-)
a este by som bral trosku viac moznosti farmenia nemyslim nezmyselne crafteie setov a nahananie sa za top rollom .. ale to dufam bude v ladders
Avoid : hra wiza a ten CDR fire archon je proste supa
alebo WoW fire build kiluje T6 solo jak maslo
proste je tu kopec buildov ktore ownuju T6
@mdmT .. jasne ze si "nedavam prsty do zadku" ked hram T6 ale to je natom to pekne ze na T5-6 to vyzera ako HC .. a presne si vystihol pointu ze len par TOP ludi to beha na pana a prave pre tych by bolo vyssie T to co hladaju a ja osobne by som to bral ako vyzvu na zlepsienie .. progress .. ludia sa radi porovnavaju *-)
a este by som bral trosku viac moznosti farmenia nemyslim nezmyselne crafteie setov a nahananie sa za top rollom .. ale to dufam bude v ladders
-
- Minion of Destruction
... s obtížností jednoznačně souhlas, napsal jsi v podstatě to stejný co já ... s tím poměřováním pindíků v PC hře to mám trošku jinak, z toho už jsem tak nějak vyrostl, ale to není chyba ostatních, to je tím, že jsem starej :-))))) ...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tam na fórech píšou ze ta helma zdvojnásobí dmg, pak by to odpovídalo....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
mel jsem chut vcera vyzkouset jake to je zacinat a potahnout carodejku na US serveru, ktera byla na lvl 64 a PL 27, asi za dve hodky jsem ji dostal v public hre na expert bounties na 70, pak zkusil par bounties na normal, protoze jsem jeste nemel ani upgradovane shopy a vetsinu itemu jeste lvl 60-61, asi za 15-25 krabicek padl ring jako vubec prvni lege z krabicky, tak jsem zkusil par riftu a po par upgradech uz chodim na T1, sice musim davat hodne bacha, ale dmg na T1 mam v pohode ...
dropy jsem fakt nechapal, uz mam krome RORG:
- SOJ s arcane
- uplne paradni strong arm bracery - fire, s 25% dmg bonusem na knockback
- tal rasha offhand od kadaly, o nicem, ale nic lepsiho nemam
- homing pads
tusim jeste neco jsem nerozbil, ale schoval
jo, vlastne jeste planek na aughild's set
uz se zobrazuje i na DP
dropy jsem fakt nechapal, uz mam krome RORG:
- SOJ s arcane
- uplne paradni strong arm bracery - fire, s 25% dmg bonusem na knockback
- tal rasha offhand od kadaly, o nicem, ale nic lepsiho nemam
- homing pads
tusim jeste neco jsem nerozbil, ale schoval
jo, vlastne jeste planek na aughild's set
uz se zobrazuje i na DP
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
A co pingy, Leo? Já tam mám celkem pohových 260ms - stále jsem v zeleném poli. Jak to jde u tebe a jak to s connectem vypadá při skupinové hře (zatím jsem nezkoušel)?
- Darkness
- The Butcher
vcera vecer jsem dostal hesla na wifi routery, tak jsem vylepsil pripojeni zatim sobe, protoze jak to tady maji udelane, ze to jinak automaticky vetsinou presmeruje na router s horsim signalem jsem jeste nepochopil
takze ted mam pripojeni stabilni a na US taky tak nejak tesne pod 300ms, vetsinou v zelenem
takze ted mam pripojeni stabilni a na US taky tak nejak tesne pod 300ms, vetsinou v zelenem
- Darkness
- The Butcher
Vsem bylo zahadou co me sejmulo, pri par sekundach lagu na T3 arcane carodejku, kdyz jsem se podruhe podival na screenshot smrti, uz vim ....
prakticky nesmrtelna i pri DC byla na solo nebo split runy na T1-T2, na hru v parte na T3 nebyla vybavena idealne, ale ne elitka samotna, "pidizvici ji sejmuli" ...
WD je skryty PK ...
prakticky nesmrtelna i pri DC byla na solo nebo split runy na T1-T2, na hru v parte na T3 nebyla vybavena idealne, ale ne elitka samotna, "pidizvici ji sejmuli" ...
WD je skryty PK ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 03.06.2014, 13:29 hod., celkem upraveno 1 x.
to si teraz zomrel ?? :/
- Darkness
- The Butcher
pred 14 dny asi ..., az ted mi doslo, jak ...
Nemáš větší verzi? nic nevidim
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
RIP +3dny arcane meele wizz....fast frozen neco choboti z pateho aktu uz sem hral moc dlouho a bez respektu tudiz moje chyba ale on se zdal opravdu nesmrtelny muhehehe budiz mu vyrtualni puda lehka...dostal sem perma frozzen asi vic jak na tri vteriny a ani parta mi nemohla pomoc nestihl jsem ani vypit lahvicku protoze mi nedaly sanci...pouceni dalsi arcane meele wizz bude staven na iceclimbers...to ale nastane az po delsi pauze jsem diablem prehlcen a na farmu dalsiho grand milaska nemam silu....
Naposledy upravil(a) Kill All dne 03.06.2014, 14:09 hod., celkem upraveno 1 x.