The Expendables
Jojo t je naprosto normální, ta hra je tak snad i nastavena...kolikrat něco od ni chci, narvu do ni tisíce shardu a nic, pak když to teda onečně někde dropnu nebo od nekoho dostanu tak to nakulí i ona. Ted chco novu masku na jade. Ta co mám nemá moc dobrej roll...s cc bych dal 80k dps navíc. Ale ten jade je stejnak nejlepsí na solo farmu t5-6. Tech goldů padá hafo, v parte mám 4400%GF a včera mě padla kupička goldů 50k :-D nejlépe mě jdou expy bontis T5, to je važně mazec jak to leze nahoru.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: The Expendables
Chce to zjistit za kokij davas.
Jinak esi jsem to dobře vypozoroval, tak +20% do coldu přidá do hauntu i když ho harvestnes ne?
Ale helma udělá dost, 50% dmg navíc.....
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Jinak esi jsem to dobře vypozoroval, tak +20% do coldu přidá do hauntu i když ho harvestnes ne?
Ale helma udělá dost, 50% dmg navíc.....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Video se povedlo. Pár takovejch nebezečnejch situací tam bylo nejvíc ten začátek "tohle by mohl nějak blizz ošetřit aby mobky a elitky nebyly hned u vstupů" a pak asi u toho SHIELDu.
Rezervy jsou ještě obrovský takže je co zlepšovat.
Hlavně tohle bylo takovy spontánní. Prostě jsme doběhli krabicku A1 a mě napadlo, že otevřu rift. Bez domlouvání, bez přípram šup na to
Rezervy jsou ještě obrovský takže je co zlepšovat.
Hlavně tohle bylo takovy spontánní. Prostě jsme doběhli krabicku A1 a mě napadlo, že otevřu rift. Bez domlouvání, bez přípram šup na to
- Kuki10
- Globální moderátor
Veselo bylo no.:-D
Tak me kadala dala jade ramena a mám full set, už jen najít někde tu helmu.:-D
No a nebo najít kukri kudlu a build je vyresenej.:-D
Tak me kadala dala jade ramena a mám full set, už jen najít někde tu helmu.:-D
No a nebo najít kukri kudlu a build je vyresenej.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Bude muset, ale ted me fena dává mask od jeram když už ji mám.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
caute, len by som sa chcel opytat ci vas clan su vsetko CZ alebo je tam aj neaky slovak ?
- Kuki10
- Globální moderátor
Aji nejakej cobolak se tam najde.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ok
bolo by fajn ak by sa ten cobolak aj pomenoval aby som to vedel poznacit do ranku
dakujem
PS: precitaj si PMko
bolo by fajn ak by sa ten cobolak aj pomenoval aby som to vedel poznacit do ranku
dakujem
PS: precitaj si PMko
- Kuki10
- Globální moderátor
Atrej a dhall.
Precteno.
Precteno.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak kukri asi nedropnu, tu hlavu na jade set build asi taky ne, ani ty tasker and teo rukavky.:-D
Ale aspoň mám druhy wd, celkem už 9 postav lvl 70 a od roska zatím bez ripu!:)
Druhy wd jsem postavil na fetaky, s komplet bt setem a amuletem s imunitou na poison, tak jsem zvedavej.
Ale aspoň mám druhy wd, celkem už 9 postav lvl 70 a od roska zatím bez ripu!:)
Druhy wd jsem postavil na fetaky, s komplet bt setem a amuletem s imunitou na poison, tak jsem zvedavej.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Quetzalcoatl není až tak vzácná helma, wd ma šanci na její drop cca 8% ze všech lege woodoo masek. Naproti tomu TNT (tasker and theo ) jsou ultra vzácné rukavice. Šance na jejich drop oproti jiným rukavicím je cca 1,5%. Jsou to čísla z tormentů. Co s tím můžeš udělat, pokud už neděláš, tak zkoušej ty lega dropnout na master, kde na Quetzacoatl je 10% a TNT je 2,3% u WD. I když jsou to čísla stále mizerná, je to přece jen šance navíc. GL
edit: nemyslím tím samozřejmě běhání master riftů, ale utrácení shardů u kadaly na master. Nebudou se ti do toho motat setovky, které nepotřebuješ.
edit: nemyslím tím samozřejmě běhání master riftů, ale utrácení shardů u kadaly na master. Nebudou se ti do toho motat setovky, které nepotřebuješ.
ano ta helma sice pada casto ale na dobry roll si pockas ja ju mam 2x a stale niesom spokojny ale tak dasa nosit
a tie rukavice, tie rukavice
si pamatam jak som ich nahanal prvy krat na pet wd konecne som ich vygambloval a ten roll otrasny ozaj .. tak som gambloval dalej a zase sa podarilo a zase nie roll ako som chcel ale tak daju sa nosit
a potom som isiel na barbara na zmenu a tam normalne pocas hrania padla legendarka - rukavice - TNT - a ze perfect roll to dokaze nahnevat
a tie rukavice, tie rukavice
si pamatam jak som ich nahanal prvy krat na pet wd konecne som ich vygambloval a ten roll otrasny ozaj .. tak som gambloval dalej a zase sa podarilo a zase nie roll ako som chcel ale tak daju sa nosit
a potom som isiel na barbara na zmenu a tam normalne pocas hrania padla legendarka - rukavice - TNT - a ze perfect roll to dokaze nahnevat
Kadala je zcela nezávislá na obtížnosti hry. Před patchem torment only předměty nemohla dát vůbec. Po patchi naopak může dá i torment only předměty v jakékoliv hře, tedy i na normal-master. Tedy to co radíš mu nijak nepomůže.Kubizek píše: edit: nemyslím tím samozřejmě běhání master riftů, ale utrácení shardů u kadaly na master. Nebudou se ti do toho motat setovky, které nepotřebuješ.
Jo, někomu to padá a někdo furt čeká. Mi jeden quetzalcoatl daroval kamarád. A protože jsem v té době potřeboval forgotten souly a neměl jsem šajn, že existuje nějaký jade build, tak co s takovou blbou maskou, která zkracuje nějaký dotky mně k ničemu. Ano, letěla do pece
Mlok: a tím jseš si jistej?
Mlok: a tím jseš si jistej?
haha tak teraz si trafil klincek po hlavicke
tie zaciatky .. tam polka clanu porozbijala veci ktore teraz nahanaju
este sa nevedelo ake budu buildy a soule trebalo tak prask vsetko co netrebalo
mna hneva len jedna vec a to je dvojhendka : TheFurance teraz ju neviem dropnut :/ som ju ozaj nemusel rozbit
tie zaciatky .. tam polka clanu porozbijala veci ktore teraz nahanaju
este sa nevedelo ake budu buildy a soule trebalo tak prask vsetko co netrebalo
mna hneva len jedna vec a to je dvojhendka : TheFurance teraz ju neviem dropnut :/ som ju ozaj nemusel rozbit
- Kuki10
- Globální moderátor
To schválně zkusim dneska.
Prej padá často, horko těžko jsem sehnal mask od jeram a ted už jich mám snad 5.:-D
Prej padá často, horko těžko jsem sehnal mask od jeram a ted už jich mám snad 5.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Více méně ano. Tzn. beru informaci dle blue postu na bliz. fóru. Přímý důkaz (získání torment only předmětu od Kadaly na normal-master) jsem neověřoval, nikdy jsem od vydání RoS nižší úroveň než T1 neměl ani jednou zapnutou.Kubizek píše: Mlok: a tím jseš si jistej?
Mlok: Nelenil jsem a šel se na fora podívat. Je pravda, že blue napsal, že na torment only lega z cashek potřebuješ odehrát torment, kdežto u kadaly to nenapsal, takže možná máš pravdu (pokud někde doslova blue napsal, že kadala může dropnout t lege only i normal-master, tak to jsem nenašel, ale třeba jsem blbě hledal).
@all: nemáte s tím někdo zkušenosti? Když jsem potřeboval lego, tak jsem šel na master a žádná setovka mi nepadla, ale je pravda, že jsem tam moc shardů neutratil, tak cca do 2000.
@Kuki: ale určo zkoušej hlavně tu helmu. Zbraň je drahá a TNT vzácné. Helma padne určitě brzy.
@all: nemáte s tím někdo zkušenosti? Když jsem potřeboval lego, tak jsem šel na master a žádná setovka mi nepadla, ale je pravda, že jsem tam moc shardů neutratil, tak cca do 2000.
@Kuki: ale určo zkoušej hlavně tu helmu. Zbraň je drahá a TNT vzácné. Helma padne určitě brzy.
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 03.06.2014, 13:13 hod., celkem upraveno 1 x.