První HC 500pl v cz
Já myslím, že je to takto nastavené dobře. Jenom proto, aby při killu těch spoustu hodin nepřišlo úplně v niveč. Uznávám, že HC bylo o něčem jiném. Dneska tě killnou a stačí se za pár hodin dostat opět na lvl 70 a jseš tam kde si byl (nehledě na ztracený equip). A 2 paragony? To už by bylo moc.
Re: První HC 500pl v cz
No první jsi určitě nebyl. Třeba kamarád http://eu.battle.net/d3/en/profile/JEKI ... o/37533626 to měl už v půli dubna, ale už moc nehraje.

- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Gz Themáku
DAP na tebe 

-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
nechápu jak někhoo může bavit běhat Hel rift pokud zrovna nepomáhá někoho expit
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Celkem mě pobavilo včera jsem pustil stream a tam hošík napsáno HC T6 no death 480hodin, koukám na to 3min a frajer rip 
Akorát dneska ráno to tam měl pořád tak otázka jak moc švidluje

Tak když se neběhá pořád dokola a jen se prokládá s něčím dalším a hodně se toho střídá, tak je to i zábavné. Většinou založím hru na T4-T5, prohlédnu co je dostupné ohledně esencí, co bych mohl potřebovat. Kouknu i na hell rift. Pokud tam je, tak ho proběhnu. A pokračuju pak v něčem dalším, třeba kombinace A1/A4 bounties komplet a následně hned 1-2 rifty. Obtížnost někdy ponechám pro expy, někdy snížím na T2/T3 pro rychlejší proběhnutí.Bit píše:nechápu jak někhoo může bavit běhat Hel rift pokud zrovna nepomáhá někoho expit
Ten frajer má ty popisky toho streamu většinou dost random, přijde mi že na to tahá akorát tak lidi, párkrát jsem ho už sledoval, většinou má napsaný T6 wizz #bigdpsbesthardcore.... a hraje T1-3 . Neříkám, že jsem ho neviděl hrát T6, ale ty jeho nadpisy je třeba brát s rezervouBagr13 píše:Celkem mě pobavilo včera jsem pustil stream a tam hošík napsáno HC T6 no death 480hodin, koukám na to 3min a frajer rip

- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
ono menit popisky u streamu je dost opruz, clovek nekdy je domluveny, ze se pujde neco hrat, pak z toho sejde a menit popisky u streamu se nechce.
Ja prave proto daval univerzalnejsi popisky, treba "wiz farming T1-T6", at to nemusim furt menit, ale pak nekdo ripne, jde se protahovat nebo levelit a na zmenu popisku nekde na streamu clovek v tu chvili ani nepomysli ...
Ja prave proto daval univerzalnejsi popisky, treba "wiz farming T1-T6", at to nemusim furt menit, ale pak nekdo ripne, jde se protahovat nebo levelit a na zmenu popisku nekde na streamu clovek v tu chvili ani nepomysli ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)