Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od Kuki10 » 15.05.2014, 10:59 hod.

Já chci taky....a kudlu na pidizvi....

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Lecitel
Wraith
BattleTag:Lecitel #2310

Příspěvek od Lecitel » 15.05.2014, 11:21 hod.

Dneska jsem dlouho v prácí online budu nejdřív v 22:00.
Dobře kde je chyba s naší DPS, nevím kolik dáváj Frouzen s Hulkem, ale já dávám s Rapid Firem runa Bombardent do normál mobú 3-4m a do elitek 5-7m za tik a tikne mi to cca 4x za sec.
Zacínám si skládat gear na Cluster Arrow, ale ne a ne mi padnout Cindercoat, bez něj je to na prd :-)

sukvos
Quill Rat
BattleTag:SUKVOS#2753

Příspěvek od sukvos » 15.05.2014, 11:32 hod.

Teď bude týden s MF bonusem, tak ti to určitě padne a doufám že i mi padne Zunni set co mi ještě chybí.
Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 15.05.2014, 11:34 hod.

já dávám ray of frostem od 4m do cca 9m ze začátku a sólo, jakmile hodí mdmT sanctuary, ty marku a aplikuje se elemental exposure, tak mi to lítá i k 26m za tik, ale jinak je to +- okolo 17 - 20m, ale kolik jich je do vteřiny to nevím... 2 asi
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 15.05.2014, 11:40 hod.

@Lecitel: DH neznam, tvuj vypada solidne,ale asi mu chybi sety, takhle to ma DH z videa (daval myslim nejvic dmg z te party) a mozna trosku vic jit do dmg buffu (treba vlka) a obranu si zajistit nejak jinak, nevim, netusim jak presne hrajete. Ale myslim si, ze by jste na to meli brzy mit - davat T4 opravdu rychle. (monk - exploding palm asi podminkou)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 15.05.2014, 11:47 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 15.05.2014, 11:47 hod.

tak já jsem slabej.... crity s ww lítaj kolem 3m, je to teda samej crit + samej proc battlerage runy (20% dmg do area), rendem dělám asi 1mil tiky (změnili výpočet) a lítám po bojišti jak čamrda .... tak kdo to spočítá :D

mužeme skusit kladivo mám dost itemů s phys dmg jen mi trochu vadí a) že jsem zasekanej v packu a nemám možnost úniku, b/ musím dát pryč pasivku a setové bonusy jsou taky v kopru ale zse dmg je lepší hlavně na elitky (se soj) co se pamatuju tak crity asi za 12m se štítem bez štítu na t4 asi nepolezu
Obrázek Obrázek

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 15.05.2014, 11:51 hod.

a najakeho jsi koukal T4+ hraju s Jankou :-) tatka je na paragony do T3

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.05.2014, 11:56 hod.

jj, na Janka, jsem koukal - temi sety jsem myslel DH sety ... ty DH neskutecne boostnou, stejne tak ostatni classy, krome wize, ktery ma Tal Rasha's set vic na efekt a tvorbu lagu nez na dmg - rekl bych, ze to je asi to co vam chybi, pro dalsi posun ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 15.05.2014, 13:34 hod.

... no problém s dmg není určitě frozen ani lečo, problém s dmg jsem především já a částečně i hulk ... ale takto já to možná blbě napsal, ono je otázka jestli je to problém, je to prostě o tom, že ideálně hrajeme na dva tanky a "jen" dva dmg dealery ... ale taky si vemte kolikrát jsme kdo a proč umřeli - lečo na DC a frozen jen proto, že testoval novej build ne na úplně lehké obtížnosti :-) ... při normální hře jsme schopni bez problémů ustávat t4-5 ... a je prostě reálnej fakt, že ta dmg časem přijde ... druhá cesta je, že zvýšíme dmg party, polovina z nás tam zůstane a budeme o 2M zpátky ... jinak leo pokud jde o věci, to co píšeš je celkem jasný, kompletace setu danýho charu je obrovskej boost a je to o tom, že jak hulk, frozen, tak sukvos čekají na jednu věc, která by nás zase boostla někam jinam ... ale to už je prostě o tom to "vysedět" a vzhledem k tomu, že hrajeme prostě míň, tak to bude trvat o chvíli dýl ( a BTW baví mě ty kecy některých hráčů, že smrt na HC není postih, že za pár hodin je ta postava tam kde byla )... tzn . ten můj elaborát nebylo stěžování, ale konstatování stavu, že aktuálně asi nemá cenu se cpát na výš než T4, kde to dáváme ještě pořád poměrně slušně ... pokud jde o moji dmg, tak já s tím už nic moc neudělám, palma i inner je skoro perma a samotná moje dmg je úplně jedno jestli je 300 nebo 700K. Pokud bych jel dmg deal skilly, tak zase nepojedu to co potřebujeme pro partu a ten dmg bude stejně oproti ostatním charům nanic, protože monk je v tomto imo nepoužitelnej ...

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 15.05.2014, 13:44 hod.

dps šla dolu hlavně jak jsem nasadil sety (chybí +% k elementu) je to prostě kompromis buď budu mít 1mil dps ( a třeba 2,5m do elitek) a budu dávat crity za 15m nebo si to budeme pižlat o minutku dýl no.... a mám pokoj že když mě zmrazí tak nezdechnu

jak včera rovnou na arcane beamu a to mám arcane resy asi 1600 i tak 1/3 života pryč

ale jak jsem psal samotnýmu se mi to testovat nechce, na t1 chodím s kladivama úplně v pohodě a elita je dole za 3s je to proste jinej hukot, s mantrou a štítem od tebe podle mě t4 dám maximálně mě někde zazdí/ obklopí a já se hold budu muset vysekat ven (takto jsem ripl za monka v hloučku :D ), občas mám problém že v tom bordelu nevidím kam sekám a označím moba ke kterýmu se nedostanu = nesekám (ale když se doplní fury tak kladivo to řeší)
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 15.05.2014, 13:59 hod.

... ale jo, však to jsem psal, radši ať nám rift trvá o 5 minut dýl, než tam kvůli těm 5 min. zůstat ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 15.05.2014, 13:59 hod.

mno u mě nový amulet může v klidu udělat i 30% dps nahoru, ale jinak teda po tom co jsem shlédnul video jak leo psal, že se sotva nestihnul portovat jaká to byla rychlost to T4, tak mi nepřijde, že by jsme to dávali pomaleji... ba naopak když s náma jede hulk, tak mi ta dmg přijde fajn. Ale spíš si myslím, že si budeme muset zase zvyknout, že to trošku trvá... vzpomeňte si na MP10 ze začátku.... pižlali jsme elitu buh ví jak dlouho a jaká to byla radost, když padla.

Vždyť jsme chodili jeden dva runy za večer, myšleno cca 3 - 4 hodiny na jeden večer, oáza pak trvala taky cca 40 - 60 minut... troufám si říct, že teď by jsme to dali rychleji, ale je to tím, že všichni vidí, jak to padá na nízkou obtížnost a lidi chtějí nové itemy, neříkám, že je taky nechci. Nechtějí umřít zbytečně a začínat od znova... dříve se to tak neřešilo... umřel si, vyleveloval, koupil pár kousků na ah a už si zase mohl hrát mp10, takže byl člověk i více zaměřený na dps než teď.

Hele mám takový blbý nápad :)
kašleme na rychlost a jdeme už jen T6? :)
Naposledy upravil(a) Frozen dne 15.05.2014, 14:05 hod., celkem upraveno 2 x.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 15.05.2014, 14:03 hod.

... no jako mohli by jsme se zkusit pro jednou vykašlat na nějaký rifty a bounty a dát starej dobrej a1 run na T6, fester, weeping a když to půjde tak i fields:-) ... a to co píšeš je fakt ...

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 15.05.2014, 14:28 hod.

Jsem pro každou srandu :-)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 15.05.2014, 16:46 hod.

Kdyz T6, tak zkuste Act1 bounties - exp i goldy se fakt vyplati ...

Obrázek

Lecitel
Wraith

Příspěvek od Lecitel » 15.05.2014, 16:51 hod.

Chci se zeptat kam dávate body do Defensive v paragonu? Já mam 50 v all. resistech a nevím kam dávat dál. Co se nejvíc vyplatí? :-)

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 15.05.2014, 16:57 hod.

já mám regen a armor
Obrázek

iPetrB
Fallen Shaman
BattleTag:iPetrB#2808

Příspěvek od iPetrB » 15.05.2014, 18:06 hod.

Jednoznačně armor.

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 15.05.2014, 18:53 hod.

Záleží, jak s kým. U wizze a wd armor a regen, u zbytku all res, pak armor a regen.
Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 16.05.2014, 06:07 hod.

Včera ta T6 byla moc fajn. Už se mi ani nechce jít nic níže a řekl bych že zde platí stejné pravidlo jako o MP6 a MP10... T6 je bezpečnější než t3 nebo t4, protože lidi jsou více ve střehu a nedělají kraviny.

Zároveň mezi námi vítám péťu :)
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“