tak nějak sem přemýšlel, když už mi umřela xy-tá postava na lag jestli je vůbec šance, aby na HC při sólo hraní mohla postava přežít. Teď nepočítám ty scifi, že někdo bude mít armor milion a rezisty pět milionů (přeháním) a přežije i na T6, myslím normální hráč, který si mazlí svou postavu, má normální staty a najednou je tu lag...
když to vezmu kolem a kolem, tak jsou lagy brutální a pak i lehčí. Při brutálním lagu, kdy se to sekne na dlouhou dobu a člověk(nebo spíš postava) je mezi více moby, který ho za těch pár vteřin, než automaticky odlogne, ukoušou a po opětovným nalogování na vás kouká z obrazovky duch...s těmi nikdo nic nenadělá.
Ale pak je ve hře ještě pár menších lagů, které jsou taky ale skoro brutální v tom, že člověk se sekne dílem náhody zrovna mezi packem elitek u kterých je třeba ještě jeden zlaťáček a po odlognutí na něj běží dva arcane lasery, stojí v ohni a má kolem sebe zdi (je to asi přehnaný, ale mě se to bohužel jednou stalo) a tudíž není pomoci, chudáček malej neuteče a těch pár života člověk protrpí, než teatrálně postava padne a napíše to tu smutnou hlášku...
No a tak sem přemýšlel, jak to vlastně funguje a jak by se to třeba dalo či nedalo "ochcat". Když člověk hraje sólo tak když stiskne klávesu ESC tak si hru vlastně pauzne. Když je ta pauza dostatečně dlouhá, tak se hra odlogne. A teď vyvstává otázka, když se po lagu, díky kterému nemohl hráč včas zareagovat na blbý affixy a zůstane uzamčený v nich a nemá žádný skill, díky kterému by se z toho dostal, jestli když má nula nula prd života a hru si pauzne a jde třeba na jídlo, nebo čumět na telku a hra po tom daném čase AFK odlogne, jestli postava přežije? Co myslíte?
Jako upřímně, mě se to zkoušet nechce, ale třeba se s tím už někdo setkal, nebo není to reálný, že by to mohlo klapnout?
Co si budem nalhávat, lagy hru provázejí a nejspíš nikdy neodejdou a hra na HC tím trpí, kolik už to stálo lidí postav...když se vezme statistika a budu brát, že hráči mluví vždy pravdu a ne že chcípnou na svý lamství a svedou to na lag, nebo DC, aby nevypadali jako pitomečci, tak z nějakých 90% je smrt na HC na lagy a DC, možná víc. Kdyby se po nějakem menším lagu takto dala postava zachránit, když není žádné jiné herní východisko, tak by to bylo super...
nějaké názory? At se to tu trošku oživí

Howg
Shadou