PK - Barbar - důležité varovaní!!!
klan RIP - nick Teemu - pozor torment 1 hc - rift! ten smejd natahne na sebe celou mapu ma T vice jak 20 mega a D jen 20 k .. lidi tam umiraj jak na bezicim pase!!!! pise tp me goblin.. dejte si pozor!
HC - Wizard, Witch Doctor 70/200+, SC - Wizard 70/100+
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)
Profil D3 Battle.net - MichaelCZ#2941
Achievements: Vanila - 100% (4560) / RoS - 99% (7280)
Re: PK - Barbar - důležité varovaní!!!
tak to bych obcas nekdy zasel, to musi dobre expit a rovnou pak rift guardiana - jeste bych mu podekoval 

- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
^^ :-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Tough 24m má i já a nejsem PK
ale dps mám větší teda 
naco lezete na public na t1? někde tu je vlákno o PK, dlouho jsem otom neslyšel asi proto že každe farmí prsten na normalu, raději si popřidávej lidi on vždycky někdo půjde hrát

naco lezete na public na t1? někde tu je vlákno o PK, dlouho jsem otom neslyšel asi proto že každe farmí prsten na normalu, raději si popřidávej lidi on vždycky někdo půjde hrát
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
no nekdy lidi nejsou i kdyz mas plnej list jak prase. nebo jedou T3+ a to je pro suchary jako ja moc (s barbem T3teda dam), takze public jasna volba. T1 se teda kreteni obcas najdou, ale T2 se mi to snad jste nestalo, vsichni v poho.
Co to je za magora? jak má battletag? :-D toho bych chtěl potkat, natáhnul bych toho ještě víc a koukal jak umírá on :-D
nikdo nemá větší toughness než crusader v akaratu+iron skinu :-D navíc v ironskinu crusadera nic nezastaví
no i když ...
nikdo nemá větší toughness než crusader v akaratu+iron skinu :-D navíc v ironskinu crusadera nic nezastaví

no i když ...

Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
Nevím no. Už jsem si říkal, že mám opět šichtu, ale dle dprogress jediný hráč s nickem Teemu nemá na EU ani lvl 70 na sc, natož nějaký PK char na hc.
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 28.04.2014, 11:05 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Prosimte bacha na iron skin + law od justice, mrkni na newsku pokud o tom Nevis.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Třeba je to PK hráč na softuKubizek píše:Nevím no. Už jsem si říkal, že mám opět šichtu, ale dle dprogress jediný hráč s nickem Teemu nemá na EU ani lvl 70 na sc, natož nějaký PK char na hc.

Ano vím o tom a stejnak, nejsem blázen abych bral dmg na HC lidí z party ne?Kuki10 píše:Prosimte bacha na iron skin + law od justice, mrkni na newsku pokud o tom Nevis.

stejně mě fasicnuje, jak si, OPĚT, může Blizzard dovolit vydat do oběhu něco, co zabíjí hráče na HC vinou chyby způsobenou Blizzardem, aniž by s tim něco ihned neudělal ( třeba nahrát zpátky patch ) ... To maj všichni lidi na světě číst portaly a hledat informace, jestli náhodou neexistuje nějaká bugnutá kombinace skillů jak se zabít?

Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/