HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167
Re: HC Mumik a jeho brečící koutek

Příspěvek od Fru-fru » 05.04.2014, 07:34 hod.

Smrt obchází na HC:shock:

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 06.04.2014, 17:10 hod.

No T3 si nějaký čas počkám. Jsem v tom Brně a bez hry. A děti - beeee. Aspoň budu víc nateseny.

Kuki souhlas. Ale drop už nehodlám komentovat. A když už něco dropnu, tak si o to řekne pan Braw bo je to na wize a ja su debil, protože to ozelim a wd a nechám mu to. Ale vuuubec mi to neva :). Příště klidně zas. Však ja taky něco dostal od jiných hráčů. A tak to má být.

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 11.04.2014, 13:13 hod.

Ride, vím, že je to tvůj brečící koutek, ale vemu si tu trochu prostoru, jo?

Po 6. jsem Maltu sejmul na T1 po tom, co měli boostnout to, že bude dropovat zavařeninu a ten ****** mi ji nedal ani jednou. Jednou jsme tam šli v partě 3 lidí a dropnul to jeden, který se mě pak zeptal, na co je to dobré. Já se z toho *********. Mám kupu bílejch věcí na kraft, že se mně ptají lidi, jestli jim nedám třeba bracery a já jo, jasně, já už jsem jich zkraftil, že už to disenchantuju. To je pecka a ty rifty, furt to chodíme na T1, T2 a že by tam padaly lege, tak možná všem, ale mně teda ne. To je 100% boost jako kráva. Mám 10x víc lege na normal bounties, než v riftech...Uaaaaaa....Grrrrrrrr

Díky.
Tak.
Jdu to dělat znova. Nepřestanu dokud mi tu p******** hlavu v té p******* sklenici nedá.

edit...na po 7. taky nic. Však neboj, chlapče, z tebe ty flašky budou padat, až se budou hory zelenat. Nebudu tu psát každý pokus, pak tu pisnu, na kolikáté mi to dal. Furt mám ale utkvělou představu, že na T1 je šance 25%...možná se to týká jen ostatních potvor, co dropujou. JInak, testoval jsem to s crusaderem, DH a wizzem. Myslím si, že je mám všechny přibližně stejně silné. Ještě mám velmi slušnou barbarunku, ale tam nevyužiju shard of hate (je lepší to jet na dálku). Z těchto postav byl na něj zatím nejlepší DH hlavně díky pasivce single out. Přijde mi to za něj nejvíc safe a snad ho i nejrychleji sejme.
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 11.04.2014, 13:58 hod., celkem upraveno 5 x.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.04.2014, 13:18 hod.

Včera 5 krát a nedal ani jednou.:-D
Ale lege v riftech padaly už mám 3 set firebird a pak nějaký chujoviny.
Dokonce dvakrát doubledrop v riftu.
Jeden z truhly a další z packu.:-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 11.04.2014, 13:24 hod.

Děkuju Kuki, to jsi mě potěšil. :lol:
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 11.04.2014, 13:24 hod.

:-D

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 11.04.2014, 15:31 hod.

Doděláno. Na 11. pokus se nademnou slitoval a dal :green: . Jen abych zhodnotil celkově ty runy; platí pro solo hru: když jich uděláte 5 po sobě, tak k němu trefíte i poslepu a je úplně jedno, jak se mapa té legrace jménem pandemonium 2 naroluje. Silně na něj doporučuji jet DH, díky pasivce single out a aktivce mark of death - mortal enemy si s ním poradíte velmi rychle při trošku slušném gearu - konrétně s mou Honey jej sejmu na T1 za 2,5 minuty (vím to podle toho, že použiji 2x vengeance a Malta lehne, když je po druhé vengeance tato v polovině cd).
Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 15.04.2014, 12:52 hod.

Kubizek - plne te chapu a kdykoli si pobreč

Jinak teda, ja se po 10 dnech chlastani v Brně dostal ke hře. Asi bylo blizzzakum po me smutno, protože KURNA dneska a vcera mi padlo asi bambilión + 1 lege. A dokonce jedna soucastka, takže ma barbucha novou bouchačku. Muhehe. Skoro vsechno brimy, až na leoric, kde se ale marně (15+) pokusu pokousim o crt canci. A prd. Blackthornes gate - to uz mam 3 soucastky, ale zas jen jeden sok, tak jsem bez matroše.

že mi padl jakysi zeleny plan je mi u výfuku, protoze nejsou veci ani na starý plány. Ale hra me baví, dokonce se ten můj šupák dostal na 700dmg, ale nemám zádný bonusy, takže to moc poznat nejde.

o DH ani nepisu, protože to nema cenu, je to prdoch-slaboch a nejdriv chcu aspon jeste chvilku valit barbuchu.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 16.04.2014, 10:22 hod.

dneska pekna hra na publicu, skoda ze jsem musel pryc. Ja toho druhyho barbuchu na 70 snad budu levlit mesic :-), truhla plna blbosti, tak je musim nekde skladovat

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 16.04.2014, 13:07 hod.

dnes jsem dal dohromady DH Vajo III - granaty jsem musel odhodit, i kdyz jejich myslenky se nevzdavam, protoze muzou mit podle me pekny bonusy. Kvuli toulci jsem tam teda supnul jinej utok a je to zajimavy. Na samofarmu ma porad strasne malo dmg, ale v nesourode parte na publicu se tvaril v poho. Hlavne regen live je celkem slusnej :-)

Jinak jsem na neho nic nedrop, krome kuse a vse mam z gamblu :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 17.04.2014, 10:55 hod.

přátelé, kamarádi

huntil jsem suroviny na ashearu (chcu gatě, boty a ramena) a normálně by jsme mi neverili, jaky jsem klikař a jak je to uzasna hra. T1 30% nebo kolik to je a venoval jsem tomu skoro hodinu. ted maly kvíz:

a - nic nepadlo, chodil jsem na blbou potvoru
b - 15 ks bo su krutor
c - 5 ks
d - 7 a 3 lege a 8 setů

ano C je spravně. Za hodinu snažení. Kurna ze ja debil nechodil radeji rifty. Jinak kamos co se pridal šup - dropl asi 4 ks a to byl se mnou tak 10x. Ja to otočil +- 50x? Uz jsem to pak nepocital, je to magořina a tu pravdepodobnost chapu. napíšu i vzorec:

T1 - 31% + jsme Mox -10% + potřebujete to -10% + chcete to -10%. No tak mi to vychází na 1% a teda neni to uplne dobre. Celkove muj uspech byl 2%.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.04.2014, 11:13 hod.

:-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 17.04.2014, 12:59 hod.

myšlenka granatů: tak jsem dropl ruce na Valo II a ono se je i podarilo upravit. nejsou uplne top, ale je tam crt,as a + granatum. pak stone of jordan a zase haluz - uplne krutej. K dokonalosti chybí predelat vit na crt sanci a jeste nejaky ty bracery s fire a bude to litat. Muhehe a jeste upravim granat na toulec + opasek a snad uhaluzim crt na setoamuletu.

granat granat granááááááááááááááááááááááát !!! HD me zas zacina bavit :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 17.04.2014, 22:38 hod.

predelavam VIT na stone of jordan. Chcu CRT sanci nebo dmg, mam 2 pokusy. Tak se mi nabidal VIT+VIT a VIT+VIT.

Co to kkkk je???

Drop lege: hraju public - pada 1-2/rift + nekdy soul. jedem s Bra+Blackem a uz nevim, kdo byl ten posledni a lege nekdy jedna a soul prd. Ze by nejaky bonus za partu v publicu? Asi u me jo.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 17.04.2014, 23:16 hod.

No lol ty me bavis.:-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 18.04.2014, 09:21 hod.

No že tebe bavím, ale me to nebaví. Aspon by to melo být tak, že by se nemel nabízet 1 stat 2x.

jinak mam asi milion cervenych sutru, hodne diamantu, par zelenáčů a s VIT jsem v kélu, protože všechny veci, ktery potrebuju predelat ho chcou + neni spatný ho mít i v helmě :-). No dneska si dam pauzu (prace) a zitra na to večer vlitnu.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 19.04.2014, 13:23 hod.

Dneska jsem si oddechl. UFFFF. Uz je ta hra zase normalni. Pařil jsem 2 hodiny rifty a nejaky souly padly. A dokonce za celou tu dobu i jedna nepouzitelna lege.

Takže vše při starým :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 21.04.2014, 13:59 hod.

dneska na publicu. Hra 3x wiz + 1x DH já - T1. Pekne jsme hrali, vsichni v poho. Pánove dropovali, ja ne, ale pokazde si veci postovali a ptali se, jestli nekdo neco nechce. WAW, jen jsem cumel.

Pak jeden wiz dropl zelený opasel a nechtel ho, hodil ho druhýmu na zem a ted tretí blbec mu ho ukradl a odpojil se. Pekne me to znechutilo teda. Deeee.biiii. ze mu to za to stojí.

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 21.04.2014, 15:30 hod.

Na experta jedu ted 5.rift a zatim 4x lege a 2x planek a asi 3 souly :D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 21.04.2014, 16:43 hod.

at zijí ducho.... teda haluzáci :-D, Jen at ti to tak padá i dál :-)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“