Příspěvek
od Kolmen1 » 08.04.2014, 20:15 hod.
Nevim no, ale podle mě když už se s AR dostaneš dost vysoko, nekde okolo 1600, tak pak ta redukce leze příšerně pomalu a je to pak spoustu AR na každý % redukce navíc a to se nevyplatí....S přežitím sem taky neměl nikdy problémy a to obranu nějak zásadně moc neřešim, je pravda, že teďka jsem hodně chodil bountis na expert nebo normál, ale to bylo tím, že jsem potřeboval dropnout určité itemy a hl pořád jsou v háji servry a kazdou chvilku mě vyskočí latence ne li, že mě to uplně odpojí. Navíc ty rifty a to sekání je opravdu příšerný (podívám se na mapu, otevři inv, někdo se připojí z clanu atd atd a vždy tak 1-3s lag) To se prostě nedá pak hrát na max T2...a proč vlastně to hrát na víc když z toho nic nemám :-( Jinak zítra už bude opravený arcane orb a elektocute, tak jsem na to zvědavej - určitě to už bude nepoužitelný :/ Já se teď soustředim na archona, zatim to mám na cold, ale asi to co nevydět předělám když už mám ty rukavice a i když budou fungovat "jen" 10 min, tak se to stále vyplatí - škoda jen že droply s dex místo int :-( Naženu co nejvíc redukce cd (četl jsem že i bez shrine by mělo jít 70%, tak se pokusim dát alespoň 50%)
Pak se pokusit dropnout ten vyr set a uvidímě co to udělá :-D
Měl jsem v plánu i thorn monka, nevíte jak to s tim thornem je, zda to funguje? popř nějakej výpočetní vzoreček když třeba budu mít plácnu 50k thorn a ty vristy na 1000% thornu? Záleží jakou pak máte "papírovou demage" ? Nikde jsem o tom moc nenašel :-(