Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
Ono bude počítám rozdílné hraní char od charu. Wizze jsem ještě nevylevelil na 70, ale teď jsem zkoušel s crusaderem T1 komplet bounties i bonus rift a musím říct, že mi to dalo chvílema zabrat při 500k dmg a 15mio tough (slaboučký 4k healing a slušná 33% block chance)...hraju jej na melee/mid range a HP mi klesají pěkně - v riftech při 2 elite pacích je to hodně kitování :-D. Ještě jsem nezkoušel se SOJ, který mi dropnul z Kadaly..momentálně jsem vyčerpaný z matroše, abych jej předělal na svůj fire spec, nebo možná crit chance. To si myslím, že už mě boostne pěkně. Ještě jdu teď testnout DH, to je ještě o kousek lepší - asi 600k dmg + nepočítám soj, který na něm mám, tak uvidíme. Ještě pisnu, jak se mi s ním hrálo.
edit: hm..:-D tak to jo no. co jsem dělal s crusaderem 3 hodiny jsem teď s DH udělal za hodinu jednu. Moje představa 800k dmg a 15mil tough pro T1 byla značně mylná. A to neřeším, že se s DH ranged hraje 100x víc pohodově, než s crusaderem melee/mid ranged a to přesto, že mám s crusaderem o 1/3 vyšší tough a to ještě tu "dobrou" - hodně resistů a armoru a decentně HP. Kdežto s DH mám tough "špatnou" - pouze resisty a hodně HP. Je pravda, že jsem měl SOJ, ale SOJ nedělá +300% dmg to elites, ale jen 30% - viz čas, který mi to trvalo, takže ranged char je tady nesmírně výhodný. Umím si představit, že s wizardy, kteří mají plošňáky s vysokou damage ještě trošku jinde, než dhčka, to musí být už úplný nářez :-D
edit2: wiznaaaa! ke mně! :-D
edit: hm..:-D tak to jo no. co jsem dělal s crusaderem 3 hodiny jsem teď s DH udělal za hodinu jednu. Moje představa 800k dmg a 15mil tough pro T1 byla značně mylná. A to neřeším, že se s DH ranged hraje 100x víc pohodově, než s crusaderem melee/mid ranged a to přesto, že mám s crusaderem o 1/3 vyšší tough a to ještě tu "dobrou" - hodně resistů a armoru a decentně HP. Kdežto s DH mám tough "špatnou" - pouze resisty a hodně HP. Je pravda, že jsem měl SOJ, ale SOJ nedělá +300% dmg to elites, ale jen 30% - viz čas, který mi to trvalo, takže ranged char je tady nesmírně výhodný. Umím si představit, že s wizardy, kteří mají plošňáky s vysokou damage ještě trošku jinde, než dhčka, to musí být už úplný nářez :-D
edit2: wiznaaaa! ke mně! :-D
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
T1 hodinu ? Posledně jsem sel wiz (770k dmg 15m tough + crusader (500k dmg) a rift s bounty sme šly cca půl hodky
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
nemám wizze, nemám 770k damage a šel jsem solo. takže gj pro mě
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
co se muze stat na T2 behem chvilky, diky spatne konstalaci, pocitacove vybavy a narocnosti hry
proc si myslim, ze se to stalo napisu pozdeji, az si par veci jeste overim, kazdopadne duvod smrti byl lag/spadnuti klienta obou hracu
RIP
proc si myslim, ze se to stalo napisu pozdeji, az si par veci jeste overim, kazdopadne duvod smrti byl lag/spadnuti klienta obou hracu
RIP
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
RIP Zaljan...ale jako hodně dobrej mazec tohle. Jaký máš staty, Leošu? V armory to ukazuje nesmysly...
- Darkness
- The Butcher
Dobra zprava, mely by zacit padat materialy na kraft, sance by mely byt podobne jako drop rate Death Breath
Normal - 15%
Hard - 18%
Expert - 21%
Master - 25%
Torment 1 - 31%
Torment 2 - 37%
Torment 3 - 44%
Torment 4 - 53%
Torment 5 - 64%
Torment 6 - 77%
Je na case zacit farmit T3+
Normal - 15%
Hard - 18%
Expert - 21%
Master - 25%
Torment 1 - 31%
Torment 2 - 37%
Torment 3 - 44%
Torment 4 - 53%
Torment 5 - 64%
Torment 6 - 77%
Je na case zacit farmit T3+
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
ahoj kde jsi to našel?? mezi hotfixama to není...
Já tam teda vidím jiné pravděpodobnosti
Normal Hard Expert Master Torment I Torment II Torment III Torment IV Torment V Torment VI
5% 6% 7.2% 8.6% 10.4% 12.4% 14.9% 17.9% 21.5% 25.8%
ještě odkaz: http://www.diablofans.com/news/48012-co ... fting-mats
Normal Hard Expert Master Torment I Torment II Torment III Torment IV Torment V Torment VI
5% 6% 7.2% 8.6% 10.4% 12.4% 14.9% 17.9% 21.5% 25.8%
ještě odkaz: http://www.diablofans.com/news/48012-co ... fting-mats
- Darkness
- The Butcher
Mozna to bude az v pristim hotfixu, kdyz to postli pred 10 hodinami.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12405960503#13
Matros mi ted za necele dve hodky nepadl zadny, ale legendarek 8.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12405960503#13
Matros mi ted za necele dve hodky nepadl zadny, ale legendarek 8.
Jojo takže v příštím patchi srovnají drop rate matrošů s death breath.
podrobnosti k tomu mojemu RIPu viz vlakno graveyeard... ale celkove zadna tragedie, jen uz mam posledni HFR, takze to chce brzo pomlatit ubery
EDIT: k dropu - pokud se zvysenej drop netyka forgotten souls (nemyslim legendarky, ty explicitne v postu vyloucili), tak to zas takova zmena nebude (pro me osobne je tohle zaba na prameni jak u craftu, tak u enchantu)...
EDIT2: a klice? jsou prece taky legendary crafting materials
EDIT: k dropu - pokud se zvysenej drop netyka forgotten souls (nemyslim legendarky, ty explicitne v postu vyloucili), tak to zas takova zmena nebude (pro me osobne je tohle zaba na prameni jak u craftu, tak u enchantu)...
EDIT2: a klice? jsou prece taky legendary crafting materials
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 04.04.2014, 10:44 hod., celkem upraveno 1 x.
- Darkness
- The Butcher
Ze by fakt zvysili sanci na drop lege? Aneb stedry rift guardian.
- Darkness
- The Butcher
Zkusil jsem trochu vybavit enchantress, ma ted 300k dps, ale jen 1 mil toughness a T2 moc nedava, musim ji sehnat lepsi vybavu
- Darkness
- The Butcher
Ze vetsina wizardu chodi s frozen orbem a je to nuda, me sice stve, ale dokazu se s tim smirit. Zajimave je, ze kdyz zkusim public hru, skoro pokazde se me nekdo zepta, co je to bile kolecko kolem me, Lidi proste vubec netusi, jake skily wizard ma ... smutne
Co me ale mrzi daleko vic, ze kdyz uz pouzivaji vsichni stejny build je, ze to navic vetsinou delaji stejne spatne. Koukal jsem vcera na skily a vybavu asi dvaceti wizardu, ktere jsem nasel zrovna online ve friendlistu a z toho jen asi 3 me potesili, tim ze je videt, ze alespon trochu vi, kam build smerovat.
Rozhodl jsem se sepsat nejake informace k vybave a variantam skilu, tak aby to davalo vetsi smysl, ale neni to otazka par minut nebo hodiny, tak zatim jen v bodech k zamysleni, co me nejvic mrzi.
- minimalne polovina wizardu netusi ze existuji nejake elemental bonusy nebo bonusy do skilu a ze jsou mnohem dulezitejsi nez treba (CC) critical chance
- vetsina nevi jak poskladat dobrou vybavu (moc vitality, zadne resisty, armor, apod)
- spousta wizardu, bud hraje jen solo, nebo my mysli jen na sebe, nebo nevi, ze muze i do toho buildu zakomponovat i skily pro partu
(pravdou je, ze buffy pro partu jsem zacal pouzivat az pred par dny, kdyz jsem si uvedomil, ze to je efektivnejsi)
A nebo si mysli, ze davaji tak sileny dmg, ze buffovat partu neni treba - nevim, vyvedte me z omylu.
Co me ale mrzi daleko vic, ze kdyz uz pouzivaji vsichni stejny build je, ze to navic vetsinou delaji stejne spatne. Koukal jsem vcera na skily a vybavu asi dvaceti wizardu, ktere jsem nasel zrovna online ve friendlistu a z toho jen asi 3 me potesili, tim ze je videt, ze alespon trochu vi, kam build smerovat.
Rozhodl jsem se sepsat nejake informace k vybave a variantam skilu, tak aby to davalo vetsi smysl, ale neni to otazka par minut nebo hodiny, tak zatim jen v bodech k zamysleni, co me nejvic mrzi.
- minimalne polovina wizardu netusi ze existuji nejake elemental bonusy nebo bonusy do skilu a ze jsou mnohem dulezitejsi nez treba (CC) critical chance
- vetsina nevi jak poskladat dobrou vybavu (moc vitality, zadne resisty, armor, apod)
- spousta wizardu, bud hraje jen solo, nebo my mysli jen na sebe, nebo nevi, ze muze i do toho buildu zakomponovat i skily pro partu
(pravdou je, ze buffy pro partu jsem zacal pouzivat az pred par dny, kdyz jsem si uvedomil, ze to je efektivnejsi)
A nebo si mysli, ze davaji tak sileny dmg, ze buffovat partu neni treba - nevim, vyvedte me z omylu.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
každého baví něco jinéhoDarkness píše:Ze vetsina wizardu chodi s frozen orbem a je to nuda, me sice stve, ale dokazu se s tim smirit.
ne každý hraje wizze, já sem například nevytáhl Wizze na vyšší lvl než 30 (nepočítám-li Wizze, kterej mi RIPnul při powerlevelingu)Darkness píše:Lidi proste vubec netusi, jake skily wizard ma … smutne
- Darkness
- The Butcher
to mi prave neprijdekaždého baví něco jiného
ano, ale pred par dny mi typek co se ptal co to za bile kolecko, rikal, ze kazdy pouziva to same a je to nuda. (neni to jen muj pocit)ne každý hraje wizze
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
zase jak kdo, někdo najde na netu návod na "zaručeně nejúčinější uber build" a jen to zkopíruje a hraje, ale hodně lidí ten FO asi bavit bude
- Darkness
- The Butcher
v tom mas pravdu
- Darkness
- The Butcher
Malem jsem zapomnel, nejrychlejsi leveling, jeste dokud jsou bonus expy (a nez to nerfnou) 60-70, ve zkratce:
(nebylo to asi zverejeno jeste nikde)
Act1 1. quest 8 T6 - wortharm celler - dojit pred jeskyni na checkpoint, port do mesta opustit hru
4 hraci - kazdy ve sve hre hleda obchodnika - portne se k jeskyni vybehne nahoru - kdyz tam je prijme quest a pozve ostatni, kdyz jsou ve meste, promluvi dole s clovickem, vsichni dostanou 10-20 mil exp, podle lvl
jde tak udelat 60-70 za 1h
(nebylo to asi zverejeno jeste nikde)
Act1 1. quest 8 T6 - wortharm celler - dojit pred jeskyni na checkpoint, port do mesta opustit hru
4 hraci - kazdy ve sve hre hleda obchodnika - portne se k jeskyni vybehne nahoru - kdyz tam je prijme quest a pozve ostatni, kdyz jsou ve meste, promluvi dole s clovickem, vsichni dostanou 10-20 mil exp, podle lvl
jde tak udelat 60-70 za 1h