PK seznam sadistického panoptika
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
ad proc hrat public - sice mam list plnej a hodne lidi hraje, ale treba ja public valím skoro pořád, protoze věčne není s kým nebo jsou party plný. Bohužel je to Tor1 max 2, na větší jsem tam nikoho ješte nepotkal nebo mel smulu.
Re: PK seznam sadistického panoptika
Teď sem si zahrál na publicu z doayenem všech těch pékáček - betongsugga#2322. Jako bez problému, i když pro partu moc nehrál, ale nějak se vykašlal na své oblíbence barba s doktorem a huntí si křížáčky. Nevim, třeba si hru bude už jen užívat. Nebo taky ne.
žeby nám betong dospěl? to se mi nechce věřit :-D každopádně díky za info :-)
RIFT T2 Public, pátek ráno, kafíčko, pohodička, právě započato...
barbarian KIKA: port na mě, rift boss
wizzard port na KIKA, Kubiz po chvíli čekání port na wizze
Kubiz našel sám sebe ve výklenku po trebuchetu na mapě fields of slaughter, ghom boss, 2x elite pack s frozen pulse a arcane a kupa bílejch si z něj chtěli udělat svou ranní snídani. KIKA nikde, wizard pobíhal po celé mapě s infarktem...
Po vyčištění bordelu mocným Kubizovým barbarem a vyzvednutí odměny KIKA smutně leavnul hru. Kubiz (v bázi): co to mělo být? Wizzard (v bázi): nevím, snažil jsem se nezdechnout a nemít firebird a pasivku, tak je po mně. Kubiz: to bylo PK. Wizzard: co z toho má, dostane náš gear? Kubiz: ne...(klasická osvěta o tom, kdo jsou pk zač)
Kubiz to KIKA: co to mělo být ty prase? KIKA: hehe Kubiz: hehe? Teď o tobě bude vědět půlka hc eu komunity, že jsi pk. jsi na blacklistu, kterej pravidelně updatuju na x D3 hc sajtách. Tak šťastný lov ty č****u.
Njn, opět další den v kanclu
barbarian KIKA: port na mě, rift boss
wizzard port na KIKA, Kubiz po chvíli čekání port na wizze
Kubiz našel sám sebe ve výklenku po trebuchetu na mapě fields of slaughter, ghom boss, 2x elite pack s frozen pulse a arcane a kupa bílejch si z něj chtěli udělat svou ranní snídani. KIKA nikde, wizard pobíhal po celé mapě s infarktem...
Po vyčištění bordelu mocným Kubizovým barbarem a vyzvednutí odměny KIKA smutně leavnul hru. Kubiz (v bázi): co to mělo být? Wizzard (v bázi): nevím, snažil jsem se nezdechnout a nemít firebird a pasivku, tak je po mně. Kubiz: to bylo PK. Wizzard: co z toho má, dostane náš gear? Kubiz: ne...(klasická osvěta o tom, kdo jsou pk zač)
Kubiz to KIKA: co to mělo být ty prase? KIKA: hehe Kubiz: hehe? Teď o tobě bude vědět půlka hc eu komunity, že jsi pk. jsi na blacklistu, kterej pravidelně updatuju na x D3 hc sajtách. Tak šťastný lov ty č****u.
Njn, opět další den v kanclu
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
Hezky napsaný, skoro bych to vydal knižně, máš talent!
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
Ja uz chci taky potkat nejaky PK :-)
Tak jsem právě potkal PKčka ...... ještě se celej klepu .... ale přežil jsem ..... vubec nechapu co ty ku*vy jak udělali .... dva monkové byly ve 3tim patře a dle mečíků nad vlajkama bojovali s elitama, dlouho jsem čekal, pak si vzal do ruky stormshield a šel port na jednoho když zrovna neměl žádné mečíky .... portnul jsem se na jednoho ALE ANI JEDEN Z TĚCH DVOU TAM NEBYL !!! ( jak je to možné? neviděl jsem je nikde na mapě, jedině žeby odskákali dashing strike k východu, kterej já neviděl ) místo toho tam bylo tak 200-300 monster ( a to nepřehánim, byl to rift plnej těch monster s jebákama jak hážou ty malý mrchy s bodlinama a taky fůra těch mrch co hážou zpomalovací pasti ) a ze začátku jen 2 packy + rift boss, další packy jsem natáhnul když jsem utíkal, naštěstí jen jeden měl vortex .... před mýma očima zabili jednoho monka a jednoho crusadera kteří se vystřídali, zatim co já utíkal a utíkal .... srdce mi teda bušilo, mazec! ale celkem v pohodě, díky bohu za skákací boty. obíhal jsem rift kolemdokola při kraji a hledal vchod o patrovejš, než jsem ho ale našel, tak mě ty dva kicknuli = přežil jsem
Co mě mrzí, že mám podíl na smrti toho jednoho, protože před jeho smrtí dávali votekick a já dal NE, jelikož mi nějak nedocházelo proč by ho chtěli kopnout ... kdyby aspon něco napsal, pravda, já taky nic pak nenapsal, když přišel crusader si pro smrt, měl jsem plné ruce práce se sebou.
První nápověda jak poznáte že je možná ve hře PK, než naportíte? Tihle měli koukám ramena http://eu.battle.net/d3/en/item/homing-pads , který umožnují nepřerušitelný port domů.
jeden: <RusHC>dikey
druhej: <undead>desant
ZALJAN, sám vypadáš na PKčko
Co mě mrzí, že mám podíl na smrti toho jednoho, protože před jeho smrtí dávali votekick a já dal NE, jelikož mi nějak nedocházelo proč by ho chtěli kopnout ... kdyby aspon něco napsal, pravda, já taky nic pak nenapsal, když přišel crusader si pro smrt, měl jsem plné ruce práce se sebou.
První nápověda jak poznáte že je možná ve hře PK, než naportíte? Tihle měli koukám ramena http://eu.battle.net/d3/en/item/homing-pads , který umožnují nepřerušitelný port domů.
jeden: <RusHC>dikey
druhej: <undead>desant
ZALJAN, sám vypadáš na PKčko
Naposledy upravil(a) An7yk dne 11.05.2014, 14:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
To mi rika Leo porad, ze ho muj totem zabiji ;-)
Ale jinak ty ramena se hodne nosi na T5-6... dava to fakticky ignorepain bez CD :-)
Ale jinak ty ramena se hodne nosi na T5-6... dava to fakticky ignorepain bez CD :-)
-
- Minion of Destruction
JA jsem PK!!!
jak se nekdo pripoji, hned mu pisu, at se potrtne, ze je to save. Akorat 26 stromu a 8 elit. Asi mam spatnou taktiku, to bych psat nemel.
jak se nekdo pripoji, hned mu pisu, at se potrtne, ze je to save. Akorat 26 stromu a 8 elit. Asi mam spatnou taktiku, to bych psat nemel.
-
- Minion of Destruction
dneska se ke me na T4 public pridal monk a ze hleda PK. odkazal jsem ho sem a prý to zna. Toz nejakej cizinec, skoda ze newwwim jeho menó.
dej si pauzu braachoo leze ti to na mozek
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
@Ride: dobry
@kuki: myslim, ze uz by bylo na case ...
@kuki: myslim, ze uz by bylo na case ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Copak pravda boli ze?Radsi ji necist a bude ti lip to je lhani sobe samemu uvedom si to....a ban klidne to co jsem chtel sem uz napsal ted uz se jen bavim To ze nekdo nesnese pravdu je jen jeho problem...
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Kill All: ted mám v práci trošku času a tak jen tak projíždím a procházím forko a v pár topicích sem na tebe narazil...ty něco bereš? Většinou si fakt mimo mísu...jako jestli se snažíš rejpat, tak ti to moc nejde...spíš je to trapný. Vyvrcholilo to tvýma příspěvky ZDE, hlavně tím posledním, marně sem hledal výše na co reaguješ...asi hlasy v tvý hlavě??? Jestli jo, tak se asi nenudíš, máš pořád s kým pokecat
Shadou nejsi v obraze soupej tedy nohama ju