Graveyard
Díky, pobavils. Kdyby neměla podle mě dost HP, nebylo to na relativně easy obtížnost a nebylo to IK, tak o tom snad ani nepíšu, ale stalo se. Takže každopádně bacha, i takové věci se stávají.
Re: Graveyard
Modlim se za ty kluky co suverene zalozili T6 na HC a smerovali k Pony levluuuuuuu ... lag+DC+kick off game ... AMEN
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
kubizek: tihle konstrukti občas nahazujou takovej štít kterej odráží střely, tak jesli jsi se nezabil sám.
Já ti nevím. Díval jsem se, jestli mě nezabil molten, nebo tak, ale ne...je to přímo název toho rare. Vypadalo to takhle - stojím, nikde žádné jiné potvory a najednou vidím, jak vylézá ze země, tak jsem začal střílet, ještě ani nebyli venku jeho minioni...a jakmile vylezl celý, tak se jednou napřáhl a konec. Ani nevím, jestli mě praštil, nebo ten úder ani nedokončil. Nikdy jsem nic takového neviděl. Přišlo mi to spíše jako bug. Někde jsem tu četl, že někdo dostal hroznej damage myslím od golgora, jak taky vylézal ze země a ještě prý od něj stál dost daleko. Možná je to jak říkáš ty, nevím. Ale nikdy jsem nic takového neviděl..
Tak jsem vcera RIPnul ani nevim jak Farmime v klidu A4/T2, pak trosku skrumaz, HP zacnou padat, tak se stahuju z epicentra. A najednou lezim... proc pasivky jsem ani nezaznamenal, vypadalo to jako IK... Podle kluku jsem si zrejme probehnul arcane paprsek po cele delce a podle screenu z okamziku smrti si pred tim uzil jeste survival bonus 0,4....
no Leo mne pak protahnul behem chvile na z 1 na 50. Pak se pridal jeste Rewlis a nejaky cizinec a nove WD se vratilo na scenu - jen to dmg kolem 100 je docela sesup, nestih jsem udelat nic moc zalozni vybavu. Tech 137k dmg bez buffu uz nebylo marne, behem tech cca 5 dnu, ktere jsem hral po patchi napadalo par peknych veci, hl. kudlicka pro WD s dirou a dmg 1300+ mne bude mrzet pravdepodobne az do RoS c est la vi, c est la guerre!
no Leo mne pak protahnul behem chvile na z 1 na 50. Pak se pridal jeste Rewlis a nejaky cizinec a nove WD se vratilo na scenu - jen to dmg kolem 100 je docela sesup, nestih jsem udelat nic moc zalozni vybavu. Tech 137k dmg bez buffu uz nebylo marne, behem tech cca 5 dnu, ktere jsem hral po patchi napadalo par peknych veci, hl. kudlicka pro WD s dirou a dmg 1300+ mne bude mrzet pravdepodobne az do RoS c est la vi, c est la guerre!
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Si umřel jak já.:-D
RIP a gl.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
RIP a gl.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... RIP , každopádně jestli si to někdy vybrat tak teď , rozhodně to bolí míň 14 dnů po 2.0.1 , než to bude bolet 14 dnů po nahození ROS :-) ...
Presne, ted to tolik neboli...
2kuki: vypada to tak, ze jsem sel ve tve stope, a to do slova a do pismene
2kuki: vypada to tak, ze jsem sel ve tve stope, a to do slova a do pismene
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Nejlepší je, ze jsem si toho všiml az na videu, ve hře me to tak nepřišlo.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
zaznam
btw, ze to pujde az na lvl 50 na Torment VI jsem necekal, ale tam uz to bolelo mozna vic jak na T3
btw, ze to pujde az na lvl 50 na Torment VI jsem necekal, ale tam uz to bolelo mozna vic jak na T3
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
tak musim rict, ze jsem hned po ranu pekne nasran - hraju pohodicku na obtiznost expert, lvl56 - trvalo mi to asi dva tydny hrani (neni moc casu a byl to prvni HC chrarakter), bez problemu vsechno prakticky na jednu ranu, ale po dvou hodinach zrovna kdyz jsem byl u modrejch, tak se najednou vsechno pretalo hybat, jen ja jsem tam mohl pobihat, ale aniz bych mohl cokoliv zakouzlit nebo vypit. trvalo to asi dve minuty a pak me to prestalo bavit, tak jsem to vypnul a po zapnuti samozrejme postava na hrbitove. Takze na HC uz se*u. Staci, ze uz ted jsem rozmlatil skoro vsechno v dosahu. Tu bandu sprominutim c*raku, ktery napadlo umoznit hrat HC pouze online bych povesil za koule do pruvanu, takhle to toitz neni o tom, jak dobre hrajete, ale jen a pouze uboha ruska ruleta, kdy cekate, jestli prijde lag nebo ne. A ten muze prijit i ve vsedni den dopoledne...
musíš mít char/ hrát na obtížnost, abys přežil dc, pokud hraješ solo. taky jsem párkrát ripnul z toho 2x na dc. na poprvé to zabolí, ale pak si zvykneš.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... chennda - krásně napsáno :-)))) ... opravdu jsi mě pobavil ... no každopádně kdyby jsi si to náhodou rozmyslel, tak mi pošli friend request a za hodinu jsi na tom lvl 56 zpátky :-))... hrávám defakto denně od 20h ...
Tak a po lagu se mi povedlo opet vytvorit jeden nahrobek http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azaz ... o/36253016 nez me to odpojilo tak bylo po srande...
Ten lag byl ale temer 2 minuty, takze myslim, ze by mi asi nepomohla ani nizsi obtiznostKubizek píše:musíš mít char/ hrát na obtížnost, abys přežil dc, pokud hraješ solo. taky jsem párkrát ripnul z toho 2x na dc. na poprvé to zabolí, ale pak si zvykneš.
Dik za nabidku, asi bych i vyuzil, ale hraju jen ve vsedni dny dopoledne, kdyz nejsem v praci a vecer se venuju rodine...mdmT píše:... chennda - krásně napsáno :-)))) ... opravdu jsi mě pobavil ... no každopádně kdyby jsi si to náhodou rozmyslel, tak mi pošli friend request a za hodinu jsi na tom lvl 56 zpátky :-))... hrávám defakto denně od 20h ...
Kazdopadne bych asi potreboval poradit, protoze lagy jsou pravdepodne na my strane - hral jsem s bratrem a pravidelne cca po 10-15 minutach doslo k tomu, co jsem popisoval vyse. Byl jsem s nim ve spojeni po Skypu a tam zadnej vypadek nebyl, normalne jsme si spolu behem lagu povidali, dokonce me i videl pobihat a kouzlit. Jen ja jsem nic nevidel... A dela to od vcerejska (do ty doby - a to hraju ode dne, kdy D3 vyslo, jsem tohle nezazil) - aniz bych na PC neco menil / instaloval. Mam inet od O2 40mbit... Takze jestli mate nekdo navrhy, v cem tkvi problem ,tak sem s nimi . Jen dodam, ze to nic nemeni na mym nazoru, ze HC rezim s nutnosti byt online je projevem nejaky sadisticky uchylky vyvojaru
První chyba byla, jak jsi zaregistroval problém tak do 5 - 10s jsi měl okamžitě restartovat PC. server by tě vykopl mnohem dříve a měl by jsi větší šanci přežít hl. na expertoj.
Pokud jsi byl ve spojení přes skype, tak to netem uřčitě nebylo. mám podobný net akorát t-mobile kterej jede na lince O2 20Mb a problémi teda nemám vůbec.
Za 2000 hodin nahranejch na HC jsme neumřel na DC a to jsem chodil neustále min MP 5 a nyní T1...I když hraješ dopoledne, tak se určitě najdou lidi v komunitě co to mají podobně jako ty. Je to někdy opruz s někym chodit, ale je to zase takřka skoro jistota. že když tě něco podobnýho potká, tak přežiješ. Velká výhoda je pak bejt s dotyčným na skype, ts či mumblu.
Pokud jsi byl ve spojení přes skype, tak to netem uřčitě nebylo. mám podobný net akorát t-mobile kterej jede na lince O2 20Mb a problémi teda nemám vůbec.
Za 2000 hodin nahranejch na HC jsme neumřel na DC a to jsem chodil neustále min MP 5 a nyní T1...I když hraješ dopoledne, tak se určitě najdou lidi v komunitě co to mají podobně jako ty. Je to někdy opruz s někym chodit, ale je to zase takřka skoro jistota. že když tě něco podobnýho potká, tak přežiješ. Velká výhoda je pak bejt s dotyčným na skype, ts či mumblu.
Ne, tak on to nevěděl, jak na to zaeragovat. Můžeš opravdu restart pc a nebo ještě lépe šmahem odpojit modem. Jednou jsme měli ve 3 lidech taky šílený lag a protože jsem tak dlouhý nezažil, neodpojoval jsem se. Ani moji spoluhráči - holt nezkušenost s něčím takovým. A bylo to na Blizz serveru teď po 2.0. Naštěstí jsme jej všichni přežili - bylo to u elit a prostě jsem to do nich pral naslepo a nějak to pochcípalo.
Mají to always online, protože to je jejich politika. Současný ředitel diabla řekl, že to mají vývojáři v kanceláří na stěně "make it needed to be online". Netýká se to hc/sc, týká se to všech her blizzardu dnes už bez vyjímky. Je to jak jsi říkal - buďto to vezmeš jako nutné zlo, nebo se na to vykašleš.
Tím se dostáváme k dalšímu bodu a to je tvůj čas, kdy můžeš hrát. Klidně si mě přidej, občas se stane, že mám víceméně volné dopoledne, tak ti můžu pomoct se dolevelit, něco podropovat a mít trošku zážitek z hraní hc. Můj battletag vidíš pod mým avatarem napravo.
Měj se.
Mají to always online, protože to je jejich politika. Současný ředitel diabla řekl, že to mají vývojáři v kanceláří na stěně "make it needed to be online". Netýká se to hc/sc, týká se to všech her blizzardu dnes už bez vyjímky. Je to jak jsi říkal - buďto to vezmeš jako nutné zlo, nebo se na to vykašleš.
Tím se dostáváme k dalšímu bodu a to je tvůj čas, kdy můžeš hrát. Klidně si mě přidej, občas se stane, že mám víceméně volné dopoledne, tak ti můžu pomoct se dolevelit, něco podropovat a mít trošku zážitek z hraní hc. Můj battletag vidíš pod mým avatarem napravo.
Měj se.
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
tak je tady první zářez na patchi 2. torment1 dw barb waller/arcane/plag/lght 4 dark berserkři. no tak znovu a lépe (opět)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
1. Hru spoustim pres Gamebooster
2. Po loginu do hry shazuju na plochu a vypinam Bnet.Appku
3. Po lagu delsim nez 3 sec shazuju na plochu a vypinam D3 pres spravce
Od doby co dodrzuju tyto pravidla jsem prisel o postavu jen jednou, ale to jsem zapomnel vypnout Bnet.Appku takze ten nepocitam ...
2. Po loginu do hry shazuju na plochu a vypinam Bnet.Appku
3. Po lagu delsim nez 3 sec shazuju na plochu a vypinam D3 pres spravce
Od doby co dodrzuju tyto pravidla jsem prisel o postavu jen jednou, ale to jsem zapomnel vypnout Bnet.Appku takze ten nepocitam ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Dnes jsem neustál potyčku s modrými žábami s blobem a fastem v Keepech 2 na T2 a stálo mě to docela vymazlenou lučistnici s 200 k dps (http://www.diabloprogress.com/hero/tomi ... o/36898537), třemi kousky z nového Natalya's setu a gearem postaveným na Strafe. T1 dávala suverénně, zdraví snad ani jednou nekleslo pod půlku, tak jsem zapl T2 a pohodička, dokud hunterka nepotkala žabí champion pack, u které ji 105 k life slítlo dolů tak rychle, že jsem nestačil včas zareagovat. Bohužel DH nemá pojistku v podobě pasivky jako třeba Monk...
Naposledy upravil(a) tomisco dne 23.03.2014, 09:26 hod., celkem upraveno 1 x.